بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

  • ۰
  • ۰

شربت زردآلو، نوشیدنی خوشمزه و خوش طعم فصل تابستان است. زرد آلو میوه ای بسیار خوشمزه و زیباست که سالیان سال است که در کل جهان در دسترس می باشد. زرد آلو میوه ای تابستانی است و دارای فواید بسیار زیادی از جمله: منیزیم، پتاسیم، گوگرد، نیاسین، ریبو فلاوین، کلسیم، فسفر، مس، آهن و غیره می باشد که باید این میوه مغذی را در وعده های غذاییمان بگنجانیم. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شربت زرد آلو را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای شربت زرد آلو

  • زرد آلو 1 کیلوگرم

  • شکر 1 کیلوگرم

  • آب به میزان لازم

طرز تهیه شربت زردآلو | سلام دنیا

دستور پخت شربت زرد آلو غلیظ و خوشمزه با زردآلو تازه با فوت و فن آن

 

1. طرز تهیه شربت زردآلو تازه خانگی خوشمزه و ساده

 

مرحله اول: ابتدا زرد آلو ها را به قطعات کوچک برش داده و هسته آنها را جدا می کنیم.

 

2. مرحله دوم: پختن زرد آلو ها

حالا شکر را با مقداری مساوی آب روی حرارت می گذاریم تا بجوشد.

 

3. مرحله سوم: افزودن زرد آلوها

زرد آلو ها را داخل شربت ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا بپزد و عصاره زرد آلو کاملا خارج شود و زرد آلو ها تقریبا حالت کاراملی پیدا کنند.

 

4. مرحله چهارم: جدا کردن زرد آلو ها

در این مرحله، زرد آلو ها تمام عصارشان را به شربت دادند، آنها را از داخل شربت خارج می کنیم و اجازه می دهیم تا شربت به قوام برسد.

 

5. مرحله آخر: سرو شربت زرد آلو

حالا شربت را داخل بطری شیشه ای تمیز و خشک ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید و نوش جان.

 

 

منبع: سلام دنیا

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی