بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

۵ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

نان سیر از جمله خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین پیش غذاهای رستورانی است که به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه و به عنوان مزه و چاشنی در کنار غذا سرو کنید. طرز تهیه نان سیر بسیار ساده است اما متنوع. در تهیه نان سیر می توانید فقط نان مورد نظر را در سیر و تخم مرغ بزنید و در روغن سرخ کنید یا به روشی که در این پست به شما پیشنهاد می دهیم نان سیر را تهیه و نوش جان بفرمائید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه نان سیر خانگی خوشمزه با نان باگت یا تست در ماهیتابه.

مواد لازم برای نان سیر خانگی

  • نان تست یا نان ساندویچی ۱ بسته
  • سیر تازه ۱ بوته
  • روغن زیتون ۱ فنجان
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • پودر آویشن ۱ قاشق چایجوری
  • پنیر ورقه ای ۱ ورسته
  • کره ۵۰ گرم

طرز تهیه نان سیر

طرز تهیه نان سیر با نان باگت یا تست در تابه

مرحله اول: آماده سازی نان

برای تهیه نان سیر ابتدا باید نان مورد نظر را برش دهید یا به صورت حلقه و یا با قالب نان را برش بزنید.

 

مرحله دوم: آماده سازی سیر

برای آماده سازی سیر، سیر را یا از پهلو برش بزنید و یا از با پشت کارد له کنید. سپس سیر ها را در یک ظرف و یا سینی فر قرار دهید و بر رویشان روغن زیتون و نمک بریزید و زمان دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط در فر برشته شود.

 

مرحله سوم: کره

بعد از اینکه سیر آماده شد، سیر را به همراه کره و نمک و فلفل و آویشن همه را باهم خوب مخلوط کنید.

 

مرحله چهارم: پایان کار

در این مرحله نانهای مورد نظر و برش خورده را بر روی سینی یا در تابه بچینید و از مایع سیر آماده شده بر روی نان ها بریزید و بر روی هر نان سیر پنیر بگذارید و درب تابه یا فر را ببندید و زمان دهید به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه نان سیر شما آماده شود و به همراه غذای مورد نظرتان نوش جان فرمائید.

نکات مهم در تهیه نان سیر خانگی

  1. در تهیه نان سیر می توانید از انواع سبزی خشکی که می پسندید می توانید استفاده کنید.
  2. همانطور که گفته شد تمامی مراحل آماده سازی نان سیر را می توانید در تابه بر روی گاز انجام دهید.
  3. برای تزئین نان سیر می توانید از قارچ و یا گوجه و همینطور سبزیجات دلخواه استفاده نمائید.
  4. نان سیر را می توانید مانند اسنک تهیه کنید.
  5. می توانید روغن زیتون را حذف کنید و فقط از کره نیز در تهیه نان سیر استفاده کنید.

منبع : پارسی دی 

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

پای سیب یک کیک بسیار خوشمزه و یک شیرینی بین المللی است که داری محبوبیت زیادی بین افراد دنیا می باشد. پای سیب کیک سبک و خوشمزه ای است که در قالب هایی شبیه مافین طبخ می شود. این مدل پای سیب را هم با سیب تازه و هم با مارمالاد سیب می توان تهیه کرد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه پای سیب را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای پای سیب

  • آرد قنادی    2/5 پیمانه

  • شکر    1 پیمانه

  • شیر    1/2 پیمانه
  • کره    75 گرم
  • تخم مرغ    3 عدد
  • بیکینگ پودر    2 قاشق چای خوری
  • دارچین    1/2 قاشق چای خوری
  • وانیل    1/4 قاشق چای خوری
  • مارمالاد سیب    به میزان لازم

طرز تهیه پای سیب مافینی | سلام دنیا


دستور پخت پای سیب


1. طرز تهیه پای سیب خانگی خوشمزه تک نفره

 

ابتدا شکر، وانیل و تخم مرغ ها را مخلوط می کنیم تا به حالت کرمی تبدیل شود. بعد کره و شیر را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم.

