بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

۱۰ مطلب در تیر ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

کوکو ها انواع بسیار مختلفی دارد. کوکو، غذای تهیه شده از انواع صیفی جات به همراه تخم مرغ است که در تابه سرخ و یا در فر پخته می شود و غذایی گیاهی است؛ هیچ نوع گوشتی در آن استفاده نشده است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کوکو کدو سبز را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای کوکو کدو سبز

  • کدو سبز    3 عدد
  • تخم مرغ    3 عدد
  • پیاز    1 عدد
  • سیر    2 حبه
  • زعفران دم شده    به میزان لازم
  • پاپریکا    به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زرد چوبه    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم
  • پودر سوخاری    به میزان لازم

طرز تهیه کوکوی کدو سبز | سلام دنیا

دستور پخت کوکو کدو سبز 

1. طرز تهیه کوکو کدو سبز خوشمزه به صورت رژیمی

مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا پیاز را پوست گرفته و رنده ریز کرده آب اضافی آن را جدا می کنیم. سیر را نیز پوست گرفته و رنده می کنیم.

 

2. مرحله دوم: رنده کردن کدو سبز

سر و ته کدو را جدا کرده و رنده می کنیم سپس آب اضافی کدو را هم جدا می کنیم.


3.مرحله سوم: افزودن تخم مرغ و ادویه

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و به آن نمک، فلفل، زرد چوبه و پودر پاپریکا را افزوده و مخلوط می کنیم تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن کدو

حالا کدو، سیر و پیاز را به تخم مرغ افزوده و خوب مخلوط می کنیم (در این مرحله اگر غلظت مواد مناسب نبود آرد سوخاری را هم به مواد می افزاییم)

 

5. مرحله پنجم: پخت کوکو کدو سبز

ابتدا داخل تابه روغن ریخته و زمانی که گرم شد مواد کوکو را داخل تابه ریخته سطح آن را صاف می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا کوکو مغز پخت شود.

 

6. مرحله آخر: سرو کوکو کدو سبز

بعد از اینکه یک سمت کوکو کاملا پخت کوکو را برگردانده و اجازه می دهیم تا سمت دیگر هم مغز پخت شود. حالا در کنار نان تازه و ترشی فصل نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کوکوی کدو سبز

  • ادویه های این کوکو را بنا به ذائقه تان می توانید تغییر دهید.
  • اگر غلظت مواد مناسب بود هرگز از آرد سوخاری استفاده نکنید تا باعث سفت شدن کوکو نشود.
  • کدو سبز های باریک و تازه بیشتر مناسب هستند چون آب کمتری دارند.

 

منبع: وب سایت سلام دنیا

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

توپ سیب زمینی سوخاری با پنیر یکی از خوشمزه ترین پیش غذاها و فینگرد فود هایی است که خیلی مناسب مهمونی و تولدها می باشد این توپک سیب زمینی خیلی سریع و راحت حاضر می شه بریم یه آموزش فینگردفود جذاب را با هم یاد بگیریم. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه توپ سیب زمینی سوخاری خوشمزه با کالباس و پنیر بدون گوشت.

مواد لازم برای تهیه توپ سیب زمینی سوخاری با پنیر

سیب زمینی ۲عدد بزرگ
پنیر پیتزا ۱/۲ پیمانه
کالباس نگینی خرد شده ۱/۲
نمک ، فلفل ، پودر سیر ، پودر پاپریکا به مقدار لازم
پودر سوخاری ۱ پیمانه
آرد سفید ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد

 

طرز تهیه و دستور پخت توپ سیب زمینی سوخاری

طرز تهیه توپ سیب زمینی سوخاری با کالباس و پنیر بدون گوشت

مرحله اول ( آماده سازی سیب زمینی )

ابتدا سیب زمینی را آبپز کنید پوستش را کنده و داغ داغ پوره کنید می توان از گوشت کوب کمک گرفت ، سیب زمینی ها را خوب می کوبیم تا منسجم و لطیف شوند. سپس پنیر پیتزا و ادویه ها را به موادمون اضافه می کنیم خوب با دست ورز می دهیم تا خوب باهام میکس شوند.

مرحله دوم (اضافه کردن کالباس )

حالا به دلخواه به موادمون کالباس نگینی شده اضافه کرده ( یا می توان جعفری و یا چیزی اضافه نکرد و ساده درست کرد ) مواد رو خوب میکس کنید و برای یک ساعت داخل یخچال استراحت داده تا خنک شود.

مرحله سوم ( آماده سازی توپ های سیب زمینی )

به کمک یک اسکوپ و یا با دست از مواد سیب زمینی برداشته  و مقداری پنیر پیتزا را  وسط مواد گذاشته وگرد می کنیم  روی سینی  که کاغذ روغنی انداختید گذاشته و بمدت ۱ ساعت در فریرز می گذاریم. مزیت فریزر کردن توپک : احتمال ترک خوردن توپ ها موقع سرخ کردن تقریبا صفر می شود و جذب روغن بشدت کاهش پیدا می کنه و توپ ها پس حاضر شدن اصلا روغنی نمی شود.

مرحله چهارم ( سرخ کردن )

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند، توپ های سیب زمینی را به نوبت در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سفید بزنید و مجدد در تخم مرغ بزنید و در آخر در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح توپ های سیب زمینی به ارد سوخاری آغشته شود.

توپ ها را درون روغن داغ سرخ کنید حتما توپک ها کاملا داخل روغن شناور باشه تا ترک نخوره و حرارت متوسط باشد.

 

نکات و فوت و فن های توپ سیب زمینی سوخاری خوشمزه با کالباس

  • این دستور نیازی به تخم مرغ برای مواد میانی  ندارد.
  • برای مهمونی می توان چند ساعت قبل درست کنید و در فر و یا ماکروفر گرم کنید.
  • برای داشتن توپک های خوشگل و بدون ترک مرحله فریزر کردن را حذف نکنید.
  • می توان توپک ها را حاضر کرد و در فریرز قرار بدید و هر وقت لازم داشتید سرخ کنید.
  • می توان هم از پنیر رنده شده و یا پنیر ورقه ای استفاده کرد.

منبع : آشمزی 

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

پلو فیله مرغ یکی از آسان ترین و در عین حال خوشمزه ترین پلو ها می باشد که برای تهیه آن باید استخوان سینه مرغ را جدا کرده و پوست و چربی های اضافه سینه مرغ را جدا کنید. فیله مرغ بدلیل زود پختن می تواند برای روز هایی که زمان کافی برای تهیه غذا ندارید بسیار مناسب باشد. این فیله های مرغ را می توانید هم در وعده نهار همراه با برنج میل کنید و یا در وعده شام همراه با نان سرو کنید و به دلخواه می توانید فیله مرغ را همراه با هویج یا فلفل دلمه ای و .. طبخ کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه پلو فیله مرغ ساده و خوشمزه با زرشک مرحله به مرحله.

مواد لازم برای پخت پلو فیله مرغ ساده

فیله مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
سیر ۲ حبه
زرشک ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ ق غذا خوری
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه پلو فیله مرغ

طرز تهیه پلو فیله مرغ زعفرانی با زرشک

مرحله اول ( مرینت کردن فیله مرغ )

ابتدا سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و یا می توانید از بسته های آماده فیله مرغ استفاده کنید سپس آن را مکعبی خرد کنید.

پیاز را شسته و خلالی خرد کنید، سپس سیر را پوست گرفته و ورقه کنید.

داخل یک کاسه فیله های مرغ را ریخته و به آن پیاز و سیر و زعفران به همراه نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده خوب هم می زنیم تا فیله های مرغ مزه دار شوند سپس روی کاسه را سلفون کشیده و برای ۱ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا خوب مزه دار شود.

مرحله دوم ( دم گذاشتن برنج )

برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کرده و روی حرارت می گذاریم و در حین جوشیدن مدام کف روی برنج را می گیریم، وقتی برنج نرم شد آن را آبکش کرده و کف قابلمه را روغن ریخته و ته دیگ دلخواه را کف قابلمه می گذاریم سپس برنج را دم گذاشته و در اواخر پخت مقداری کره و یا روغن روی برنج می ریزیم.

مرحله سوم ( سرخ کردن فیله مرغ )

فیله های مرغ مزه دار شده را می توان هم به صورت حلزونی و یا به شکل ساده داخل تابه سرخ کرد.

در تابه مقداری کره ریخته تا داغ شود سپس فیله های مرغ را داخل تابه گذاشته و زیر حرارت را کم می کنیم تا خوب مغز پخت شود و در حین پخت چند بار هم

می زنیم تا همه جای فیله های مرغ سرخ شوند.

مرحله آخر

زرشک را از قبل با مقداری آب خیس کرده و آبکش می کنیم و داخل تابه مقداری کره به همراه روغن ریخته تا داغ شود سپس زرشک ها را به همراه شکر اضافه کرده تفت می دهیم تا خوب پف کند.

برنج را در ظرف کشیده و فیله مرغ را به همراه زرشک روی برنج ریخته و تزئین کنید. نوش جان

 

نکات و فوت و فن های پلو فیله مرغ خوشمزه

  • اگر زمان کافی نداشتید مرحله استراحت مرغ را کمتر کنید.
  • می توانید از فلفل دلمه نگینی شده و پیاز رنده شده نیز استفاده کنید.
  • اگر دوست داشتید ۱ ق غذا خوری رب به فیله مرغ اضافه کرده و تفت دهید.
  • از سیب زمینی سرخ کرده در کنار این غذا استفاده کنید.

منبع : آشمزی 

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

کرپ نانی است شبیه به پنکیک ولی بسیار نازک تر و با کمی تفاوت در طعم.  کرپ را با آرد گندم تهیه می کنند و در کشور فرانسه، بلژیک و کانادا بسیار پر طرفدار بوده و با انواع مختلف تهیه می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کرپ نوتلا را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای کرپ نوتلا

  • شیر 1 و 1/2 پیمانه
  • آرد گندم 1 پیمانه
  • تخم مرغ 4 عدد
  • کره آب شده 3 قاشق غذا خوری
  • شکر 1 قاشق غذا خوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • نوتلا به میزان لازم
  • موز به میزان لازم

طرز تهیه کرپ نوتلا شکلاتی | سلام دنیا

دستور پخت کرپ خوشمزه با شکلات صبحانه و شیر 

1.  طرز تهیه کرپ نوتلا خوشمزه خانگی

مرحله اول آماده سازی خمیر کرپ: ابتدا آرد، شیر، تخم مرغ، نمک و کره این مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست به دست آید.

 

2. مرحله دوم: استراحت خمیر کرپ

خمیر کرپ را بعد از آماده سازی به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید.

 

3. مرحله سوم: پخت کرپ نوتلا

حالا تابه ای با کفه ضخیمی را روی حرارت بگذارید، زمانی که گرم شد کف آن را با یک مقدار کره چرب می کنیم. حالا یک ملاقه بزرگ از مواد داخل تابه ریخته طوری که کف تابه کاملا پر کند. بعد از پخت یک سمت بر می گردانیم تا سمت دیگر هم پخته شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن شکلات و موز

حالا کرپ آماده شده را داخل بشقاب می گذاریم و یک لایه نوتلا روی آن گذاشته و یک لایه موز نازک برش خورده بچینیم و این کار را تا اتمام مواد ادامه دهید و در نهایت کرپ نوتلا ما آماده است.

 

5. مرحله آخر: روش دیگر آماده سازی کرپ

روی کرپ آماده شده با یک لایه نوتلا بپوشانید و یک لایه موز برش خورده روی آن بچینید و کرپ را از یک سمت رول کنید و با کمی خامه آن را تزئین کنید. و نوش جان.

 

منبع: سلام دنیا

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

سوپ جو سفید یکی از انواع سوپ های مجلسی و پر طرفدار ایرانی است که از سوپ های رستورانی هم محسوب می شود. این سوپ در کنار سوپ های معروفی مثل سوپ شیر و سوپ جو قرمز بیشتر در مجالس و مهمانی ها سرو می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۲ نفر سوپ جو سفید تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ جو سفید تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه سوپ جو سفید مجلسی با شیر و خامه و مرغ بدون قارچ.

مواد لازم سوپ جو سفید مجلسی

  • پیاز ۱ عدد
  • شیر ۱ لیوان
  • هویج ۱ عدد
  • جو پرک ۱ لیوان
  • سینه مرغ ۱۰۰ گرم
  • خامه در صورت تمایل
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سوپ جو سفید , سوپ جو سفید , soup jo sefid , s, , stdn

طرز تهیه سوپ جو سفید با شیر و خامه و مرغ بدون قارچ

ابتدا جوپرک را در قابلمه ای میریزیم سپس ۴ لیوان آب روی آن میریزیم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا هر چه زود تر بجوش بیاید. میتوانید از جو نیز استفاده کنید،فقط توجه داشته باشید که جو را باید از شب قبل در کاسه ای از آب بگذارید خوب خیس بخورد و ۲ الی۳ مرتبه آب آن را عوض کنید و هنگام پخت نیز زمان بسیار بیشتری از جوپرک نیاز دارد تا بپزد سینه مرغ را در قابلمه ای قرار میدهیم و تا روی آن آب میریزیم و کمی نمک،فلفل،زردچوبه به آن اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط میگذاریم خوب پخته شود.

 

پیاز راپوست میگیریم و میشوییم و از وسط نصف میکنیم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و مقدار کمی از آن را داخل قابلمه ای که سینه مرغ در حال پخت است میریزیم و باقی آن را در قابلمه ای که جوپرک در آن میپزد میریزیم و خوب هم میزنیم.

 

حتما باید مداوم جوپرک را هم بزنیم تا ته نگیرد. هویج را اگر نیاز بود تمیز میکنیم و میشوییم و یا با رنده ریز میکنیم و یا روی تخته نگینی خرد میکنیم(کاملا سلیقه ای است) و به سوپ می افزاییم. سینه مرغ که پخته شده در آبکشی قرار میدهیم تا خنک شود سپس خیلی ریز ریش ریش میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم.

 

این موضوع خیلی اهمیت دارد که شما شیر (خامه) را ۱۵دقیقه قبل از اینکه بخواهید به مواد اضافه کنید از یخچال خارج کرده باشید و با دمای محیط سازگار شده باشد تا زمانیکه به مواد اضافه میکنیم اصطلاحا نبرد.


در شیر داغ کن کره را میریزیم و روی حرارت کم قرار میدهیم و تامل میکنیم تا آب شود سپس آرد را مرحله به مرحله اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کاملا با آرد یکی شود و رنگ آن کرمی شود،بعد شیر را کم کم به آن می افزاییم و خوب مخلوط میکنیم تا سس یکدستی شود بعد به مواد سوپ اضافه میکنیم و هم میزنیم و صبر میکنیم تا سوپ خوب بپزد.

 

اگر کالری سوپ برایتان حائز اهمیت نیست میتوانید مقداری از سوپ را در کاسه ای بریزید و کمی خامه به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و سپس به سوپ اضافه کنید که بسیار طعم بهتری به غذای شما میدهد.(گر تمایل داشتید میتوانید قبل از اینکه زیر قابلمه سوپ را خاموش کنید برای زیبایی رنگ سوپ کمی جعفری خرد شده نیز داخل آن بریزید تا ۵دقیقه جوشی بزند) بعد در ظرف مورد نظر سرو کنید.نوش جان

 

منبع : پارسی دی

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

گمج کباب یک غذای اصیل گیلانی می باشد که با عطر و طعم خود هوش از سر می برد، این غذای بسیار خوشمزه و پر طرفدار شباهت زیادی به کباب ترش دارد ولی به دلیل تفاوت در نوع پخت آن بسیار لذیذ می باشد. این غذا را با راسته گوساله تهیه می کنند در ظرف های گلی به نام گمج پخته می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه گمج کباب رشتی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای گمج کباب

  • فیله گوساله 500 گرم
  • گردوی آسیاب شده 1 پیمانه
  • سبزی معطر شامل (گشنیز، تره، چوچاق و جعفری) 1 پیمانه
  • پیاز کوچک 2 عدد
  • آب انار 3 تا 4 قاشق غذا خوری
  • رب انار 3 تا 4 قاشق غذا خوری
  • زرد چوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • زعفران دم شده به میزان لازم

گمج کباب خوشمزه و رشتی محلی

دستور پخت گمج کباب رشتی با گوشت و چوقاق

1. طرز تهیه گمج کباب رشتی خوشمزه رستورانی با گوشت

مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: ابتدا فیله گوساله را به قطعات کبابی خرد می کنیم. پیاز را پوست گرفته و رنده ریز می کنیم. رب انار و آب انار را با هم مخلوط می کنیم تا کمی رقیق شود.

 

2. مرحله دوم: مزه دار کردن گوشت

یک عدد از پیاز رنده شده را به همراه گوشت، سبزی معطر، رب انار رقیق شده را با هم مخلوط کرده درب ظرف را گذاشته و این مواد را برای 12 ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم.

 

3. مرحله سوم: پخت گمج کباب

بعد از گذشت زمان استراحت، یک عدد پیاز باقی مانده را رنده می کنیم و داخل گمج به همراه روغن خوب تفت می دهیم بعد از اینکه پیاز طلایی شد، گردو را افزوده و خوب تفت می دهیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن گوشت

در این مرحله گوشت را هم افزوده و خوب به همراه زردچوبه و فلفل تفت می دهیم.

 

5. مرحله پنجم: افزودن آب

حالا که مواد کاملا با هم تفت خورده اند و عطر مواد بلند شده 1 لیوان آب جوشیده به مواد افزوده و با حرارت کم اجازه می دهیم تا گوشت پخته شود.

 

6. مرحله آخر: سرو گمج کباب گیلانی

گمج کباب آماده شده، گوشتی پخته و لطیف دارد و بسیار کم آب است. حالا نمک غذا و زعفران را اندازه کرده وگمج کباب را در کنار برنج کته گیلانی نوش جان کنید.

منبع: سلام دنیا

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

چیز کیک با ژله یکی از راحت ترین دسر های است که می توانید برای شب یلدا و یا دورهمی تهیه کنید. جالب است بدانید که در یونان از چیز کیک به عنوان کیک عروسی استفاده می شده سرانجام چیز کیک با لایه پنیری توسط شخصی بنام آرنولد ربن اختراع شد و به چیز کیک نیویورکی مشهور شد. امروز در این پست می خواهیم طرز تهیه چیز کیک با ژله خورده شیشه را آموزش دهیم. این چیز کیک خوشمزه با کراست بیسکویت تهیه می شود و برای درست کردن آن به چند رنگ ژله نیاز دارید ظاهر این چیز کیک بسیار رنگارنگ و جذاب است که نیاز به تزئین ندارد، برای درست کردن چیز کیک سعی کنید قالب کمربندی تهیه کنید تا بتوانید چیز کیک را به راحتی از قالب خارج کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه چیز کیک با ژله خرده شیشه خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک با ژله خرده شیشه

  • بیسکویت پتی پور ۲ بسته (رنگ به دلخواه)
  • خامه صبحانه  ۲۰۰ گرم
  • پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
  • کره ۱۰۰ گرم
  • ژله آلوئه ورا ۱ بسته
  • پودر قند ۱ پیمانه
  • وانیل ۱ ق چای خوری
  • ژله های رنگی ۳ بسته
  • آبجوش ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه چیز کیک با ژله خورده شیشه

طرز تهیه چیز کیک با ژله خرده شیشه مرحله به مرحله

مرحله اول : تهیه ژله های رنگی

ابتدا هر کدام از ژله ها را با ۱ لیوان آبجوش مخلوط کنید و برای ۱ دقیقه داخل مایکرویو یا بر روی حرارت غیر مستقیم بخار آب بن ماری کنید تا دانه های ژله به خوبی حل شود سپس داخل سه تا ظرف پیرکس مستطیل یا مربع که از قبل با مقداری روغن چرب کردید بریزید و بگذارید داخل یخچال تا ژله خودش را بگیرد سپس از قالب خارج کرده و با چاقوی تیز مکعبی برش می زنیم. در حین بریدن، چاقو را خیس کنید تا مکعب ها را تمیز ببرد سپس ژله ها را داخل یخچال گذاشته تا کراست چیز کیک را تهیه کنیم.

 

مرحله دوم : تهیه کراست چیز کیک با ژله

بیسکویت ها را به کمک غذاساز یا آسیاب و اگر در دسترس نداشتید با کمک گوشکوب دستی خوب له کنید تا پودر شود سپس کره را به کمک مایکرویو یا روی حرارت ذوب کنید و با بیسکویت ها خوب مخلوط کنید و بعد کف قالب کمربندی ۲۵ سانتی را کمی چرب کرده و بیسکوییت را داخلش می ریزیم و با کمک گوشکوب خوب منسجم می کنیم و برای نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم.

 

مرحله سوم : تهیه لایه پنیری

پنیر خامه ای یا ماسکارپونه را به همراه خامه صبحانه و پودر قند و وانیل اضافه و با همزن برقی خوب می زنیم تا مخلوط شود سپس یک بسته ژله آلوئه ورا با ۱/۲ آبجوش مخلوط می کنیم و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب ( بن ماری ) می کنیم تا دانه ژله به خوبی حل شود سپس به مخلوط پنیر ها اضافه کرده و هم می زنیم.

 

مرحله آخر

قالب را به همراه ژله ها از یخچال خارج کرده و ژله های مکعبی را روی کراست ریخته سپس مقداری لایه پنیری بریزید و مابقی ژله ها و لایه پنیری را ریخته و چیز کیک را بمدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. سپس هنگام سرو نیم ساعت زودتر از یخچال خارج کرده تا کراست چیز کیک نرم شود سپس با چاقو نوک تیز دور قالب را آزاد کرده و کمر قالب را باز می کنیم. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه چیز کیک با ژله خورده شیشه

  1. بجای ژله آلوئه ورا می توانید از ژلاتین استفاده کنید.
  2. در مرحله اول از هر طعم و ژله می توانید استفاده کنید.
  3. از بیسکویت پتی پور استفاده کنید اگر در دسترس نبود ساقه طلایی را جایگزین آن کنید.
  4. می توانید از خامه فرم گرفته نیز استفاده کنید که در اون صورت پودر قند را حذف کنید.

 منبع : پارسی دی

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

گراتن بادمجان غذایی زیبا و خوشمزه و پر طرفدار است که اصالتی فرانسوی دارد و در ظرف پیرکس در فر پخته و با همان ظرف سرو می شود، برای تهیه این غذا از بادمجان های شیرین و سبزیجات دیگر هم استفاده شده که غذایی مناسب برای پیش غذا در مهمانی ها می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه گراتن بادمجان را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای گراتن بادمجان

  • گوشت چرخ شده    300 گرم
  • پنیر پیتزا    200 گرم
  • بادمجان    3 عدد
  • پیاز نگینی    1 عدد
  • قارچ    6 عدد
  • سیر    2 حبه
  • رب گوجه فرنگی    2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زرد چوبه آویشن    به میزان لازم
  • مواد لازم برای تهیه سس سفید    -
  • آرد    2 قاشق غذا خوری
  • شیر    2 لیوان
  • کره    20 گرم
  • نمک، فلفل    به میزان لازم

طرز تهیه گراتن بادمجان | سلام دنیا

دستور پخت گراتن بادمجان

1. طرز تهیه گراتن بادمجان و گوشت چرخ کرده

مرحله اول آماده سازی بادمجان است برای این کار، ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و به شکل حلقه ای برش می دهیم و داخل تابه ای روغن ریخته و دو سمت بادمجان ها را خوب سرخ می کنیم.


2. مرحله دوم: آماده سازی سس گوشتی

داخل تابه مناسبی روغن ریخته و پیاز را کاملا تفت می دهیم تا طلایی شود؛ سپس قارچ، سیر و گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند حالا نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را به همراه رب به گوشت افزوده خوب تفت می دهیم و بعد از روی حرارت برمی داریم.

 

3. مرحله سوم: طرز تهیه سس سفید

داخل شیر جوش، کره و آرد را تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود. حالا به تدریج شیر را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا آرد گلوله نشود. در نهایت که به غلظت رسید نمک و فلفل افزوده و از روی حرارت بر می داریم.

 

4. مرحله چهارم: تهیه گراتن بادمجان

داخل ظرف مناسبی یک لایه بادمجان سرخ شده را می چینیم و بعد یک لایه سس گوشتی ریخته و بعد یک لایه سس سفید می ریزیم این کار را ادامه می دهیم تا مواد به اتمام برسد و در نهایت روی گراتن را با لایه ای ضخیم پنیر پیتزا می پوشانیم.

 

5.مرحله آخر: پخت گراتن بادمجان در فر

گراتن را داخل فر گرم شده با 180 درجه سانتی گراد به مدت 1 ساعت می پزیم و در نهایت پخت شعله رویی فر را روشن کرده تا پنیر پیتزا به خوبی برشته شود و نوش جان.

 

روش تلخی گرفت بادمجان

بادمجان ها را پوست کنده و داخل ظرف بزرگ آب و نمک به مدت 30 دقیقه بگذارید، بماند. بعد از گذشت این زمان بادمجان ها را شسته و کمی فشار دهید تا آب و نمک مانده در بادمجان خارج شود. حالا می توانید از بادمجان های خوشمزه استفاده کنید.

منبع: وب سایت سلام دنیا

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

کاچی زعفرانی از دسرهای قدیمی ایرانی است که آذری زبان ها به آن قویماق نیز می گویند، که در کنار طعم خوبش، اثرات درمانی و تقویتی هم داره. در قدیم و الان در بعضی شهرها، از مغزهای مختلف و ادویه های پر خاصیت در اون استفاده میکنند. مثلا در بعضی شهرها از ادویه چهار زیره که شامل زیره سیاه، زیره سبز، بادیان و تخم شویده در کاچی استفاده میکنن که فوق العاده برای بدن مفیدند. از قدیم مرسومه که به خانم هایی که تازه زایمان کردن، کاچی میدن تا بدنشون تقویت بشه و زودتر بتونن قوای جسمیشون رو بدست بیارند. البته کالری کاچی بالاست و حواستون به این قضیه باشه. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه کاچی زعفرانی ساده و مجلسی با نبات و آرد گندم.

مواد لازم برای تهیه کاچی زعفرانی ساده

آرد گندم ۱ لیوان
نبات ۱ لیوان
زعفران دم کرده غلیظ ۱/۳ لیوان
آب ۵ الی ۷ لیوان
گلاب ۱/۳ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱/۳ لیوان
هل ۱ ق چای خوری
زردچوبه ۱ ق چای خوری

طرز تهیه کاچی زعفرانی

طرز تهیه کاچی زعفرانی مجلسی با نبات و آرد گندم

مرحله اول ( درست کردن شهد )

ابتدا نبات را خرد کرده همراه با زعفران دم کرده و آب داخل قابلمه ریخته و صبر کنید تا نبات آب شود سپس گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم.

مرحله دوم (تفت دادن آرد )

در تابه دیگر آرد را ۲۰ دقیقه خوب تفت بدهید تا بوی خامی آرد از بین برود ولی نسوزد و مقداری تغییر رنگ بدهد سپس آرد را از روی حرارت برداشته کمی که خنک شد آن را الک کرده سپس به تابه برگردانید و کره و روغن را اضافه کنید ۵ دقیقه خوب هم بزنید و زردچوبه را اضافه کنید.

مرحله آخر

شهدی که در مرحله اول درست کردیم را یکباره به مخلوط آردمون اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مایه یکدست شود و در آخر هل را اضافه می کنیم و هم زده و بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در ظرف را با شعله خیلی کم گذاشته تا به روغن بیفتد سپس با مغز های مختلف تزئین کنید.

نوش جان

 

نکات و فوت و فن های کاچی زعفرانی

  • زمانی که شیره را اضافه کردید اگر مواد خیلی سفت بود مقداری آب جوش بریزید.
  • شکر را می توان جایگزین نبات کرد.
  • خلال بادام و پسته را می توان به موادمون اضافه کرد.
  • هر چه آرد را بیشتر تفت دهید کاچی تیره تری خواهید داشت.
  • آرد برنج را می توان جایگزین آرد گندم کرد.

منبع : آشمزی 

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

سالاد ماکارونی یک غذای سریع و خوشمزه است. یکی از دلایل محبوبیت این غذا داشتن مواد مفید برای بدن و اینکه به سرعت طبخ می شود، می باشد. سالاد ماکارونی به عنوان یک غذا برای پیک نیک و یا پیش غذا مورد استفاده قرار می گیرد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم مجموعه ای از مدل های تزئین سالاد ماکارانی که شامل: تزئین سالاد ماکارونی به شکل مجلسی، تزیین سالاد ماکارانی به شکل قالبی، تزئین سالاد ماکارونی با جامبو شلز، تزیین سالاد ماکارونی به شکل تک نفره، تزئین سالاد ماکارونی به شکل شارلوت، تزئین سالاد ماکارونی با زیتون، تزیین سالاد ماکارانی به شکل قلب و ...که برایتان گرد آوری شده را به شما آموزش دهیم.

مدل تزیین سالاد ماکارونی جدید و قالبی برای جشن تولد و مهمانی

 

تزئین سالاد ماکارونی قالبی برای تولد

تزیین سالاد ماکارونی ساده و شیک

تزیین سالاد ماکارانی به شکل قالبی

تزیین سالاد ماکارانی به شکل قالبی

تزئین سالاد ماکارونی قالبی

طرز تزیین سالاد ماکارونی

تزیین سالاد ماکارونی برای مدرسه

تزیین سالاد ماکارونی برای مدرسه

 

تزئین سالاد ماکارانی تک نفره در جامبو شلز

تزئین سالاد ماکارانی در جامبو شلز

تزئین سالاد ماکارانی در جامبو شلز

تزیین سالاد ماکارونی تک نفره

تزئین سالاد ماکارونی یک نفره

تزئین سالاد ماکارانی در بامبو شلز

تزئین سالاد ماکارانی تک نفره

تزئین سالاد ما کارانی تک نفره

تزئین سالاد ماکارونی با کالباس در ظرف چهار گوش

تزئین سالاد ماکارانی در ظرف چهار گوش

منبع: سلام دنیا

  • لیلا جون