بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

  • ۰
  • ۰

آش بادمجان یکی از آش های بسیار خوشمزه و اصیل ایرانی است که دارای مواد مغذی فراوان می باشد. این آش داری سبزی، صیفی جات، پروتئین گیاهی، حیوانی و کلسیم می باشد که این ترکیب آش بادمجان را تبدیل به آشی مغذی کرده است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه آش بادمجان را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای آش بادمجان خوشمزه با گوشت سردست و حبوبات

بادمجان 1 کیلوگرم
گوشت سر دست 400 گرم
نخود 100 گرم
لوبیا قرمز 100 گرم
بلغور گندم 200 گرم
لوبیا سفید 100 گرم
کشک 200 گرم
پیاز سرخ شده 3 عدد
سیر 4 حبه
نعنا داغ 2 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و زرد چوبه     به میزان لازم

طرز تهیه آش بادمجان خوشمزه و مجلسی

 

دستور پخت آش بادمجان خوشمزه با گوشت سردست و حبوبات

 

1. طرز تهیه آش بادمجان اصل خوشمزه

مرحله اول: ابتدا حبوبات را پیمانه می زنیم و می شوییم و از 24 ساعت قبل داخل آب خیس می کنیم و در این مدت چندین بار آب آن را عوض می کنیم.

 

2. مرحله دوم: بار گذاشتن آش

ابتدا نیمی از پیاز را به همراه گوشت و ادویه خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و عطر ادویه ها به مشام برسد.

 

3. مرحله سوم: افزودن حبوبات

حالا حبوبات را به گوشت در حال تفت خوردن افزوده و آب جوش را به مواد می افزاییم، درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت و حبوبات کاملا مغز پخت شوند.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی بادمجان ها

بادمجان ها را پوست گرفته و در آب و 30 دقیقه در آب و نمک خیس می کنیم سپس بادمجان را آبکشی کرده حالا برش های طولی به بادمجان داده و داخل روغن تمام بادمجان ها خوب سرخ می کنیم.

5و مرحله پنجم: آماده سازی گوشت

گوشت که پخته شد از داخل قابلمه خارج کرده ریش ریش می کنیم و به آش می افزاییم.

 

6. مرحله ششم: افزودن بادمجان ها

در این مرحله بادمجان های سرخ شده را به قطعات کوچک تری خرد کرده و به آن می افزاییم و آنقدر آش را مخلوط می کنیم تا حالت کشدار پیدا کند.

 

7. مرحله هفتم: افزودن سیر

سیر ها را پوست کرده و رنده می کنیم، حالا داخل تابه مناسبی به همراه زرد چوبه تفت کوچکی می دهیم تا طلایی شود و نیمی از آن را به آش می افزاییم.

 

8. مرحله نهم: افزودن کشک

نیمی از کشک را با کمی از آش مخلوط می کنیم یکدست که شد به آش می افزاییم.

 

9. مرحله آخر: سرو آش

زمانی که تمامی حبوبات نرم شده و آش حالت کشدار و جا افتاده ای پیدا کرده، آش را داخل ظرف زیبایی ریخته و با پیاز داغ، نعنا داغ، سیر داغ و کشک تزیین و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه آش بادمجان اصل برای 6 نفر

  • بادمجان ها را می توانید به جای خرد کردن بعد از سرخ شدن کمی با گوشت کوب بکوبید و بعد به آش بیفزایید.
  • میزان کشک را بنا به ذائقه می توانید کم و زیاد کنید.

منبع: سلام دنیا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی