بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

۹ مطلب در مرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

شوید پلو با مرغ یک غذای اصیل ایرانی است. شوید پلو یک پلوی مخلوط بسیار خوشمزه و سلامت می باشد که در کنار مرغ، گوشت و یا تن ماهی می توانید سرو کنید. شوید پلو به همراه مرغ گریل شده یک غذای رژیمی بسیار خوشمزه می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شوید پلو با مرغ مجلسی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای شوید پلو

  • برنج    2 پیمانه

  • مرغ    300 گرم

  • شوید ساطوری شده    6 قاشق غذا خوری
  • پیاز    1 عدد
  • زعفران دم شده    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک، فلفل    به میزان لازم

طرز تهیه شوید پلو با مرغ | سلام دنیا

دستور پخت شوید پلو با مرغ مجلسی


1. طرز تهیه شوید پلو با مرغ مجلسی با شوید تازه

مرحله اول آماده سازی مرغ: مرغ را با نمک، فلفل و کمی زعفران مزه دار کنید.


2. مرحله دوم: پخت مرغ

ابتدا پیاز را رنده می کنیم و داخل تابه مناسبی می ریزیم، به آن روغن افزوده و تابه را روی حرارت می گذاریم تا پیاز کاملا طلایی شود. در این مرحله مرغ، نمک و فلفل را به پیاز افزوده کمی تفت می دهیم تا طلایی شود، سپس درب تابه را می بندیم تا مرغ با حرارت کم کاملا مغز پخت شود.

 

3. مرحله سوم: پخت شوید پلو

ابتدا برنج را می شوییم و به مدت 2 ساعت خیس می کنیم. در این فاصله قابلمه ای را از آب پر کرده و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید.

 

4. مرحله چهارم: آبکش کردن برنج

آب که به جوش آمد، برنج را به آب جوشیده افزوده و صبر می کنیم تا برنج به سطح آب بیاید. در این زمان برنج را آبکش می کنیم روی آن آب ولرم می ریزیم.

 

5. مرحله پنجم: ته دیگ شوید پلو

ته قابلمه را روغن ریخته و با ته دیگ مورد علاقه تان را ته قابلمه را بپوشانید و لایه به لایه از برنج و شوید و زعفران دم شده بریزید و درب قابلمه را بگذارید. برنج را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا حدودا 45 دقیقه دم بکشد.

 

6. مرحله ششم: سرو شوید پلو با مرغ

شوید پلو را داخل ظرف زیبایی بکشید و با مرغ و ته دیگ تزئین کرده و در کنار سبزی خورن تازه سرو کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه شوید پلو با مرغ

  • اگر شوید تازه در دسترس نداشتید می توانید از شوید خشک هم استفاده کنید.
  • می توانید کره را جایگزین روغن کنید تا شوید پلو مجلسی تهیه کنید.
  • می توانید از فیله و یا ران مرغ مطابق با سلیقه غذایی تان استفاده کنید.

منبع: salamdonya

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

کوکو قارچ یکی از غذاهای ایرانی می باشد و خیلی فوری با مواد اولیه محدود و به راحتی تهیه می شود. قارچ دارای خواص زیادی چون ویتامین D، سلنیم، آنتی اکسیدان و فیبر می باشد و برای زیبایی پوست هم بسیار مناسب می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کوکو قارچ را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای کوکو قارچ

  • سیب زمینی    400 گرم
  • قارچ    200 گرم
  • سیر له شده    2 حبه
  • تخم مرغ    1 عدد
  • پیاز داغ    1 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و پول بیبر    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم

طرز تهیه کوکو قارچ و سیب زمینی

 

دستور پخت کوکو قارچ و سیب زمینی خوشمزه و مجلسی 

1. طرز تهیه کوکوی قارچ و سیب زمینی

مرحله اول آماده سازی سیب زمینی: سیب زمینی ها را داخل آب و نمک گذاشته و آنها را بپزید، بعد از پخت کامل سیب زمینی ها را رنده کنید.


2. مرحله دوم: آماده سازی قارچ

قارچ ها را نگینی خرد کنید. حالا داخل تابه مناسبی کمی روغن ریخته و قارچ را به همراه سیر رنده شده خوب تفت دهیم تا رطوبت قارچ خارج شود.

 

3. مرحله سوم: تهیه مواد کوکو

حالا که قارچ و سیر خوب تفت خوردند به یک کاسه منتقل کنید، پیاز داغ و سیب زمینی را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

 

4. مرحله چهارم: افزودن تخم مرغ

حالا تخم مرغ ها را به باقی مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا مواد کوکو کاملا یکدست شود.

