بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

۱۰ مطلب در آبان ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

خوراک دال عدس یکی از خوشمزه ترین خوراک ها می باشد که با دانه دال عدس تهیه می شود. اصالت این غذا به جنوب کشور باز می گردد. این خوراک خوشمزه مناسب روزهای زمستان و سرد است که می توانید هم با برنج هم با نان برای وعده نهار یا شام تهیه کنید. دانه دال عدس شبیه به عدس است ولی یک مقدار کوچک تر و طعمی مانند گوجه فرنگی دارد و طرز پختن خوراک دال عدس مشابه عدسی می باشد همچنین نباید از فواید خوراک دال عدس غافل شد قرمزی عدس نشانه وجود آهن در دال عدس است و این خوراک خوشمزه برای درمان مفاصل و درد آرتروز بسیار مناسب است همچنین دال عدس برای بهیود زخم دهان و گلو نیز مفید است. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه خورش دال عدس بدون گوشت ساده، خوشمزه و مجلسی جنوبی.

مواد لازم برای تهیه خوراک دال عدس ساده

  • دال عدس ۱ پیمانه
  • رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • آب لیمو یا گرد لیمو به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه به مقدار لازم

خوراک دال عدس

طرز تهیه خوراک دال عدس بدون گوشت جنوبی

مرحله اول : آماده سازی دال عدس

دال عدس را چند ساعت قبل خیس کنید تا نفخش گرفته شود (اگر زمان کافی ندارد می توانید این مرحله را حذف کنید) سپس دانه دال عدس را با دو لیوان آب بگذارید روی حرارت تا بجوشد در حین جوشیدن مدام کف روی دال عدس بگیرید. دال عدس خیلی زود میپزد نهایت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه طول بکشد.

 

مرحله دوم : تفت دادن پیاز

پیاز را شسته و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه با مقداری روغن تفت دهید سپس زردچوبه را افزوده تا پیاز سبک و طلایی شوند سپس سیر را پوست گرفته و له یا رنده ریز کنید به پیازمون اضافه کنید تا عطر سیر خارج شود.

 

مرحله سوم : پخت دال عدس

رب گوجه فرنگی را به همراه ادویه ها (فلفل قرمز را کمی بیشتر بزنید این غذا باید تند و تیز باشد) به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت می دهیم تا رب خوش رنگ و مزه خامی آن از بین برود سپس دال عدس پخته شده را به مواد اضافه کنید کمی آب جوش اضافه کرده و زمان دهید تا غلیظ و جا بیفتد در انتهای پخت مقداری آبلیمو یا گرد لیمو را اضافه کنید و در ظرف سرو بکشید و همراه با پیاز داغ تزئین کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه دال عدس خوشمزه و مجلسی

  1. می توانید به جای رب از پوره گوجه فرنگی استفاده کنید.
  2. برای لعاب بیشتر از یک عدد سیب زمینی اضافه کنید بدین صورت که هم می توانید نگینی داخل خوراک بریزید یا بپزید له کنید و داخل خوراک بریزید.
  3. می توانید از زنجبیل یا گشنیز نیز برای مزه بیشتر این خوراک استفاده کنید.
  4. اگر دوست دارید طعم جنوبی به خوراکتون بدهید یک بسته تمر هندی را با آبجوش مخلوط کنید کمی که باز شد آن را صاف کرده و آب تمر هندی را داخل خوراک ریخته.
  5. اگر خوراک شما قوام کافی نداشت ۱ ق غذا خوری آرد می توانید اضافه کنید.

منبع : پارسی دی

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

نان روغنی یک شیرینی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که در اکثر شهر ها با روش متفاوتی طبخ می شود. نان روغنی اصالتی مربوط به کرمانشاه دارد. نان روغنی میان وعده ای بسیار مقوی و سالم برای کودکان به حساب می آید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه نان روغنی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای نان روغنی خانگی خوشمزه مرحله به مرحله بدون فر

تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید 1 کیلو
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیتر
روغن جامد 1 قاشق غذا خوری
زرد چوبه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه نان روغنی تابه ای ساده خوشمزه و سنتی بدون خمیر مایه

 

دستور پخت نان روغنی خانگی خوشمزه کرمانشاهی بدون خمیر مایه در ماهیتابه مرحله به مرحله

 

1. طرز تهیه خمیر نان روغنی خانگی خوشمزه

مرحله اول: ابتدا تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و کمی زردچوبه و شکر به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

 

2. مرحله دوم: افزودن شیر

در این مرحله شیر و روغن جامد را هم افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن آرد

حالا آرد را به تدریج به مواد می افزاییم و آنقدر ورز می دهیم تا خمیر در گوشه ای از ظرف خوب جمع شود.

4. مرحله چهارم: استراحت خمیر

خمیر آماده شده را داخل نایلون قرار داده و به مدت 24 ساعت در مکانی خنک استراحت می دهیم.

 

5. مرحله پنجم: آماده سازی خمیر برای پخت

حالا از خمیر به اندازه یک گردو بر می داریم و روی میز کار آرد پاشی شده به کمک وردنه خمیر را نازک باز می کنیم.

 

6. مرحله آخر: پخت نان روغنی

داخل تابه مناسبی روغن ریخته و خوب که داغ شد نان روغنی ها را دانه به دانه دو سمت خمیر را داخل روغن خوب سرخ می کنیم و در ظرف سرو چیده و نوش جان.

نکات مهم و فوت و فن تهیه نان روغنی کرمانشاهی بدون خمیر مایه

  • می توانید بعد از طبخ کمی شکر دانه ریز برای تزیین روی نان روغنی ها بریزید.
  • اگر در فصل سرد سال است می توانید خمیر را در محیط آشپزخانه استراحت دهید.

منبع: سایت سلام دنیا 

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

رویال آیسینگ یکی از مواد بسیار خوشمزه و جذاب برای تزیین انواع کوکی و کیک می باشد. با تهیه آیسینگ در منزل می توانید برای مراسم های خاص کوکی های زیبایی تهیه کنید مثل جشن تولد، شب یلدا یا جشن دندونی کودکانتان. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه آیسینگ را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای کرم رویال آیسینگ خانگی رنگی با پودر تار تار مرحله به مرحله

سفیده 2 عدد
پودر قند 160 گرم
پودر کرم تارتار       1/4 قاشق چایخوری    
رنگ خوراکی به میزان لازم

طرز تهیه رویال آیسینگ رنگی خانگی با پودر تارتار برای تزیین

 

دستور پخت کرم رویال آیسینگ خانگی رنگی با پودر تار تار مرحله به مرحله

 

1. طرز تهیه کرم رویال آیسینگ خانگی با پودر تاتار

مرحله اول: سفیده تخم مرغ را به مدت 15 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شود، بعد با همزن آن را مخلوط کنید تا حالت کف دار پیدا کند.

 

2. مرحله دوم: افزودن کرم تار تار

حالا کرم تارتار رابه سفیده تخم مرغ بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا سفیده ها کاملا سفت شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن پودر قند

حالا پودر قند را به سفیده تخم مرغ افزوده و خوب مخلوط کنید تا رده های همزن روی تخم مرغ بماند کافی است.

4. مرحله چهارم: افزودن رنگ به آیسینگ

حالا مواد آماده شده را داخل ظرف های مختلفی ریخته و یک قطره رنگ داخل هر ظرف ریخته و با خلال دندان رنگ را خوب مخلوط کنید.

 

5. مرحله آخر: نگهداری کرم آیسینگ

آیسینگ را داخل قیف ریز ریخته و با مواد کار کنید؛ در طول مدت کار روی کاسه آیسینگ را با دستمال مرطوب بپوشانید و برای نگهداری آن را داخل ظرف در بسته بگذارید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه آیسینگ خانگی برای تزیین انواع کیک و کوکی

  • مواد را بیش از حد مخلوط نکنید تا بافت لطیف خود را از دست ندهد.
  • اگر تارتار در دسترس ندارید از 1/4 قاشق چایخوری آبلیمو استفاده کنید.