 

2. مرحله دوم: تهیه خمیر پای سیب
 

حالا بیکینگ پودر، دارچین و آرد را الک کرده و به تدریج به مواد می افزاییم و با لیسک به شکل دورانی به خورد خمیر می دهیم.

 

3. مرحله سوم: پای سیب قالبی

داخل قالب های پای را کپسول های شیرینی می گذاریم و به انداز یک قاشق از خمیر ته قالب می ریزیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن مارمالاد سیب

روی تمام خمیر های ریخته شده داخل کپسول 1 قاشق مربا خوری مارماد سیب بدون شربت اضافی می ریزیم و دوباره روی مار مالاد را با دو قاشق خمیر می پوشانیم.

 

5. مرحله پنجم: قرار دادن پای سیب در فر

حالا قالب ها را درون سینی فر چیده ودر فرم گرم شده با 175 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 45 دقیقه می پزیم.

 

6. مرحله آخر: سرو پای سیب

بعد از گذشت 30 دقیقه پای را با یک خلال چوبی تست می کنیم اگر پخته شده بود از فر خارج کرده و روی توری فلزی می گذاریم تا خنک شود و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه پای سیب کیکی به سبک قنادی

  • اگر مارمالاد سیب در اختیار نداشتید مقداری مربای سیب را پوره کرده و استفاده کنید.

  • آرد را حتما 3 بار الک کنید.

منبع: سلام دنیا

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

مرغ بریان یکی از خوشمزه ترین غذا های بین المللی است که بسیار لذیذ و خوشمزه است و تهیه آن در منزل بسیار راحت است. شما می توانید مرغ بریان را در فر و یا سولاردم و یا هواپز تهیه کنید و به دلخواه شکم مرغ را پر کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه مرغ بریان عالی و رستورانی و راحت در فر و سولاردم.

 

مواد لازم برای تهیه مرغ بریان خانگی

مرغ کامل ۱ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
زعفران به مقدار لازم
کره ۵۰ گرم
برگ بو ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و رزماری و پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه مرغ بریان

طرز تهیه مرغ بریان رستورانی با فر و سولاردام

مرحله اول ( شستن مرغ )

ابتدا محتویات داخل مرغ را خارج کرده. هرگز با چاقو مرغ را برش نزنید. مرغ را خوب شسته و می گذاریم داخل آبکش تا آب اضافی مرغ خارج شود.

مرحله دوم ( مرینت کردن مرغ )

مرغ را با یک قاشق نمک خوب ماساژ می دهیم، سپس پیاز و فلفل دلمه را خلالی خرد کرده و ادویه ها و برگ بو را با هم مخلوط می کنیم. سپس داخل شکم مرغ قرار می دهیم و در ظرف بزرگ و یا کیسه فریزر زیپ دار بمدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب مزه دار شود.

مرحله سوم ( زعفرانی کردن مرغ )

مواد داخل مرغ رو خارج می کنیم و کنار میذاریم. حالا با ۴ قاشق غذا خوری از زعفران دم کرده ( زعفران را غلیظ دم کنید ) تمام قسمت های بدن مرغ رو ماساژ میدیم و مجدد ظرف را در ظرف در بسته به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم.


مرحله چهارم ( پخت مرغ با فر )

حالا مرغ را دوباره با مخلوط کره و زعفران رومال کنید و در فر بمدت ۱٫۵ ساعت در دمای ۲۰۰ درجه بگذارید تا مرغ خوب بریان و سرخ شود و در آخر اگر فر شما فن دار نبود چند دقیقه گریل را روشن کنید.

پخت مرغ بریان با سولاردم

مرغ را به کمک سیخ گردان سولاردم به سیخ زده سپس برای پخت مرغ بریان چند برنامه را می توان با توجه به مدل دستگاه انتخاب کرد. از برنامه پرشین کوک استفاده کرده سپس وزن مرغ را تقریبی زده و اینتر را می زنیم و یا می توان در حالت کانوکشن در دمای ۱۸۰ درجه نیز گذاشت.

 

نکات و فوت و فن های مرغ بریان

  • در حین پخت چند بار مرغ را با کره و زعفران رومال کنید تا خشک نشود.
  • می توان مرغ را داخل سینی گذاشته و نیم ساعت آخر کنارش سیب زمینی و هویج نیز بگذارید تا با پخت مرغ آن ها نیز بپزند.
  • سعی کنید مرغ را با سایز کوچک و یا متوسط تهیه کنید.

منبع : آشمزی 

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

در فصل زمستان با آمدن کدو حلوایی به بازار، وقت آن است که از بازار کدو حلوایی تر و تازه انتخاب کرده و به خانه آورده تا یک مربای کدو حلوایی عالی و بی نظیری را تهیه کنید. از کدو حلوایی استفاده های زیادی میشود به مانند خورش کدو حلوایی، مربای کدو حلوایی، ترشی کدو حلوایی و حلوای کدو حلوایی ... همینطور از کدو حلوایی هایی که به شکل گرد هستند می توانید در جش هالووین به عنوان دکور نیز استفاده کنید. عمر میوه کدو حلوایی بسیار بالا می باشد. پس وقتی می خواهید کدو حلوایی خریداری کنید نگران خرابی آن نباشید و با خیال راحت به مقدار زیاد خریداری نمایید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه مربای کدو حلوایی خوشمزه زعفرانی با آهک.

مواد لازم برای تهیه مربای کدو حلوایی 

  • کدو حلوایی با سایز متوسط ۱ عدد
  • آبلیموی تازه نصف فنجان
  • شکر ۱ کیلو
  • آهک خشک ۲۵۰ گرم
  • چوب دارچین ۱ عدد
  • آب به میزان لازم
  • خلال پسته و بادام ۱ فنجان
  • عرق هل و گلاب ۱ لیوان
  • زعفران دم کرده نصف فنجان

طرز تهیه مربای کدو حلوایی

طرز تهیه مربای کدو حلوایی خوشمزه با آهک

مرحله اول: آماده سازی کدو حلوایی

ابتدا کدو حلوایی را شسته و پوست بگیرید. سپس برش بزنید و داخل آن را تمیز کنید. دقت کنید که برش های خوب بزنید تا در هنگام قالب زدن دچار مشکل نشوید. کدو حلوایی های آماده را در قابلمه گذاشته و تا نیمه قابلمه آب بریزید و زمان دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه کدو حلوایی پخته شود. بعد از گذشت این مدت کدو حلوایی را آبکش کرده و آب آن را دور نریزید و نگه دارید.

 

مرحله دوم : تهیه آب آهک برای مربای کدو

آهک جزء جدایی ناپذیر تهیه مربای کدو حلوایی نیز می باشد. به این معنی که برای داشتن یک مربای کدو حلوایی ترد باید از آب آهک استفاده نمایید در غیر اینصورت توقع تردی از مربای کدو حلوایی نداشته باشید. برای آماده سازی آهک، ابتدا آهک تمیز و خشک را از مصالح ساختمانی ها تهیه بفرمائید. سپس آهک را در یک کاسه آب بریزید و زمان دهید به مدت ۱ ساعت تا آهک در آب ته نشین شود. سپس آب آهک را با احتیاط دور بریزید و ۳ مرتبه اینکار را انجام دهید تا کاملا آهک شما شسته شود. آخرین آبی که روی آهک می ماند را برداشته و در قابلمه ای که کدو حلوایی ها می باشند بریزید.

 

مرحله سوم: استراحت

کدو حلوایی را به همراه آب آهک به مدت ۱ شب باید در یخچال استراحت بدهید تا کاملا به خورد هم بروند.

 

مرحله چهارم: پخت کدو حلوایی

بعد از گذشت این مدت، کدو حلوایی ها را آبکش کرده و به همراه شکر، آب کدو حلوایی، ۱ لیوان آب و آب لیمو به همراه چوب دارچین در قابلمه ریخته و کمی با هم مواد مربای کدو حلوایی را تفت دهید تا شکر حل شود و مربای کدو حلوایی قوام بیاید و غلیظ و کشدار شود در آخر هم زعفران و عرق هل و گلاب را به همراه خلال پسته و بادام را در قابلمه بریزید و درب قابلمه را بگذارید و شعله گاز را خاموش کنید تا با حرارت خود خلال ها نرم شود و همینطور کم کم قابلمه خنک شود.  مربای کدو حلوایی آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال نگه داری نکنید. مربای کدو حلوایی را به همراه نان تست و یا پنکیک و هر نانی که می پسندید به همراه کره و یا خامه می توانید به عنوان صبحانه و یا میان وعده سرو کرده و نوش جان فرمائید.

نکات طلایی در تهیه مربای کدو حلوایی

  1. کدو حلوایی باید سفت و تر و تازه باشد.
  2. کدو حلوایی را بعد از برش دادن باید مورد استفاده قراردهید و برش زده آن را به صورت خام نگه داری نکنید.
  3. برای آماده سازی کدو حلوایی برای استفاده در مربا یا به هر نوع دیگر حتما باید از آب آهک استفاده نمائید وگرنه کدو حلوایی شما له می شود و به صورت پوره در میاید که مناسب تهیه حلوا و یا مارمالاد کدو حلوایی نیز می باشد.

منبع : پارسی دی

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

باقلوای ترکی دسری بی نظیر و خوشمزه که هوش از سر عاشقان خود می برد که با زدن گازی از آن نانی ترد و برشته و بعد از آن طعم شیرینی و پسته تمام کننده این ضیافت شیرین است. باقلوا ترکیه در تمام کافه و رستوران های ترکیه یافت می شود و اغلب آن را با چای یا بستنی سرو می کنند. امروز قصد داریم تا طرز تهیه باقلوای ترکی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای باقلوا ترکی

  • خمیر مخصوص باقلوا (فیلو)    به میزان لازم
  • کره    150 گرم
  • مغز پسته آسیاب شده    150 گرم
  • پودر قند    50 گرم
  • پودر هل تازه آسیاب شده    1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه باقلوای ترکی | سلام دنیا

دستور پخت باقلوا ترکی خوشمزه خانگی

1. طرز تهیه باقلوای ترکی

ابتدا آب و شکر را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم تا شکر کاملا حل شود سپس گلاب را افزوده و اجازه می دهیم تا قوام بیاید و در نهایت آبلیمو را ریخته و از روی حرارت بر می داریم.

 

2. مرحله دوم

حالا مغز پسته، پودر قند و پودر هل را با هم مخلوط کرده و آماده می گذاریم. کره را هم داخل شیر جوش گرم می کنیم تا ذوب شود. ظرفی را مطابق شکل خمیر انتخاب کرده یا به شکل ظرف خمیر ها را برش می دهیم .

 

3. مرحله سوم

حالا ته قالب را با کره و قلموی شیرینی پزی چرب می کنیم و یک لایه از خمیر ته ظرف می گذاریم و دوباره کره زده و خمیر بعدی این کار را تا 5 ورق از خمیر ادامه می دهیم حالا روی خمیر را با مواد میانی آماده شده می پوشانیم و دوباره 5 لایه نان را به نوبت آغشته به کره می کنیم و روی لایه پنچ از مواد می ریزیم این کار را تا پر شدن ظرف ادامه می دهیم.

 

4. مرحله چهارم

در نهایت فشاری یکدست به سطح باقلوا می آوریم و به شکل دلخواه برش می دهیم. معمولا برش باقلوا در ظرف مستطیل به شکل لوزی و در ظرف دایره ای به شکل پیتزایی می باشد.

 

5. مرحله پنجم
سپس کره باقیمانده را با قلمو روی سطح آخر نان می زنیم و به مدت 40 دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد می پزیم.

 

6. مرحله آخر تهیه باقلوای استانبولی

بلافاصله بعد از خارج کردن باقلوا از فر شربت هم دمای محیط را روی باقلوا می ریزیم و اجازه می دهیم تا کاملا به خورد باقلوا برود. بهتر است 24 ساعت بعد از پخت سرو و نوش جان شود.

منبع: وب سایت سلام دنیا

  • لیلا جون