 

5. مرحله پنجم: افزودن چاشنی

در نهایت به مواد آماده شده نمک، فلفل و پول بیبر می افزاییم، تابه ای را روی حرارت می گذاریم تا کاملا داغ شود و بعد به آن روغن می افزاییم.

 

6. مرحله آخر: پخت کوکو قارچ

حالا مواد آماده شده را داخل تابه می ریزیم و سطح مواد را صاف می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا کاملا مغز پخت و برشته شود، سپس کوکو را بر گردانده و اجازه می دهیم تا سمت دیگر آن نیز پخته شود. حالا در کنار نان تازه و گوجه و خیار شور برش خورده نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کوکو قارچ

  • پول بیبر (فلفل قرمز ترکیه ای) برای طعم خوبی است که به کوکو می دهد در صورت نداشتن آن می توانید از رسپی حذف کنید.
  • اگر غلظت مواد برای پخت مناسب نبود از 1 قاشق غذا خوری پودر سوخاری استفاده کنید.
  • اگر مواد بیش از حد سفت بود یک عدد تخم مرغ اضافه کنید.
  • می توانید کوکو را دانه ای یا به صورت یک تکه بپزید.

منبع: سلام دنیا

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

سوفله بادمجان یا گراتن بادمجان نوعی پیش غذای مجلسی است که بسیار هم طرفدار دارد. سوفله بادمجان در بیشتر مناطق به موساکا نیز معروف است اما در ایران به نام سوفله ی بادمجان یا گراتن بادمجان خوانده میشود. سوفله بادمجان تشکیل شده از بادمجان به همراه سس بشامل و پنیر پیتزا نیز می باشد. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه سوفله بادمجان و گوشت چرخ کرده خوشمزه و آسان در فر.

مواد لازم برای تهیه سوفله بادمجان و گوشت

بادمجان دلمه ای ۴ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
جعفری ۴ شاخه
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
پنیر پیتزا و یا پنیر ورقه ای ۱ بسته یا ۳۰۰ گرم
روغن مایع به میزان لازم
شیر ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
آرد ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه و دستور پخت سوفله بادمجان

طرز تهیه سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده ساده و خوشمزه

مرحله اول: بادمجان

بادمجانم ها را بشویید و با توجه به سلیقه خود پوست بگیرید و یا با پوست، بادمجان ها را حلقه کنید و نمک بپاشید تا تلخ آب آن گرفته شود. سپس در ماهی تابه روغن ریخته و بادمجان ها را سرخ کنید و از روغن بردارید.

مرحله دوم: گوشت

پیاز و سیر را خرد کرده و در تابه بریزید و سرخ کنید. سپس گوشت را اضافه کرده و ادویه ها و رب را اضافه کنید و تفت دهید. کمی آب بر روی گوشت بریزید و درب تابه را بگذارید تا گوشت پخته شود و در آخر تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

مرحله سوم: سس بشامل

آرد را در تابه ریخته و تفت دهید سپس کره را به همراه شیر به آرد اضافه کنید و تفت بدهید تا یکدست شود. کمی زمان دهید تا آرد در شیر پخته شود و قوام بگیرد و سپس از روی حرارت بردارید. سس بشامل آماده است.

مرحله چهارم: سوفله بادمجان

در ظرف پیرکس، بادمجان های سرخ شده را یک ردیف بچینید. سپس پنیر ریخته و بعد مایع گوشتی و دوباره تکرار ردیف تا ظرف پر شود. در آخر بر روی پنیر جعفری ریز خرد شده و ورقه های حلقه ای فلفل دلمه ای را بگذارید.

مرحله پنجم: پایان کار

فر را روشن کنید و با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد زمان دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه گرم شود. ظرف سوفله بادمجان را در فر بگذارید و ۱۰-۲۰ دقیقه زمان دهید تا پنیر روی سوفله طلایی شود و سپس برای سرو آماده است. نوش جان.

نکات طلایی در پخت سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده

  1. می توانید در ظرف های تک نفره نیز سوفله بادمجان را آماده کنید.
  2. می توانید به جای گوشت از مرغ نیز استفاده کنید.
  3. می توانید در تهیه سوفله بادمجان از ظرف سوفله خوری نیز استفاده کنید.
  4. می توانید از سیب زمینی و قارچ در سوفله بادمجان نیز استفاده کنید.
  5. می توانید به جای سس بشامل سس گوجه فرنگی را آماده کنید.

منبع : آشمزی 

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشت چرخ کرده که به پلو شیرازی معروف می باشد غذایی خوشمزه و بسیار مقوی می باشد. لوبیا چشم بلبلی دارای خواص زیادی از جمله حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان، درمان دیابت و بهبود هضم غذا می باشد. این پلو خوشمزه را می توانید با مرغ و گوشت تکه ای و یا سویا نیز تهیه کنید. برای تهیه این غذا حتما لوبیا چشم بلبلی را چند ساعت از قبل خیس کنید و چندین بار آبش را عوض کنید تا نفخ آن از بین برود. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو شیرازی ساده و مجلسی با گوشت چرخ کرده.

مواد لازم برای تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشت چرخ کرده

لوبیا چشم بلبلی ۱٫۵ پیمانه
شوید خشک یا تازه ۱٫۵ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
برنج ۲ پیمانه
زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه پلولوبیا چشم بلبلی و گوشت چرخ کرده

طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو شیرازی مجلسی با گوشت چرخ کرده

مرحله اول ( پخت لوبیا )

ابتدا لوبیا را که از قبل خیس کردید داخل قابلمه با مقداری نمک می گذاریم تا بمدت ۱ ساعت خوب پخته شود ( برای سریع تر شدن مراحل پخت از زودپز نیز می توانید استفاده کنید)

مرحله دوم ( مواد میانی )

ابتدا پیاز را پوست کنده و نگینی خرد می کنیم و با همراه کمی زردچوبه تفت می دهیم تا پیاز خوش رنگ شود سپس سیر را رنده می کنیم و به پیاز اضافه کرده کمی که تفت خورد گوشت چرخ کرده را به همراه کمی فلفل سیاه و نمک اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد سپس لوبیا پخته شده را به همراه زعفران اضافه می کنیم کمی هم می زنیم و کنار می گذاریم.

مرحله آخر

برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کرده و روی حرارت می گذاریم و مدام کف روی برنج را می گیریم سپس برنج را آبکش می کنیم و کف قابلمه را روغن می ریزیم تا داغ شود سپس ته دیگ دلخواه را می گذاریم و یک لایه برنج می ریزیم و روی آن از مواد گوشتی به همراه شوید ریخته و هم میزنیم و این کار را ادامه می دهیم تا برنج و مواد گوشتی تمام شود و برنج را دم می گذاریم در آخر روغن کرمانشاهی یا کره روی برنج ریخته و در ظرف سرو کشیده همراه با سالاد شیرازی میل نمایید.

 

نکات و فوت و فن های لوبیا چشم بلبلی پلو ساده با گوشت چرخ کرده

  • برای خوش عطر شدن این پلو انتهای پخت مقداری گل محمدی روی برنج بریزید.
  • می توانید شوید را هم خشک و هم تازه استفاده کنید ولی در نظر داشته باشید عطر شوید خشک بیشتر است.
  • به دلخواه مقداری پودر دارچین به مواد گوشتی اضافه کنید.
  • می توانید به مواد میانی سیب زمینی مکعبی شده نیز اضافه کنید.
  • مقدار شوید را بنا به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.

منبع : آشمزی 

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

کوکو کدو حلوایی یکی از کوکو هایی است که کمتر مورد توجه قرار گرفته ولی کوکویی بسیار خوشمزه و مقوی می باشد که به دلیل رنگ زیبایش می تواند به عنوان یک میان وعده جذاب و خوشمزه برای کودکان هم به حساب بیاید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کوکو کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای کوکو تنبل 

  • کدو حلوایی 1.5 کیلوگرم

  • پیاز 3 عدد

  • تخم مرغ 4 عدد

  • نمک و فلفل به میزان لازم

  • روغن به میزان لازم

  • زعفران غلیظ دم شده به میزان لازم

  • آرد سفید در صورت نیاز به میزان لازم

طرز تهیه کوکوی کدو تنبل ساده  | سلام دنیا

دستور پخت کوکو کدو تنبل خوشمزه و ساده زعفرانی بدون سیب زمینی و فر

1. طرز تهیه کوکو کدو حلوایی زعفرانی ساده

مرحله اول تهیه کوکو کدو حلوایی: ابتدا پیاز و کدو را پوست گرفته و رنده کنید.

 

2. مرحله دوم: تفت دادن کدو

حالا تابه ای را روی حرارت گذاشته مقداری روغن داخل آن بریزید؛ کدو و پیاز را داخل آن خوب تفت دهید تا جایی که آب آنها کشیده شود و کمی هم نرم شوند. حالا از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا خنک شوند.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی تخم مرغ

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای می شکنیم و به آن نمک، فلفل و زعفران می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن کدو

حالا کدو را به تخم مرغ افزوده خوب مخلوط می کنیم. در این مرحله اگر نیاز بود کمی آرد برای انسجام مواد کوکو اضافه می کنیم، ولی اگر غلظت مواد مناسب بود آرد را اضافه نکنید.

 

5. مرحله آخر: پخت کوکو کدو حلوایی

تابه ای را روی حرارت می گذاریم و مواد کوکو را با توجه به سلیقه تان داخل قالب یا به شکل دانه ای سرخ کرده و در کنار انواع مخلفاتی که میل دارید و نان تازه سرو و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کوکو کدو حلوایی بدون سیب زمینی

  • برای اینکه این کوکو خوشمزه را در کل سال تهیه کنید کافیست مقداری کدو را فریز کنید و در کل سال داشته باشید.
  • ادویه اصلی این کوکو زعفران است پس با دست و دلبازی زعفران بیفزایید.
  • در صورت تمایل به غذاهای شیرین می توانید تا 3 قاشق غذا خوری شکر به این غذا بیفزایید.
  • کوکوی کدو حلوایی به دلیل رنگ زیبا و مزه عالی بسیار مورد استقبال قرار می گیرد.

منبع: salamdonya

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

حلیم یکی از غذاهای سنتی خاورمیانه است که با انواع مختلف از جمله با گوشت، مرغ، بلغور یا جو طبخ می شود. حلیم معمولا در صبحانه یا عصرانه و در ایام ماه رمضان و افطار بسیار استفاده می شود. حلیم در شهر قزوین شهرت بسیار زیادی دارد به طوری که حلیم قزوین در فهرست میراث ملی ناملموس قرار گفته است و اما حلیم مرغ با گندم پوست کنده یکی از آسان ترین روش پخت حلیم است با این دستور شما دو کاسه حلیم خواهید داشت. برای بیشتر درست کردن، این مقدار را چند برابر کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه حلیم مرغ و گندم ساده و خوشمزه بدون شیر مرحله به مرحله.

مواد لازم برای تهیه حلیم مرغ

گندم بدون پوست ۱ لیوان
سینه مرغ نصف ۱ سینه
ران مرغ ۱ عدد
آب ۶ لیوان
نمک و برگ بو و دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه حلیم مرغ

طرز تهیه حلیم مرغ ساده با گندم بدون شیر

مرحله اول ( آماده سازی )

ابتدا گندم را چند ساعت از قبل خیس می کنیم سپس درون قابلمه ریخته و نصف سینه و یک عدد ران مرغ و مقداری برگ بو و چوب دارچین و نمک را میگذاریم به مدت ۲ ساعت خوب بپزد. در حین پختن حتما کف روی حلیم را بگیرید. می توان از مقدار مساوی گندم و مرغ استفاده کرد ولی این مقدار گفته شده به شما یه حلیم مرغ فوق العاده خوشمزه را می دهد.

مرحله دوم ( میکس کردن و پخت حلیم )

بعد از ۲ ساعت از پخت حلیم، گندم را بین دو انگشت فشار داده اگر له شد مرغ را بیرون آورده و ریش ریش می کنید و مجدد به قابلمه بر می گردانیم ( اگر گندم سفت بود دوباره زمان داده تا خوب بپزد) سپس با کمک گوشت کوب برقی یا مخلوط کن یا غذاساز یا اگر هیچکدام از این ها را در دسترس نداشتید با قاشق گندم را به دیواره قابلمه بکشید و خوب میکس کنید ۲۰ دقیقه زمان بدهید سپس در ظرف سرو کشیده همراه با دارچین و روغن کرمانشاهی یا کره تزئین کنید.

نکات و فوت و فن های حلیم مرغ و گندم

  • این مقدار حلیم مرغ برای ۶-۷ نفر کافیه.
  • هر پیمانه گندم ۶ برابر آب می خواهد.
  • بزارید خیلی خوب جا بیفته مدام هم بزنید تا ته نگیره.
  • اگر حلیم شما سفت شد مقداری آبجوش بهش اضافه کنید.
  • می توان برای خوشمزه تر شدن حلیم از آب مرغ نیز استفاده کرد.
  • هر چقدر حرارت زیر قابلمه کمتر باشد و بیشتر جا بیفتد حلیم مرغ خوشمزه تری خواهیم داشت.
  • چوپ دارچین را بعد از پخت از قابلمه دربیاورید.

منبع : آشمزی

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

شربت آبلیمو یا لیموناد یکی از شربت های یاد آور روزهای کودکی است و بسیار پرطرفدار می باشد. شربت آبلیمو از گوارا و راحت ترین شربت هایی است که می توان برای فصل گرما تهیه کرد. شربت آبلیمو را در کنار خاکشیر و یا تخم شربتی هم می توان سرو و نوش جان کرد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شربت آبلیمو را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای شربت آبلیمو

  • آب لیمو 100 گرم
  • شکر 200 گرم
  • آب 3 لیوان
  • گلاب (به دلخواه) 50 گرم
  • زعفران دم شده (به دلخواه) 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه شربت آبلیمو خانگی با زعفران | سلام دنیا

دستور پخت شربت آبلیمو خانگی خوشمزه زعفرانی

1. طرز تهیه شربت آبلیمو زعفرانی مجلسی

مرحله اول آماده سازی شهد شربت آبلیمو: ابتدا شکر را به همراه آب (برگ به لیمو به دلخواه) داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم تا تمام ذرات شکر داخل آب حل شود و بعد از روی حرارت برمی داریم.


2. مرحله دوم: افزودن آبلیمو

حالا گلاب و آبلیمو را به شهد آماده شده می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

3. مرحله سوم: تهیه شربت

شربت آماده شده را در پارچ بزرگی ریخته و با 3 لیوان آب مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد و تگری شود.

 

4. مرحله آخر: سرو شربت آبلیمو

حالا شربت را داخل لیوان ها ریخته و در کنار برگ نعنا تزئین و سرو کنید.

 

منبع: salamdonya

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

حلوا یک دسر سنتی می باشد و پای ثابت سفره های دعا و مراسمات عزاداری و سوگواری و همینطور برای نذری نیز از حلوا استفاده می شود. در شهر های مختلف، طرز تهیه حلوا با هم متفاوت است و هر شهری حلوای مخصوص خود را دارد. برای تهیه حلوا معمولا از آرد سنگک استفاده میکنند. اما حلواهای مختلفی با آرد برنج و آرد سفید نیز تهیه می شوند. برای شیرینی بخشیدن به حلوا معمولا از شربت بار استفاده می نمایند ولی در خیلی مناطق هم دیده شده حلوا را با شیره انگور نیز تهیه می کنند. تیرگی و روشنی رنگ حلوا بستگی به تفت دادن آرد حلوا نیز دارد به طوری که حلوا را با آرد سنگک و آرد سفید تهیه کنید، هر چه بیشتر تفت دهید حلوای شما تیره تر خواهد شد. اما در مورد آرد برنج باید گفت که حلوای آرد برنج در کل حلوایی است با رنگ روشن. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه رول حلوا مجلسی با نان میکادو مرحله به مرحله.

مواد لازم برای تهیه رول حلوای مجلسی

  • آرد برنج ۲ لیوان
  • شکر ۱ لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • کره ۵۰ گرم
  • عرق گلاب و هل هر دو باهم ۱ لیوان
  • آب ۱ لیوان
  • زعفران دم کرده ۱ فنجان
  • نان میکادو ۱ بسته

طرز تهیه رول حلوای مجلسی

طرز تهیه رول حلوای مجلسی با نان میکادو

مرحله اول: شربت

ابتدا یک قابلمه کوچک برداشته و در آن شکر را به همراه آب اضافه کرده و بر روی حرارت متوسط قرار دهید، وقتی شکر در آب حل شد و در اطراف ظرف مروارید زد متوجه می شوید که شربت در حال آماده سازی است؛ در این مرحله زعفران را به همراه عرق هل و گلاب به شربت اضافه کرده و کمی هم بزنید و سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

 

مرحله دوم: آرد برنج

ابتدا آرد برنج را الک کرده و در ماهی تابه برزید و بر روی حرارت ملایم تفت دهید به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه.

 

مرحله سوم: ترکیب کردن

در این مرحله شربت بار را به همراه کره و روغن مایع به آرد برنج اضافه کرده و خوب و مرتب هم بزنید تا مواد به خورد هم برود. این کار را بر روی گاز انجام دهید. آب حلوا که بخار شد حلوا را از روی حرارت برداشته و همچنان هم بزنید.

 

مرحله چهارم: نان میکادو

بر روی میز کار نان میکادو را قرار دهید و تا حلوا گرم است آن را بر روی نان بگذارید و به کمک کارد آشپزخانه حلوا را بر روی نان میکادو پهن کنید و از یک سمت نان میکادو را بپیچید تا رول حلوای شما آماده شود.

 

مرحله پنجم: پایان کار

بعد از این که رول حلوا آماده شد، رول حلوا را داخل نایلون قرار دهید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا فرم خودش را بگیرد و سپس از یخچال درآورده و رول حلوا را برش دهید و در ظرف مورد نظر به همراه غنچه گل محمدی و یا هر چه که در نظر دارید تزئین کنید.

 

نکات مهم در تهیه رول حلوای مجلسی

  1. هنگام کار با نان میکادو سرعت عمل داشته باشید زیرا نان میکادو سریع خشک می شود.
  2. سعی کنید برای آماده سازی رول حلوا دو نفری کار را انجام دهید.
  3. رول حلوا را نه خیلی کم حلوا بریزید و نه خیلی زیاد. به اندازه متوسط حلوا بر روی نان میکادو قرار دهید تا هنگام پهن کردن به قطر ۲ میل باشد.
  4. بهتر است ۱ ساعت حلوا را در یخچال بگذارید تا هنگام برش رول حلوا له نشود.

منبع : پارسی دی

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

بورانی لبو یکی از بورانی های خوشمزه پاییز و زمستان است که بسیار خوشمزه و خوش رنگ می باشد. برای خرید از لبو هایی استفاده کنید که اندازه کوچک یا متوسط داشته باشند و همچنین داشتن ریشه های ضخیم نشان دهنده پیر بودن لبو ها می باشد و اگر روی لبو لک یا سوراخ داشته باشد نشانه خرابی آن است و برای نگه داری لبوها از فریزر کردن آنها خوداری کنید و اگر تمایل دارید لبو را غیر از فصل داشته باشید آن ها را اول بپزید سپس فریزر کنید. برای تهیه بورانی حتما از ماست چکیده استفاده کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه بورانی لبو و ماست مجلسی و ساده مرحله به مرحله.

مواد لازم برای تهیه بورانی لبو

  • لبو ۲ عدد
  • ماست چکیده ۲ لیوان
  • خیار ۱ عدد
  • ذرت ۵ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه بورانی لبو

طرز تهیه بورانی لبو و ماست خوشمزه

مرحله اول : آماده سازی لبو

لبو را شسته و با مقداری آب اجازه می دهیم با حرارت ملایم چند ساعت پخته شود. وقتی آب قابلمه نصف شد لبو ها را خارج کرده و پوست آنها را می گیریم و از وسط نصف می کنیم و دوباره داخل قابلمه گذاشته و ۲ ق غذا خوری شکر یا شیره ( اگر شیرین بود که شکر را حذف می کنیم ) می ریزیم و اجازه می دهیم آب قابلمه غلیظ شود.

 

مرحله دوم : آماده سازی مواد بورانی

خیار را پوست بگیرید و رنده کنید. اگر از کنسرو ذرت استفاده نمی کنید ذرت ها را با کمک بخار پز یا هر وسیله دیگر پخته تا نرم شود.

 

مرحله آخر

ماست را داخل ظرف مورد نظر ریخته و لبوهای پخته شده را رنده می کنیم و با مقداری آب لبو مخلوط کرده سپس ذرت و خیار و نمک و فلفل و آویشن را افزوده و مخلوط می کنیم و برای ۱ ساعت داخل یخچال گذاشته تا مزه ها با هم ادغام شوند.

 

نکات کلیدی در تهیه بورانی لبو مجلسی

  • به دلخواه سیر رنده شده نیز می توانید اضافه کنید.
  • می توانید به دلخواه لبوها را نگینی ریز کنید تا زیر دندان احساس شود یا پوره کنید.
  • از آب لبو می توانید برای رنگی کردن ماست یا سس یا خامه استفاده کنید.
  • می توانید ابتدا لبوها را پاک کنید بعد بپزید.
  • اگر بورانی شیرین دوست دارید شکر را حذف نکنید.
  • مقدار ماست و لبو را به دلخواه می توانید تغییر بدید.
  • از فلفل سفید استفاده کنید تا بورانی شما خوش رنگ بماند.

منبع : پارسی دی

  • لیلا جون