منبع: سایت سلام دنیا

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

سس فرانسوی رژیمی یکی از سس های خوشمزه مخصوص افرادی است که در رژیم غذایی لاغری به سر می برند یا حتما نباید در رژیم باشید شما با تغییر سبک زندگی خود می توانید سالم تر بخورید و سالم تر بمانید. سس فرانسوی از پر فروش ترین سس ها از زمان قدیم بوده که هم با سالاد و هم با انواع ساندویچ سرد و گرم سرو می شود. سس فرانسوی یکی از ۴ سس مادری بوده است که در قرن نوزدهم میلادی دستور ساخت آن را کشف کردند و در کتاب آشپزی به ثبت رسانیدند. این سس فرانسوی رژیمی بهترین گزینه برای جایگزین کردن سس مایونز می باشد و اگر دوست داشتید برای بالا بردن کالری آن کمی روغن زیتون یا کنجد به آن اضافه کنید. اما اگر شما از مضرات سس بدانید برای همیشه آنها را از سبد غذایی خود حذف می کنید سس ها بدلیل مواد نگهدارنده سرطان زا هستند و باعث ایجاد جوش و صدمه به پوست می شوند و برای کبد نیز بسیار مضر است. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه سس فرانسوی رستورانی خوشمزه با ماست بدون گلوکز و مایونز.

مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی رژیمی بدون مایونز

  • سرکه قرمز یا سفید ۱/۲ فنجان
  • ماست ۱ فنجان
  • آب ۱/۴ پیمانه
  • شکر ۱ ق سوپ خوری
  • روغن زیتون ۱ ق غذا خوری
  • جعفری به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم

 طرز تهیه سس فرانسوی رژیمی

طرز تهیه سس فرانسوی رستورانی با ماست بدون گلوکز

مرحله اول : مخلوط کردن مواد

ابتدا سرکه قرمز یا سفید را بنا به ذائقه خود استفاده کنید اگر می خواهید سس با طعم ملایم داشته باشد سرکه قرمز استفاده کنید ولی اگر سس با طعم تندتری می خواهید سرکه سفید استفاده کنید. سرکه و شکر و ماست را داخل کاسه ریخته و آب را با همزن دستی یا برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند.

 

مرحله دوم : تهیه سس فرانسوی

روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه و پودر سیر را به مخلوط فوق اضافه کنید و خوب هم بزنید. تا یک سس یکدستی بدست بیاد سپس جعفری را اضافه کنید و سس را بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود سس فرانسوی رژیمی ما حاضر است می توانید داخل سالادها و ساندویچ های خود استفاده کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه سس فرانسوی رژیمی با ماست

  1. می توانید ماست را نیز حذف کنید.
  2. افزودن پودر سیر اختیاری می باشد اگر طعم سیر را دوست ندارید حذف کنید اگر دوست دارید می توانید از رنده سیر تازه نیز استفاده کنید.
  3. اگر دوست دارید سس شما تند باشد کمی فلفل قرمز استفاده کنید.
  4. اگر دوست دارید سس شما بدون روغن باشد می توانید روغن زیتون را حذف کنید.

منبع : پارسی دی

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

آش بادمجان یکی از آش های بسیار خوشمزه و اصیل ایرانی است که دارای مواد مغذی فراوان می باشد. این آش داری سبزی، صیفی جات، پروتئین گیاهی، حیوانی و کلسیم می باشد که این ترکیب آش بادمجان را تبدیل به آشی مغذی کرده است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه آش بادمجان را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای آش بادمجان خوشمزه با گوشت سردست و حبوبات

بادمجان 1 کیلوگرم
گوشت سر دست 400 گرم
نخود 100 گرم
لوبیا قرمز 100 گرم
بلغور گندم 200 گرم
لوبیا سفید 100 گرم
کشک 200 گرم
پیاز سرخ شده 3 عدد
سیر 4 حبه
نعنا داغ 2 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و زرد چوبه     به میزان لازم

طرز تهیه آش بادمجان خوشمزه و مجلسی

 

دستور پخت آش بادمجان خوشمزه با گوشت سردست و حبوبات

 

1. طرز تهیه آش بادمجان اصل خوشمزه

مرحله اول: ابتدا حبوبات را پیمانه می زنیم و می شوییم و از 24 ساعت قبل داخل آب خیس می کنیم و در این مدت چندین بار آب آن را عوض می کنیم.

 

2. مرحله دوم: بار گذاشتن آش

ابتدا نیمی از پیاز را به همراه گوشت و ادویه خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و عطر ادویه ها به مشام برسد.

 

3. مرحله سوم: افزودن حبوبات

حالا حبوبات را به گوشت در حال تفت خوردن افزوده و آب جوش را به مواد می افزاییم، درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت و حبوبات کاملا مغز پخت شوند.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی بادمجان ها

بادمجان ها را پوست گرفته و در آب و 30 دقیقه در آب و نمک خیس می کنیم سپس بادمجان را آبکشی کرده حالا برش های طولی به بادمجان داده و داخل روغن تمام بادمجان ها خوب سرخ می کنیم.

5و مرحله پنجم: آماده سازی گوشت

گوشت که پخته شد از داخل قابلمه خارج کرده ریش ریش می کنیم و به آش می افزاییم.

 

6. مرحله ششم: افزودن بادمجان ها

در این مرحله بادمجان های سرخ شده را به قطعات کوچک تری خرد کرده و به آن می افزاییم و آنقدر آش را مخلوط می کنیم تا حالت کشدار پیدا کند.

 

7. مرحله هفتم: افزودن سیر

سیر ها را پوست کرده و رنده می کنیم، حالا داخل تابه مناسبی به همراه زرد چوبه تفت کوچکی می دهیم تا طلایی شود و نیمی از آن را به آش می افزاییم.

 

8. مرحله نهم: افزودن کشک

نیمی از کشک را با کمی از آش مخلوط می کنیم یکدست که شد به آش می افزاییم.

 

9. مرحله آخر: سرو آش

زمانی که تمامی حبوبات نرم شده و آش حالت کشدار و جا افتاده ای پیدا کرده، آش را داخل ظرف زیبایی ریخته و با پیاز داغ، نعنا داغ، سیر داغ و کشک تزیین و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه آش بادمجان اصل برای 6 نفر

  • بادمجان ها را می توانید به جای خرد کردن بعد از سرخ شدن کمی با گوشت کوب بکوبید و بعد به آش بیفزایید.
  • میزان کشک را بنا به ذائقه می توانید کم و زیاد کنید.

منبع: سلام دنیا

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

بورک سیب زمینی هم یک نوع بورک گیاهی به حساب می آید که با مواد بسیار ساده ای در منزل می توان این بورک خوشمزه را تهیه کرد. بورک یکی از غذاهای بسیار محبوب و خوشمزه ترکیه ای است که با تنوع مواد زیادی تهیه می شود.  در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه بورک سیب زمینی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای بورک سیب زمینی ترکیه ای با پنیر پیتزا و خمیر یوفکا

سیب زمینی 4 عدد
پیاز 1 عدد
پنیر پیتزا 150 گرم
کره 100 گرم
جعفری 50 گرم
خمیر یوفکا به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن     به میزان لازم
روغن به میزان لازم
مواد لازم برای رومال -
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه بورک سیب زمینی و پنیر

 

دستور پخت بورک سیب زمینی ترکیه ای با پنیر پیتزا و خمیر یوفکا

 

1. طرز تهیه بورک سیب زمینی؛ غذای معروف استانبولی

مرحله اول: ابتدا سیب زمینی ها را شسته و به همراه آب و نمک زمان می دهیم تا کاملا سیب زمینی ها پخته شوند، سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و آماده می گذاریم.

2. مرحله دوم: تفت دادن سیب زمینی ها

حالا سیب زمینی ها را نگینی ریز خرد می کنیم و یا با گوشت کوب له می کنیم و داخل تابه مناسبی به همراه کمی روغن خوب تفت می دهیم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی پیاز

پیاز را پوست گرفته و نگینی می کنیم، حالا پیاز را به همراه کمی روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود، حالا ادویه ها و سیب زمینی را هم به پیاز می افزاییم تا خوب تفت خورده و عطر مواد به مشام برسد.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی برای پخت

حالا خمیر یوفکا را به شکل نواری برش داده و مواد آماده شده را داخل خمیر گذاشته و به شکل مثلثی (سمبوسه ای) تا کرده و آماده می گذاریم. (می توانید به شکل رولی نیز بپیچید)

 

5. مرحله پنجم: پخت بورک سیب زمینی

در این زمان سینی فر را چرب می کنیم و بورک ها را داخل سینی فر می چینیم.

 

6. مرحله ششم: رومال بورک ها

حالا بورک ها را با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومال می زنیم.

 

7. مرحله آخر: پخت بورک سیب زمینی

بورک ها را داخل فر گرم شده با دمای 200 درجه تا زمانی که طلایی شود می پزیم و در کنار انواع سس سرو می کنیم و نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه بورک سیب زمینی ترکیه ای 

  • می توانید از کمی کنجد و سیاه دانه هم برای تزیین استفاده کنید.
  • خمیر یوفکا را داخل کیسه قرار دهید تا در حین کار خشک نشود.
  • اگر فر در دسترس ندارید می توانید بورک ها را سرخ هم بکنید.

منبع: salamdonya

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

خورشت لوبیا چیتی یک غذای بسیار مقوی است که دارای پروتئین گیاهی و حیوانی می باشد و اصالتا غذای سنتی ارومیه (ارومیه خورشت) است. این غذا بسیار خوشمزه می باشد و به برنج و یا نان سرو می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه خورشت لوبیا چیتی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای خورش لوبیا چیتی با گوشت برای 4 نفر

گوشت 400 گرم
لوبیا چیتی 2 پیمانه
غوره 1/2 پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
زعفران دم شده 1 قاشق غذا خوری
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه    به میزان لازم

طرز تهیه خورش لوبیا چیتی جا افتاده مجلسی

 

دستور پخت خورش لوبیا چیتی با گوشت ارومیه ای خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر

 

1. طرز تهیه خورشت لوبیا چیتی خوشمزه و جا افتاده با گوشت

مرحله اول: لوبیا چیتی را پیمانه می زنیم و می شوییم و بعد آن را خیس می کنیم تا نفخ آن از بین برود.

2. مرحله دوم: تهیه خورشت لوبیا چیتی

ابتدا پیاز را پوست گرفته و نگینی برش می دهیم. حالا داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود.

 

3.مرحله سوم: افزودن گوشت

گوشت خورشتی خرد شده را به همراه زرد چوبه و فلفل به پیاز افزوده و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

4. مرحله چهارم: افزودن لوبیا چیتی

حالا لوبیا چیتی خیس خورده را به گوشت می افزاییم و بعد از تفت کوچکی داخل آن آب جوشیده می ریزیم و زمان می دهیم تا کاملا لوبیا و گوشت پخته و نرم شوند.

 

5. مرحله آخر: افزودن چاشنی خورشت

زمانی که گوشت و لوبیا به طور کامل مغز پخت شدند غوره و نمک خورشت را می افزاییم و 30 دقیقه زمان می دهیم تا خورشت کاملا جا افتاده شود. حالا داخل ظرف سرو ریخته و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه خورشت لوبیا چیتی ارومیه ای خوشمزه و جاافتاده

  • برای اینکه خورشت سبک تر داشته باشید بهتر است لوبیا را از 12 تا 24 ساعت قبل از پخت خیس کنید و در این زمان چندین بار آب آن را عوض کنید.

منبع: سایت سلام دنیا

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

همراه شما عزیزان هستیم با یکی دیگر از انواع فینگرفود ها و پیش غذاهای جذاب و دوست داشتنی … رول ژامبون با پنیر سوخاری یکی از ساده ترین فینگرفودها می باشد. رول ژامبون تشکیل شده از خمیر یوفکا به همراه ژامبون و پنیر ورقه ای و در انتهای کار نیز سوخاری میشود. خمیر یوفکا را بارها در آشمزی دستور تهیه اش آورده شده است ولی برای شما عزیزان دوباره یاد آوری میشود. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه رول ژامبون سوخاری با خمیر یوفکا و پنیر پیتزا ساده و خوشمزه 

مواد لازم برای تهیه رول ژامبون سوخاری با پنیر

آرد سفید ۲ لیوان
روغن مایع ۱ فنجان
آب ۱ فنجان
نمک نوک قاشق چایخوری
ژامبون گوشت و یا مرغ ۳۰۰ گرم
پنیر ورقه ای ۱ بسته
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سوخاری ۱ کاسه

طرز تهیه و دستور پخت رول ژامبون و پنیر سوخاری

طرز تهیه رول ژامبون سوخاری و پنیر با خمیر یوفکا

مرحله اول: خمیر یوفکا

آرد و نمک را الک کرده و در ظرف گودی بریزید و سپس آب و روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر بدست آید. سپس روی ظرف را بپوشانید تا خمیر کمی استراحت کند. بعد از چند ساعت خمیر را روی میز آرد پاشی شده با وردنه باز کنید و به سایز دلخواه خمیر آماده شده یوفکا را برش دهید و سپس در بین دستمال نخی قرار دهید تا خشک نشود.

مرحله دوم: رول ژامبون و پنیر سوخاری

یک عدد خمیر یوفکا به اضافه یک ورق ژامبون و یک ورق پنیر را روی یکدیگر گذاشته و خمیر یوفکا را بپیچید و یا رول کنید.

مرحله سوم: سوخاری کردن

رول های ژامبون و پنیر را در تخم مرغ زده و سپس در آرد سوخاری و در آخر در روغن داغ انداخته تا سرخ شود.

مرحله چهارم: سرو رول ژامبون و پنیر سوخاری

پس از سوخاری شدن رول ژامبون و پنیر سوخاری شده آماده سرو می باشد و می توانید به همراه سس دلخواه نوش جان فرمائید.

مرحله پنجم: پیشنهاد سرآشپز

پیشنهاد دیگر سرآشپز برای آماه سازی رول ژامبون و پنیر این است که وقتی رول ژامبون و پنیر را آماده کردید در دیس پیرکس بچینید و تخم مرغ بزنید روی رول ها و در آخر در فر گذاشته و با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه زمان پخت دهید تا در انتهای کار رول ژامبون و پنیر به مانند تصویر آماده شود.

نکات تکمیل کننده در تهیه ژامبون و پنیر سوخاری

  1. می توانید از هر مدل ژامبون گوشت و یا مرغ استفاده کنید.
  2. می توانید برای خوشمزه تر شدن رول ژامبون و پنیر از ادویه های لازم مانند نمک، فلفل و عصاره سبزیجات در تخم مرغ استفاه کنید.
  3. می توانید از انواع پنیرها در تهیه ژامبون نیز استفاده کنید.
  4. می توانید برای سوخاری کردن از آرد سفید و بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری نیز استفاده کنید.
  5. در آخر اگر رول های ژامبون را در دیس چیدید می توانید پنیر و یا سس بشامل نیز روی رول ها بریزید.

منبع : آشمزی

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

گراتن سیب زمینی یکی از غذا های خوشمزه و پر طرفدار است. گراتن اصالتی فرانسوی دارد و در کل نقاط جهان با تنوع وسیعی از مواد تهیه می شود گراتن، غذا بسیار خوشمزه و مناسب برای پیش غذا برای میهمانی ها و یک وعده غذایی هم باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه گراتن سیب زمینی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای گراتن سیب زمینی

سیب زمینی توسط 4 عدد
قارچ 400 گرم
پنیر پیتزا 400 گرم
سس بشامل 1 پیمانه
آب لیمو ترش 1 قاشق غذا خوری
پیازچه و جعفری خرد شده     2 قاشق غذا خوری
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
نمک، فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه گراتن سیب زمینی و قارچ | سلام دنیا

دستور پخت گراتن سیب زمینی و قارچ در فر به سبک فرانسوی خوشمزه و مجلسی

 

1. طرز تهیه گراتن سیب زمینی و قارچ

مرحله اول: سیب زمینی ها را پوست گرفته و ورقه ای برش می دهیم و داخل کاسه ای آب سرد به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم تا نشاسته اضافی آن خارج شود.

2. مرحله دوم: پخت سیب زمینی ها

حالا روی ورقه های سیب زمینی روغن می زنیم و داخل سینی فر می چینیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا پخته شود.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی قارچ

قارچ ها را به صورت حلقه ای برش می دهیم و داخل کمی روغن به همراه آبلیمو با حرات بالا تفت می دهیم و به آن نمک و فلفل هم می زنیم و بعد از داخل روغن خارج می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: تهیه گراتن سیب زمینی

داخل ظرف سرامیکی یا پیرکسی را چرب می کنیم و یک لایه سس بشامل می ریزیم حالا سیب زمینی، قارچ و سس بشامل را به صورت لایه به لایه داخل ظرف می چینیم و میان این لایه ها نمک، فلفل و پودر سیر می ریزیم.

 

5. مرحله پنجم: افزودن سبزی

پیازچه و جعفری را در لایه آخر ریخته و روی مواد را با پنیر پیتزا کاور می کنیم.

 

6. مرحله ششم: پخت گراتن

گراتن را داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 45 دقیقه می پزیم تا در نهایت پنیر روی گراتن هم طلایی شود.

 

7. مرحله آخر: سرو گراتن سیب زمینی

گراتن سیب زمینی را 5 دقیقه در هوای آشپز خانه استراحت داده و در کنار انواع سس سرو و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه گراتن سیب زمینی و قارچ فرانسوی

  • می توانید سیب زمینی ها را پخته و بعد برش دهید یا سرخ کنید.
  • کمی آویشن هم طعم این غذا را بسیار عالی می کند.
  • می توانید این گراتن را با گوشت هم تهیه کنید و یک لایه از گوشت پخته و ریش ریش شده در بین لایه ها بریزید که بسیار گراتن را لذیذ تر می کند.

منبع: سلام دنیا

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

سس سالاد سزار یکی از مهم ترین رکن های سالاد سزار می باشد که طعم و مزه سالاد فقط به طعم این سس بستگی دارد در سال ۱۹۴۸ کاردینی سس مخصوص سالاد سزار را تهیه کرد و بعد از گذشت سالها همچنان با دستور کاردینی در همه رستوران های دنیا تهیه می شود. برای تهیه سس سالاد سزار ما به شما دو روش آموزش خواهیم داد. در دستور اصلی سس سالاد سزار از ماهی آنچوی به همراه زرده تخم مرغ استفاده می شود که ماهی آنچوی در ایران در دسترس نیست ولی ما می توانیم با تهیه سس ورچستر که از همین ماهی آنچوی شکل گرفته استفاده کنیم و می توانیم این سس را بعدها در یخچال داشته باشیم و به عنوان مرینت کردن مرغ و ماهی از آن استفاده کنیم. روش دوم کمی در بین ایرانی ها محبوب تر است زیرا زرده خام حذف شده و با سس مایونز جایگزین شده است. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه سس سالاد سزار خانگی اصل ساده و رستورانی با خردل.

مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار خانگی

  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • نمک دریا ۱/۳ ق چای خوری
  • پودر فلفل سیاه یک پنس
  • سس خردل ۱ ق چای خوری
  • حریره سیر ۱ ق غذا خوری
  • سس ووسترشر ۲ ق غذا خوری
  • پودر پنیر پارمزان ۲ ق غذا خوری
  • آب لیموی تازه ۲ تا ۳ ق غذا خوری
  • پوست لیمو ترش ۲ ق غذا خوری
  • روغن زیتون ۲/۳ پیمانه

طرز تهیه سس سالاد سزار

طرز تهیه سس سالاد سزار اصل با خردل

مرحله اول : هم زدن زرده تخم مرغ

ابتدا زرده تخم مرغ را با تمام ادویه ها و نمک دریا و سس خردل و حریره سیر و آبلیمو و سس ووسترشرو پوست لیمو ترش را با همزن دستی خوب بزنید تا زده از لختگی خارج شود و با تمام مواد مخلوط شوند و یکدست شوند.

 

مرحله دوم : افزودن روغن زیتون

یکی از مهم تزین مرحله های تهیه سس سالاد سزار ریختن روغن زیتون است باید به صورت خطی و آرام به تدریج به مواد فوق اضافه شود. روغن زیتون را به صورت خطی در یک جهت روی مواد سس ریخته و با همزن دستی بزنید به هم زدن ادامه دهید تا سس سفت و سفتر شود حتما خوب هم بزنید تا روغن از سس جدا نباشد و جذب سس شود.

 

مرحله آخر

در انتهای تهیه سس سالاد سزار پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید سس سالاد سزار حاضر است آن را روس سالاد ریخته و نوش جان کنید.

نکات کلیدی در تهیه سس سالاد سزار رستورانی

  1. به دلخواه می توانید چاشنی ها را کم یا زیاده کنید.
  2. می توانید کسنرو ماهی آنچوی را پیدا کنید و نصف آن را به سس اضافه کنید حتما بدون روغن اضافه کنید.
  3. در بعضی از رسپی سرکه بالزامیک در این سس ریخته می شود که ما به شما توصیه نمی کنیم.
  4. حتما برای رنده پوست لیمو ترش قسمت سبز رنگ را رنده کنید قسمت سفید آن باعث تلخی می شود.

منبع : پارسی دی

 

  • لیلا جون