بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

۱۱ مطلب در شهریور ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

مارمالاد سیب یکی از خوشمزه ترین گزینه ها برای صبحانه با نان تست و همچنین بسیار مناسب برای شیرینی مربایی یا مشهدی می باشد. مارمالاد با مربا متفاوت است زیرا در مرباها تکه های میوه را درشت خرد می کنند ولی در مارمالاد تمام میوه پوره می شود و قابل دیدن نیست و همچنین زمان پخت مارمالاد کمتر از مربا می باشد. اگر مارمالاد را به روش درست تهیه کنید می توانید تا یکسال داخل یخچال نگداری کنید. مارمالاد سیب بعد از پختن لعاب انداخته و کمی سفت تر می شود و برای آزمایش اینکه چه زمانی برای اتمام پخت مارمالاد سیب مناسب است کافی است یک مقدار مارمالاد را داخل بشقاب ریخته و اگر بعد از چند لحظه بعد چرک خوردگی پیدا کرد مارمالاد ما حاضر است اما اگر روان بود مقدار بیشتری زمان دهید. برای رنگ بیشتر مارمالاد سیب می توانید از زعفران یا رنگ غذا به دلخواه استفاده کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه مارمالاد سیب زرد خانگی با جوهر لیمو و شکر بدون ژلاتین.

مواد لازم برای تهیه مارمالاد سیب زرد

  • سیب زرد ۱/۵ کیلوگرم
  • شکر ۳ پیمانه
  • آب ۲ پیمانه
  • جوهر لیمو ۱ ق چ سرخالی
  • زعفران ۱ ق غ

مارمالاد سیب

طرز تهیه مارمالاد سیب با جوهر لیمو و شکر بدون ژلاتین

مرحله اول : آماده سیب

ابتدا سیب را بشورید و پوست بکنید و به قطعات متوسط خرد کنید. سیب ها را داخل قابلمه ریخته و آب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید سیب با آب پخته شود.

 

مرحله دوم : افزودن شکر

وقتی سیب ها پخته شدند حرارت را خاموش کنید و با کمک گوشکوب برقی یا دستی خوب سیب ها را له کنید سپس وقتی سیب ها پوره شدند شکر و جوهر لیمو را اضافه کرده و مجدد روی حرارت بسیار کم قرار دهید و به آرامی با قاشق چوبی هم بزنید.

 

مرحله سوم : پخت مارمالاد سیب

وقتی شکر حل شد حرارت را زیاد کنید تا قل بزند می توانید درب قابلمه را بگذارید تا به اطراف پاشیده نشود هر از گاهی مارمالاد را هم بزنید تا ته نگیرد دقت داشته باشید قاشق را به دیواره ها نکشید چون باعث شکرک زدن مارمالاد می شود و در انتها زعفران یا رنگ غذا را افزوده و هم بزنید تا مخلوط شود. وقتی مارمالاد غلیظ و شفاف شد حاضر است آن را داخل شیشه مربا ریخته و بگذارید تا خنک شود سپس در یخچال قرار دهید و همراه با صبحانه خود میل کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه مارمالاد سیب خانگی

  1. اضافه کردن جوهر لیمو اختیاری می باشد ولی از شکرک زدن مارمالاد سیب جلوگیری می کند.
  2. اگر سیب شما خیلی شیرین بود می توانید مقداری آبلیمو یا آب نارنج اضافه کنید تا مارمالاد سیب خیلی شیرین نشود و طعم متعادل تری داشته باشد.
  3. قبل از اینکه مارمالاد سیب به جوش بیاد شکر باید کاملا حل شده باشد وگرنه باعث شکرک می شود.
  4. اگر برای مدت طولانی نگهداری می کنید می توانید در فریزر بگذارید تا کیفیت آن حفظ و رنگ مارمالاد مثل روز اول بماند.
  5. این دستور ژلاتین نمی خواهد زیرا طعم خوبی به مارمالاد نمی دهد و اینکه خود سیب پکتین دارد و زمانی که مارمالاد سیب خنک می شود سفت و ژله ای می شود.
  6. بهتر است مارمالاد را پس از تهیه کردن یک شب داخل یخچال در ظرف در بسته قرار دهید زیرا مارمالاد رطوبتش رو پس می دهد و شیرینی حسابی نرم و خوشمزه می شود.

منبع : پارسی دی  

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

نسکافه با خامه یکی از نوشیدنی های بسیار خوشمزه و گرم است که به راحتی می توانید در منزل در این روز های سرد زمستان تهیه کنید و همراه با یک کیک شکلاتی خوشمزه میل کنید. نسکافه برزگترین برند و غول جهانی کشور سوئیس است. شرکت نستله بزرگترین تولید کننده انواع قهوه و نسکافه در دنیا می باشد. اما در مورد پیدایش نسکافه باید گفت نستله قهوه را در برج تقطیر اسپری کرد که قطرات اسپری شده به ‌سرعت در انتهای برج به دانه‌های قهوه تبدیل می‌شدند. نستله به همین روش اکتفا نکرد و پس از تهیه ‌ی دانه‌های قهوه، انواع کربوهیدرات را به شکل دکستروز، دکسترین و مالتوز به قهوه‌ی فوری خود اضافه کرد تا سرانجام نسکافه را کشف کرد اما نام نسکافه از ترکیب نام نستله و کافی انتخاب شد اما نسکافه در جنگ جهانی دوم بسیار محبوب شد تا جایی که نسکافه جزء جیره غذایی سربازان به حساب می آمد. امروز طرز تهیه نسکافه کف دار خوشمزه با شیر و خامه بدون دستگاه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نسکافه با خامه و شیر

  • شیر ۲ لیوان
  • نسکافه فوری ۲ ق غذا خوری
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • خامه فرم گرفته به مفدار لازم برای تزئین

طرز تهیه نسکافه با خامه

طرز تهیه نسکافه با خامه و شیر بدون دستگاه

مرحله اول: جوشاندن شیر

ابتدا شیر را در یخچال قرار دهید تا خنک شود اگر شیر را از یخچال خارج می کنید نیاز به این کار نیست. سپس شیر را داخل شیر جوش ریخته و و روی حرارت بگذارید تا شیر گرم شود و دمای آن به ۷۰ درجه برسد ( حتما سعی کنید در نوشیدنی گرم از دماسنج استفاده کنید اگر در دسترس نداشتید انگشت خود داخل شیر فرو کنید باید کاملا گرما را احساس کنید ولی نباید شیر به جوش خوردن و قل زدن بیفتد)

 

مرحله دوم : هم زدن خامه و نسکافه

نسکافه و خامه را داخل کاسه ریخته و با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود می توانید از مخلوط کن نیز برای ترکیب خامه و نسکافه استفاده کنید وقتی کمی کرم رنگ شد و حجم گرفت دست از هم زدن بکشید.

 

مرحله آخر

نسکافه و خامه ترکیب شده را داخل لیوان های مورد نظر ریخته و شیر داغ را داخل آن بریزید و با قاشق خوب هم بزنید سپس روی نسکافه با خامه را با خامه قنادی فرم گرفته طرح بزنید و روش پودرکاکائو الک کرده یا می توانید از مارشملو نیز برای تزئین استفاده کنید. نسکافه با خامه ما حاضر است آن را داغ داغ نوش جان کنید.

 

نکات کلیدی در تهیه نسکافه کف دار با خامه

  1. مهم ترین نکته نسکافه با خامه میزان داغی شیر است پس نباید بیشتر باشد.
  2. می توانید از انواع اسانس مانند هل یا دارچین برای تهیه نسکافه با خامه استفاده کنید.
  3. اگر شیر در اختیار نداشتید با کمک شیر خشک قنادی و آبجوش این نسکافه با خامه را تهیه کنید.
  4. اگر خامه را حذف کنید نسکافه ساده خواهید داشت.
  5. اگر همزن یا مخلوط کن در اختیار نداشتید می توانید با همزن دستی خیلی سریع مواد را هم بزنید.
  6. اگر نسکافه شیرین دوست دارید می توانید با خامه و نسکافه ۲ ق غذا خوری شکر نیز اضافه کنید.

 منبع : پارسی دی

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

شربت زردآلو، نوشیدنی خوشمزه و خوش طعم فصل تابستان است. زرد آلو میوه ای بسیار خوشمزه و زیباست که سالیان سال است که در کل جهان در دسترس می باشد. زرد آلو میوه ای تابستانی است و دارای فواید بسیار زیادی از جمله: منیزیم، پتاسیم، گوگرد، نیاسین، ریبو فلاوین، کلسیم، فسفر، مس، آهن و غیره می باشد که باید این میوه مغذی را در وعده های غذاییمان بگنجانیم. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شربت زرد آلو را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای شربت زرد آلو

  • زرد آلو 1 کیلوگرم

  • شکر 1 کیلوگرم

  • آب به میزان لازم

طرز تهیه شربت زردآلو | سلام دنیا

دستور پخت شربت زرد آلو غلیظ و خوشمزه با زردآلو تازه با فوت و فن آن

 

1. طرز تهیه شربت زردآلو تازه خانگی خوشمزه و ساده

 

مرحله اول: ابتدا زرد آلو ها را به قطعات کوچک برش داده و هسته آنها را جدا می کنیم.

 

2. مرحله دوم: پختن زرد آلو ها

حالا شکر را با مقداری مساوی آب روی حرارت می گذاریم تا بجوشد.

 

3. مرحله سوم: افزودن زرد آلوها

زرد آلو ها را داخل شربت ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا بپزد و عصاره زرد آلو کاملا خارج شود و زرد آلو ها تقریبا حالت کاراملی پیدا کنند.

 

4. مرحله چهارم: جدا کردن زرد آلو ها

در این مرحله، زرد آلو ها تمام عصارشان را به شربت دادند، آنها را از داخل شربت خارج می کنیم و اجازه می دهیم تا شربت به قوام برسد.

 

5. مرحله آخر: سرو شربت زرد آلو

حالا شربت را داخل بطری شیشه ای تمیز و خشک ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید و نوش جان.

 

 

منبع: سلام دنیا

 

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

لواشک سیب یکی از تنقلات پر طرفدار ما ایرانی هاست که با انواع سیب شیرین و ترش تهیه می شود. لواشک سیب بسیار خوشمزه و پر کالری می باشد، چون حجم بالایی از آب میوه تبخیر می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه لواشک سیب را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای لواشک سیب

 

  • سیب 1 کیلوگرم
  • آب 2 لیوان
  • شکر 1 قاشق غذاخوری

 

دستور پخت و طرز تهیه لواشک سیب خانگی خوشمزه

طرز تهیه لواشک سیب | سلام دنیا

1. مرحله اول: شستن سیب ها

ابتدا سیب ها را شسته و خرد می کنیم و هسته و دانه آنها را جدا می کنیم.

 

2. مرحله دوم: پختن سیب ها

سیب ها را داخل قابلمه مناسبی ریخته و آب را به آن می افزاییم و روی حرارت ملایم می گذاریم.

 

3. مرحله سوم: صاف کردن مواد لواشک

بعد از اینکه سیب ها کاملا پخته و نرم شدند، باید آنها را داخل صافی ریخته و به کمک یک کفگیر چوبی مواد را از صافی عبور دهیم.

 

4. مرحله چهارم: پخت دوم سیب

حالا پوره سیب را دوباره روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خوب کشیده شود.

 

5. مرحله پنجم: خشک کردن لواشک

حالا داخل سینی ها را سلفون پهن کرده و لواشک را روی سلفون به شکل یکدست پهن می کنیم و مقابل آفتاب یا هوای آزاد می گذاریم تا خوب خشک شود.

 

6. مرحله آخر: سرو لواشک سیب

لواشک ها را بعد از اینکه کاملا خشک شدند با همان سلفون رول کرده و در یخچال نگهداری می کنیم و نوش جان

 

منبع: سلام دنیا

 

    • لیلا جون
    • ۰
    • ۰

    ژله یک از ساده و خوشمزه ترین دسر هایی است که می توان در کمترین زمان ممکن با تنوع ظاهری بسیار زیادی تهیه کرد. ژله ماست یکی از انواهع این دسر می باشد که این دسر ساده را به یک میان وعده مقوی تهیه می کند و امروز قصد دارم تا طرز تهیه ژله با ماست بدون خامه را به شما آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.

    مواد اولیه مورد نیاز جهت تهیه ژله ماست:

    ژله با طعم دلخواه ۱ بسته
    آب جوش ۱ فنجان
    یخ ۲ فنجان
    ماست ۱ فنجان
    وانیل در صورت تمایل ۱/۸ قاشق چایخوری

    طرز تهیه ژله ماست

    طرز تهیه ژله با ماست بدون خامه:

    مرحله اول حل کردن پودر ژلاتین:

    ابتدا پودر ژلاتین را داخل کاسه مناسبی بریزید و یک فنجان آب جوش به آن بیفزایید و روی حرارت غیر مستقیم کتری بگذارید و مخلوط کنید تا مایعی شفاف بدست آید.

    مرحله دوم افزودن یخ:

    حالا یخ ها را داخل ژله ریخته و اجازه دهید به آرامی حل شود.

    مرحله سوم افزودن ماست:

    حالا ماست و وانیل را به مخلوط ژلاتین افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.

    مرحله چهارم استراحت ژله ماست:

    حالا ژله آماده شده را در قالب بزرگ یا ظرف های سرو تک نفره بریزید و داخل یخچال قرار دهیدتا کاملا ببندد.

    مرحله پنج سرو ژله ماست:

    ژله را از یخچال خارج کرده دور تا دور آن را از قالب جدا می کنیم و داخل ظرف سرو مناسب برمی گردانیم و با خامه یا میوه های برش خورده تزئین می کنیم .

    نکات و فوت و فن تهیه ژله با ماست:

    1. می توانید از تکه های میوه هم داخل ژله استفاده کنید.
    2. برای این دسر از ماست کم چرب و شیرین استفاده کنید.
    3. اجازه دهید تا ژله کاملا ببندد بعد سرو کنید.

    منبع : آشمزی 

    • لیلا جون
    • ۰
    • ۰

    بیسکویت کره ای یا کوکی کره ای یکی از بیسکویت های محبوب در کل دنیا به حساب می آید که اصالتی اسکاتلندی دارد. بیسکویت کره ای در مراسم های مختلف مانند عروسی ها و سال نو از این بیسکویت با تزئین های متنوعی استفاده می کنند. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه بیسکویت کره ای را به شما آموزش دهیم.

     

    مواد لازم برای بیسکویت کوکی کره ای

    • کره 100 گرم
    • شکر 50 گرم
    • آرد سفید 110 گرم
    • نشاسته ذرت 55 گرم

    طرز تهیه کوکی کره ای | سلام دنیا

    دستور پخت کوکی کره ای خوشمزه خانگی با آرد سفید مرحله به مرحله

    1. طرز تهیه بیسکویت کره ای اسکاتلندی در خانه

    مرحله اول آماده سازی خمیر بیسکویت: ابتدا کره را به همراه شکر دانه ریز داخل کاسه ای ریخته و به کمک همزن تا حدی مخلوط می کنیم تا کرمی شود.


     

    2. مرحله دوم: آماده سازی مواد خشک

    حالا آرد سفید، آرد نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و به مواد کره ای می افزاییم و خوب ورز می دهیم تا خمیری یکدست به دست آید.

     

    3. مرحله سوم: شکل دادن به بیسکویت ها

    حالا خمیر را روی میز کار بگذارید و با وردنه به قطر 6 میلی متر باز می کنیم و با کاتر مورد نظرتان خمیر را قالب می زنیم.

     

    4. مرحله چهارم: پخت کوکی کره ای

    بیسکویت های قالب زده شده را داخل سینی مخصوص پخت می چینیم و داخل فر گرم شده با 175 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه می پزیم.

     

    5. مرحله آخر: سرو کوکی کره ای

    بیسکویت ها را بعد از پخت از داخل فر خارج کرده و با رویال آیسینگ یا شکلات ذوب شده تزئین و نوش جان کنید.

     

    نکات مهم و فوت و فن تهیه بیسکویت کره ای اسکاتلندی

    • به دلیل متفاوت بودن دمای فر های مختلف بررسی کنید که بیسکویت کاملا پخته باشد.
    • می توانید روی بیسکویت های قالب خورده، حفره ای ایجاد کنید تا بعد از پخت بتوانید آنها را با روبان تزئین کنید.
    • این بیسکویت را در ظرف در بسته و جای خنک تا یک هفته می توانید نگهداری کنید.

     

    منبع: سلام دنیا

    • لیلا جون
    • ۰
    • ۰

    معجون علی بابا ترکیبی از بستنی، انواع مغزها، پودر نارگیل و ... می باشد که برای اولین بار در تهران این معجون در بستنی فروشی به این اسم تهیه شد. بعد ها معجون جای خود را به ویتامینه داد، ولی هیچ کدام به کیفیت معجون علی بابا نمی رسد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه معجون علی بابا را به شما آموزش دهیم.

     

    مواد لازم برای ویتامینه معجون علی بابا

    • بستنی وانیلی    500 گرم
    • شیر    2 لیوان
    • موز    4 عدد
    • خرما    12 عدد
    • عسل    2 قاشق غذا خوری
    • کنجد بو داده    2 قاشق غذا خوری
    • مغز بادام    2 قاشق غذا خوری
    • خامه صبحانه    2 قاشق غذا خوری
    • مغز گردو    2 قاشق غذا خوری
    • فندق    2 قاشق غذا خوری
    • پودر نارگیل، پودر دارچین برای تزئین    به میزان لازم

    دستور پخت ویتامینه معجون علی بابا

    طرز تهیه معجون علی بابا خانگی | سلام دنیا

    1. طرز تهیه معجون علی بابا مخصوص خانگی برای 4 نفر

    مرحله اول آماده سازی خرما: ابتدا خرما ها را پوست بگیرید و هسته آن را هم جدا کنید؛ سپس داخل میکسر یا مخلوط کن ریخته آن را له کنید.

     

    2. مرحله دوم: آماده سازی معجون

    حالا بستنی، شیر، مغز گردو، کنجد، فندق، مغز بادام را داخل میکسر یا مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنید تا کمی یکدست شوند.

     

    3. مرحله سوم: افزودن خامه و خرما

    حالا خامه صبحانه و خرما را به مواد داخل میکسر افزوده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

     

    4. مرحله آخر: سرو کردن معجون علی بابا

    حالا مواد آماده شده را داخل 4 لیوان زیبا بریزید و با تکه های موز، پودر نارگیل، پودر دارچین و انواع مغز ها برای تزئین آن استفاده سرو و نوش جان کنید.

     

    نکات مهم و فوت و فن تهیه معجون علی بابا به سبک کافی شاپی

    • می توانید شیر را داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند و بعد داخل معجون بریزید. 
    • می توانید پودر دارچین و پودر نارگیل را داخل معجون هم بریزید.
    • از تکه های کمپوت آناناس هم داخل معجون می توان استفاده کرد.

    منبع: سلام دنیا

     

    • لیلا جون
    • ۰
    • ۰

    پاستا فتوچینی با سس آلفردو این غذای خوشمزه و جذاب از دسته غذاهای ملل می باشد که توسط فردی ایتالیایی به نام آلفردو دی لیو برای اولین بار طبخ شد و این غذای خوشمزه و جذاب را به نام خودش نامگذاری کرد. این غذا دارای منابع غذایی مهمی مثل :گروه لبنیات، سبزیجات و فیبر و نشاسته می باشد که تامین کننده ویتامین و پروتئین لازم برای بدن در یک وعده کامل است. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه پاستا فتوچینی با مرغ و قارچ و سس آلفردو ساده و خوشمزه.

    مواد لازم برای تهیه پاستا فتوچینی ایتالیایی با مرغ:

    سینه مرغ ۱ عدد
    خامه ۱۰۰ گرم
    پاستا فتوچینی ۳۰۰ گرم
    سیر ۳ حبه
    شیر نصف پیمانه
    پیاز ۱ عدد
    قارچ ۶ عدد
    پنیر پارمزان نصف پیمانه
    نمک، روغن به میزان لازم
    فلفل سیاه، پودر سیر، پودر عصاره گوشت از هر کدا یک قاشق چایخوری

    دستور پخت پاستا فتوچینی با مرغ و قارچ و سس آلفردو

    مرحله اول آماده سازی مواد اولیه:

    ابتدا قارچ ها را شسته و بعد از خشک شدن آنها را مطابق سلیقه خورد می کنیم و داخل آب جوشیده داغ و آبلیمو حدود ده دقیقه قرار می دهیم و سپس آبکش می کنیم. سیرها را رنده کرده یا خیلی ریز خورد می کنیم. پیاز را پوست کنده و نگینی خیلی ریز می کنیم.

    مرحله دوم آماده سازی سس:

    ظرف مناسبی را روی حرارت گذاشته داخل آن روغن و پیاز را می ریزیم. کمی که طلایی شد سیر را به آن افزوده و عطر سیر که به مشام رسید قارچ ها را اضافه می کنیم وقتی قارچ از حالت خامی خارج شد ادویه ها را افزوده و تفت می دهیم تا عطر ادویه ها بلند شود در این مرحله شیر و خامه را با هم حل کرده و داخل سس می ریزیم و اجازه می دهیم تا به قوام مورد نظر برسد حالا نیمی از پنیر پارمزان را به سس افزوده و نیمی را برای سرو و تزئین نگه می داریم.

    مرحله سوم طبخ پاستا فتوچینی با سس آلفردو:

    داخل ظرف مناسبی آب، نمک و یک قاشق روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا به جوش بیاید. بعد از جوشیدن پاستاها را به آن افزوده و اجازه می دهیم ۸ تا ۱۰ دقیقه پخته شوند و در نهایت آبکش می کنیم.

    حالا فتوچینی های آماده شده را داخل ظرف سرو مناسبی ریخته سس آلفردو را روی آن می ریزیم و در نهایت با پنیر پارمزان کار را تمام می کنیم.

    نکات مهم و فوت و فن های پاستا فتوچینی با سس آلفردو

    1. برای زیبایی بیشتر این غذا بهتر است از یک چنگال بزرگ استفاده کنید داخل پاستا فرو برده بپیچانید وقتی حجم زیادی از پاستا دور چنگال جمع شد آن را به بشقاب منتقل کنید و از سس روی کار بریزید ظاهر بسیار جذابی پیدا می کند.
    2. برای طعم بهتر می توانید از کمی آویشن و یا پونه کوهی استفاده کنید.
    3. در صورت تمایل می توانید میگو پلویی ریز را جایگزین مرغ در این غذا بکنید.
    4. بهتر است برای طعم بهتر از مقداری جعفری ساطوری شده روی کار استفاده کنید.

    منبع : آشمزی

    • لیلا جون
    • ۰
    • ۰

    سوپ خامه ای یکی از خوشمزه ترین سوپ های سفید است؛ بیشتر برای مراسم و مهمانی ها از آن استفاده می شود، چون در کنار خوشمزه بودن این سوپ از کالری بالایی هم برخوردار است. این سوپ مقوی بسیار مناسب برای کودکان و دوران نقاهت بیماران هم می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سوپ خامه ای رستورانی را به شما آموزش دهیم.

     

    مواد لازم برای سوپ خامه ای رستورانی

    • شیر 1/5 کیلوگرم
    • جو 300 گرم
    • خامه 200 گرم
    • هویج 2 عدد
    • سیب زمینی 1 عدد
    • عصاره مرغ 3 عدد
    • روغن 2 قاشق غذا خوری
    • آرد 3 قاشق غذا خوری
    • آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
    • نمک، فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه | سلام دنیا

    طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه خوشمزه و مجلسی به سبک رستورانی

     

    1. طرز تهیه سوپ خامه ای با جو و سیب زمینی

    مرحله اول پخت جو: ابتدا جو را پاک می کنیم و می شوییم و داخل قابلمه مناسبی می ریزیم.


    2. مرحله دوم: افزودن هویج و سیب زمینی به جو

    حالا هویج را نگینی برش می دهیم و سیب زمینی پوست کنده و رنده می کنیم به جو می افزاییم و آب جوشیده هم به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا با هم پخته شوند.

     

    3. مرحله سوم: افزودن سبزیجات به شیر

    حالا قابلمه دیگری را روی حرارت می گذاریم شیر، عصاره مرغ، نمک و فلفل را به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا با هم خوب قل بخورند. بعد جو و سبزیجات پخته شده را هم به شیر می افزاییم.

     

    4. مرحله چهارم: افزودن آرد

    حالا آرد را با چند قاشق آب حل کرده و مطمئن می شویم که گلوله ای نداشته باشد و به شیر می افزاییم.

     

    5. مرحله پنجم: افزودن خامه

    در نهایت کمی از آب سوپ داخل کاسه ای ریخته داخل آن خامه را می ریزیم مواد را مخلوط می کنیم که هم دما شوند و بعد به سوپ می افزاییم و اجازه می دهیم تا سوپ خوب جا افتاده شود.

     

    6.مرحله آخر: سرو سوپ خامه

    سوپ را در ظرف زیبایی ریخته و با سبزیجات برش خورده و لیمو سرو و نوش جان کنید.

     

    منبع: salamdonya

     

    • لیلا جون
    • ۰
    • ۰

    کتلت مرغ چرخ کرده یکی از انواع کتلت ها می باشد که بسیار خوشمزه می باشد. اگر از طعم کتلت های تکراری خسته شدید ما به شما کتلت مرغ را پیشنهاد می دهیم. کتلت مرغ یک غذای سبک که هم می توانید در وعده نهار و هم شام تهیه کنید. ما امروز نکاتی را به شما یاد می دهیم تا کتلت مرغ شما وا نرود. کتلت مرغ را هم می توانید با سیب زمینی خام هم پخته شده و یا مرغ خام یا پخته شده تهیه کنید شما می توانید برای کتلت مرغ هم از سینه یا ران و یا مخلوط هر دو استفاده کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه کتلت مرغ و سیب زمینی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله.

    مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ ساده

    • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
    • سینه مرغ ۲۵۰ گرم
    • پیاز ۱ عدد
    • تخم مرغ ۲ عدد
    • پودر سوخاری ۱ لیوان
    • نمک و فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، پودرسیر،تخم گشنیز به مقدار لازم

    کتلت مرغ

    طرز تهیه کتلت مرغ چرخ کرده با سیب زمینی

    مرحله اول : آب پز کردن سیب زمینی

    ابتدا سیب زمینی ها را شسته و داخل قابلمه بگذارید تا آبپز شود. سپس پیاز را شسته و رنده ریز بزنید و آب پیاز را کاملا بگیرید.

     

    مرحله دوم : چرخ کردن سینه

    سینه مرغ را توسط چرخ گوشت یا غذاساز چرخ کنید و با با پیاز رنده شده مخلوط کنید تا بوی زهم مرغ را بگیرد.

     

    مرحله سوم : تهیه مایه کتلت

    سیب زمینی ها را بعد از آبپز شدن رنده درشت بزنید سپس با مخلوط سینه مرغ و پیاز هم بزنید تا مواد یکدست شود سپس تمام ادویه ها را به همراه ۱ قا غذاخوری پودر سوخاری اضافه کنید و هم زده. برای اضافه کردن تخم مرغ آن را ها را یکباره اضافه نکنید چون باتوجه به سایزهای مختلف تخم مرغ ممکن است ۱ دونه تخم مرغ بخواهد پس تخم مرغ اول را اضافه کنید و مواد را ورز دهید اگر چسبندگی مواد کم بود تخم مرغ را دوم را اضافه کنید در حدی باشد که داخل دست فرم بگیرد.

     

    مرحله چهارم : پخت کتلت مرغ

    ابتدا داخل تابه روغن ریخته تا داغ شود سپس پودر سوخاری را داخل یک کاسه ریخته و از مواد کتلت به اندازه دلخواه بر میداریم و داخل پودر سوخاری خوب میغلطانیم سپس داخل روغن داغ سرخ می کنیم تا طلایی و برشته شود. کتلت مرغ ما حاضر است آن را با نان ساندویجی یا برنج میل کنید. نوش جان

    نکات کلیدی در تهیه کتلت مرغ و سیب زمینی

    1. سیب زمینی را در حدی آبپز کنید که پخته شود و له و زیاد نرم نشود.
    2. بعد از پخت سیب زمینی پوستش را گرفته و بگذارید ۲ ساعت تا خنک شود وگرنه کتلت خمیر می شود و همچنین باعث جذب کمتر روغن و امکان پاشیدن کتلت را بسیار کم می کند.
    3. در کتلت مرغ بنا به ذائقه خود می توانید از انواع ادویه ها استفاده کنید.
    4. برای عطر بیشتر می توانید به دلخواه کمی سبزی معطر اضافه کنید.
    5. اگه زمان دارید بهتره مواد کتلت که آماده شد نیم ساعت روشو بپوشونید و در محیط بذارید تا کمی استراحت کنه و بعد شروع به سرخ کردن کنید...این نکته در حفظ انسجام کتلت بی تاثیر نیست و از طرفی طعم مواد کاملا به خورد هم میره و کتلت خوشمزه تر می شود.
    6. فقط لایه نازکی آرد سوخاری رو کتلت مرغ باشد نه بیشتر.
    7. با این میزان حدود ۲۰ عدد کتلت مرغ خواهید داشت.

     منبع : پارسی دی

    • لیلا جون