بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

  • ۰
  • ۰

شاید شما بانوان عزیز از آن دسته باشید که دوست دارند همه چیز را به صورت خانگی تهیه کنند حتی ژامبون و سویس و کالباس. شاید برای خیلی از شما عزیزان سوال باشد که آیا میشود کالباس و ژامبون را در خانه تهیه کرد؟ باید گفت که بله … آشمزی برای شما عزیزان در این پست طرز تهیه ژامبون مرغ و قارچ خانگی را آماده کرده است تا بتوانید به راحتی در خانه ژامبون تهیه کنید و بدون نگرانی آن را برای کودکان و خانواده عزیزتان آماده کنید و نوش جان فرمائید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی ساده و لذیذ با قارچ به روش بازاری

مواد لازم برای تهیه ژامبون مرغ خانگی ساده

سینه مرغ ۱ عدد
سیر ۱ بوته
پیاز ۱ عدد
قارچ ۵ عدد
هویج ۲ عدد
پسته ۲ قاشق غذا خوری
پودر سیر، برگ بو، میخک به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، آویشن به میزان لازم
آب ۵ لیوان
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
فویل آلومینیومی ۱ عدد

طرز تهیه و دستور پخت ژامبون مرغ و قارچ خانگی

دستور پخت ژامبون مرغ و قارچ به روش بازاری

مرحله اول: مرغ

مرغ را در غذاساز انداخته و چند پالس بزنید تا حسابی چرخ شود.

مرحله دوم: سیر و پیاز

سیر و پیاز را پاک کرده و به مرغ اضافه کنید و دوباره پالس بزنید.

مرحله سوم: ادویه

ادویه های لازم را نیز اضافه کرده و مجدد پالس بزنید و خمیر ژامبون مرغ را از غذاساز بیرون بیاورید و روی فویل چرب شده قرار دهید.

مرحله چهارم: رول کردن ژامبون مرغ و قارچ 

خمیر ژامبون را روی فویل باز کرده و قارچ های خرد شده و هویج و پسته را روی خمیر ژامبون مرغ قرار دهید و ژامبون را رول کنید و سپس فویل را به دور ژامبون مرغ و قارچ بپیچید و سر و ته فویل را محکم کنید.

مرحله پنجم: پخت ژامبون مرغ خانگی

آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت گذاشته و زمان دهید تا به جوش آید و سپس فویل ژامبون مرغ و قارچ را داخل آب جوش انداخته و زمان دهید تا به مدت ۱ ساعت و نیم زمان پخت دهید تا ژامبون مرغ و قارچ پخته شود.

مرحله ششم: سرو ژامبون مرغ خانگی

در آخر پس از پخت ژامبون مرغ و قارچ را برش زده و به همراه سبزیجات تزئین کرده و نوش جان فرمائید.

نکات تکمیل کننده در تهیه ژامبون مرغ و قارچ بدون دستگاه

  1. ژامبون را قبل از پخت و همینطور بعد از پخت می توانید در فریزر نگهداری کنید.
  2. می توانید به همین روش از تکه های گوشت خورشتی استفاده کنید و ژامبون گوشت را نیز آماده کنید.
  3. می توانید به جای پسته از باقالا سبز ریز نیز استفاده کنید.
  4. می توانید از عصاره های مرغ و سبزیجات و گوشت نیز در خمیر ژامبون استفاده کنید.
  5. می توانید ژامبون را آماده سازی کنید و به مقدار زیاد تهیه کنید و در انواع سالادها و فینگر فودها از ژامبون نیز استفاده کنید.
  6. سعی کنید ژامبون را به مانند آماده یا صورت پهن رول کنید تا در آخر ظاهرش شبیه به آماده نیز باشد.

منبع : آشمزی

  • ۰۰/۰۹/۰۶
  • لیلا جون

طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی