بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

۹ مطلب در بهمن ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

شیره توت از جمله شیره های طبیعی سرشار از آهن است. به علت خواص فوق العاده این شیره، توصیه می شود تا حداقل روزی یک مرتبه آن را همراه با صبحانه میل کنید. توت در فصل تابستان به فراوانی یافت می شود، بنابراین در این فصل می توانید به سادگی شیره توت تهیه نمایید. در این آموزش آشپزی قصد داریم تا طرز تهیه شیره توت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 

شیره توت سفید

مواد لازم برای تهیه شیره توت سفید

  • توت سفید به مقدار لازم

 

طرز تهیه شیره توت سفید

مرحله ۱

برای تهیه شیره توت سفید از توت هایی استفاده کنید که تازه نیستند و کمی له شده اند. ابتدا توت های سفید را در آب غوطه ور کرده و در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس توت ها را در مخلوط کن ریخته تا له شوند.

 

مرحله ۲

اکنون توت ها را در داخل یک قابلمه بزرگ ریخته و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه همراه با دو لیوان آب بجوشانید.

 

مرحله۳

توت ها را از روی شعله گاز برداشته و صبر کنید تا خنک شوند. سپس توت ها را در داخل یک صافی یا پارچه توری بریزید و آب مواد را خارج کنید. می توانید برای گرفتن آب مواد از دست تان کمک گرفته تا فقط تفاله آنها باقی بماند.

 

مرحله ۴

آبی که از تفاله ها جدا شده است را بر روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا کم کم بجوشد. هنگامی که غظت آن به اندازه مربا شد، آن را از روی شعله گاز خارج کنید. اکنون شیره توت سفید شما آماده است.

 

دستور پخت شیره توت سیاه و سفید

 

شیره توت سیاه

مواد لازم برای تهیه شیره توت سیاه

  • توت سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه شیره توت سیاه

مرحله ۱

ابتدا توت های شیرین و آبدار را انتخاب کنید. آنها را تمیز کرده و در داخل قابلمه ریخته و بر روی شعله گاز قرار دهید. سپس مقداری آب به توت ها اضافه کرده تا توت ها ته نگیرند. له شدن توت ها خیلی سریع اتفاق می افتد و می توانید روند سریع له شدن توت ها را با هم زدن توت ها با کفگیر مشاهده نمایید.

 

مرحله ۲

از افزودن شکر، پودر قند و یا سایر افزودنی های خوراکی به توت اجتناب کنید. این کار باعث کاهش کیفیت توت شده و خواص فوق العاده آن را از بین می برد. به عنوان مثال، شیره توت برای افراد دیابتی بسیار مفید است و اضافه کردن شکر به آن برای افراد دیابتی نه تنها مفید نیست، بلکه خطراتی نیز به همراه خواهد داشت. وقتی که شهد آماده شد، آن را از روی شعله گاز خارج نمایید.

 

مرحله ۲

اکنون باید توت ها را در داخل یک توری یا صافی ریخته تا شهد به خوبی جدا شود. برای این منظور می توانید از دست خود کمک گرفته و به آن فشار وارد کنید.

 

مرحله ۲

پس از جدا شدن شهد لازم است تا مجددا آن را بر روی شعله گاز قرار دهید تا توت به قوام مورد نظر برسد. پس از آماده شدن می توانید آن را در داخل ظرف های شیشه ای مربا ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

لوبیا پلو یک غذای کاملا ایرانی است که دارای فواید بسیار زیاد می باشد از سه گروه غذایی مهم تشکیل شده نشاسته ، سبزی جات و پروتئین. لوبیا دارای خواصی چون فیبر و ویتامین های مختلف می باشد برای قلب و دستگاه گوارش مفید است. در بخش آشپزی وب سایت سلام دنیا قصد داریم تا طرز تهیه لوبیا پلو را به شما آموزش دهیم.

 

طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه | سلام دنیا

مواد لازم برای لوبیا پلو

 

  • برنج:    4 پیمانه

  • لوبیا سبز:    3 پیمانه

  • گوشت چرخ شده:    400 گرم
  • رب گوجه فرنگی:    100 گرم
  • پیاز :   1 عدد
  • چوب دارچین:    1 عدد
  • پودرهل، پودر گل محمدی و زرد چوبه:    1/2 قاشق چایخوری
  • نمک، روغن:    به میزان لازم


دستور پخت لوبیا پلو

1.آماده سازی برنج
برنج را پیمانه کرده به مدت 1 ساعت داخل آب و نمک خیس می کنیم. حالا درون ظرف مناسبی آب جوشانده و برنج خیس خورده را به آن اضافه می کنیم. زمانی که برنج به همراه آب در حال جوش به سطح آب آمد برنج را آبکش می کنیم و روی آن را آب ولرم می ریزیم.

 

2.آماده سازی سس لوبیا پلو
ابتدا داخل ظرف مناسبی روغن ریخته روی حرارت گذاشته و پیاز نگینی شده را به آن اضافه می کنیم. اجازه می دهیم تا پیاز کاملا طلایی شود حالا گوشت و ادویه ها را افزوده و تا زمانیکه رنگ گوشت تغییر کند با هم تفت می دهیم. عطر ادویه ها و گوشت که به مشام رسید رب را در روغن تفت داده و به سس اضافه کنید در این مرحله لوبیای پخته و آبکش شده را اضافه کرده حالا سس غلیظ و خوش رنگ و بویی داریم نصف استکان آب و چوب دارچین را به آن افزوده درب ظرف را می گذاریم تا گوشت پخته و سس غلیظ شود.

 

3. دم گذاشتن لوبیا پلو
داخل قابلمه مناسبی را از ته دیگ دلخواه خود بپوشانید سپس از برنج و سس آماده شده به صورت لایه لایه داخل قابلمه می ریزیم و در نهایت زعفران می دهیم و دم می گذاریم. بعد از آماده شدن داخل ظرف مناسبی کشیده و با سبزی خوردن، سالاد شیرازی و ماست سرو کنید.

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

سیرابی از آن دسته غذاهایی است که یا عاشق آن هستید و یا از آن بیزارید. بد نیست بدانید که بر خلاف تصور عموم مردم که خوردن غذاهایی مثل سیرابی یا کله پاچه را مختص ایرانی ها می دانند، روز ۲۴ اکتبر را روز جهانی سیرابی می دانند. سیرابی فواید بسیاری برای بدن دارد، اما برای اینکه سیرابی را دوست داشته باشید، باید به خوبی طبخ شود. امروز طرز تهیه سیرابی خوشمزه و لعاب دار را که دستور آن را از سایت پارسی دی آورده ایم به شما یاد خواهیم داد.

 

مواد لازم برای تهیه سیرابی

  • دو عدد پیاز

  • یک دست سیرابی و شیردان گوسفند

  • دو حبه سیر
  • کمی قلم گوسفندی یا گوشت آب گوشتی
  • نمک و فلفل و دارچین به مقدار لازم

 

روش پخت و تهیه سیرابی

 

طرز تهیه سیرابی خوشمزه و لعاب دار

مرحله ۱

قبل از تهیه سیرابی باید آن را با دقت و کامل تمیز کنید. سیرابی پس از تمیز شدن رنگ صورتی و سفید پیدا می کند. به خاطر داشته باشید که حتما باید آن را به خوبی تمیز کنید، در غیر این صورت خطر ابتلا به انواع بیماری ها را در پی دارد. اگر تمیز کردن سیرابی برای شما دشوار است، می توانید آن را به شکل تمیز و پاک کرده از فروشگاه های مواد غذایی تهیه کنید.

 

مرحله ۲

توصیه می شود جهت تهیه سیرابی از زودپز استفاده کنید تا به بهترین شکل ممکن طبخ شود.

 

مرحله ۳

ابتدا پیاز را به شکل خلالی خرد کرده و همراه با سیرابی، آب، فلفل، پیاز و سیر و گوشت آبگوشتی یا قلم در داخل زودپز بریزید. به مدت دو ساعت صبر کنید تا سیرابی به طور کامل بپزد. اضافه کردن گوشت آبگوشتی یا قلم باعث قوام سیرابی خواهد شد.

 

مرحله ۴

پس از اینکه سیرابی به خوبی پخته شد، نمک و دارچین را به آن اضافه کنید. اضافه کردن نمک از ابتدای پخت باعث سفت شدگی سیرابی می شود. اکنون سیرابی آماده شده است. آن را سرو کرده و نوش جان کنید.

 

سیرابی غذای کاملا خوشمزه و مقوی است. در این مطلب دستور پخت سیرابی را برای شما آموزش دادیم. امیدوارم که از این طرز تهیه لذت برده باشید و حتما این غذا را برای خود و اعضاء خانواده تان درست کنید.

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

کیک اسفنجی کیکی است که می تواند پایه تمام کیک هایی باشد که با خامه و غیره تزیین و سرو می شوند. در این کیک از خاصیت کف کنندگی تخم مرغ برای تهیه و پخت استفاده می شود. علت نامگذاری این کیک هم شباهت بافت اسفنجی آن بعد از پخت به اسفنج دریایی است. در ادامه قصد داریم تا طرز تهیه کیک اسفنجی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای کیک اسفنجی

 

  • آرد سه صفر قنادی:    1 پیمانه
  • بیکینگ پودر :   1 قاشق چایخوری سر صاف
  • کره :   180 گرم
  • تخم مرغ :   6 عدد
  • نشاسته ذرت :   2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته گندم:    4 قاشق غذاخوری
  • وانیل :   1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده


دستور پخت کیک اسفنجی

1. طرز تهیه کیک اسفنجی
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم. حالا سفیده تخم مرغ را با همزن با سرعت بالا تا زمانی می زنیم که رد پره های همزن روی سفیده باقی بماند و اگر ظرف را وارونه کنیم از ظرف جدا نشود. حالا سفیده ها را داخل یخچال می گذاریم تا باقی مراحل را طی کنیم.


2. آماده سازی زرده تخم مرغ ها
حالا زرده تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر خوب مخلوط می کنیم تا به کرمی کشدار تبدیل شود. در این مرحله آب جوش را به تدریج طوری که به زرده ها آسیب نزند اضافه و مخلوط می کنیم.

 

3. آماده سازی مواد خشک
حالا مواد خشک را که شامل آرد سفید، بیکینگ پودر، آرد نشاسته بود را مخلوط کرده و 3 مرتبه الک می کنیم.

 

4. طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد
زرده و سفیده فرم گرفته را با مواد خشک به صورت تدریجی و به شکل دورانی مخلوط می کنیم. حالا خمیر لطیفی که بدست آمده را داخل قالب 20 سانتی ریخته و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت حدودا 45 دقیقه بپزید. 30 دقیقه اول به هیچ وجه درب فر باز نشود. بعد از آن با خلال می توانیم تست پختگی را انجام دهیم. و بعد از خارج کردن از فر آن را روی توری مخصوص می گذاریم تا کاملا خنک شود.

 

منبع: salamdonya.com

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

شله زرد یک دسر خوشمزه و شیرین است که معمولا آن را در ایام مذهبی مثل روزهای محرم برای نذری یا برای سفره های افطاری تهیه می کنند. طرز تهیه شله زرد نذری یک تفاوت عمده با تهیه شله زرد خانگی دارد و آن هم حجم و مقدار مواد تهیه آن است. برای پخت شله زرد نذری باید میزان و پیمانه های مواد لازم را به مقدار زیاد در نظر بگیرید که آن را تبدیل به یک چالش می کند. به هر حال این دسر در ماه محرم بسیار پرطرفدار است و همین مساله باعث می شود تا افراد زیادی بخواهند که آن را تهیه کنند. خب نگران نباشید. در این مطلب که از وبسایت آموزش آشپزی پارسی دی آورده ایم قصد داریم تا طرز تهیه ساده شله زرد نذری خوشمزه را برای ۵۰ نفر توضیح دهیم.

 

مواد لازم جهت تهیه نذری شله زرد برای ۵۰ نفر

  • دو کیلوگرم برنج ریزدانه

  • چهار کیلوگرم شکر سفید

  • یک و نیم لیتر گلاب با کیفیت
  • یک بسته نیم مثقالی زعفران
  • ۷۵۰ + ۱۰۰ گرم خلال بادام
  • آب به مقدار لازم
  • ۱۰۰ گرم خلال پسته
  • مواد لازم برای تزئینات شله زرد
  • پودر دارچین به مقدار لازم
  • پودر هل به مقدار لازم
  • کاسه و ظروف یک بار مصرف برای سرو نذری
  • شابلون برای تزئین روی نذری در صورت تمایل

طرز تهیه شله زرد نذری برای 50 نفر

طرز تهیه شله زرد نذری به صورت مرحله به مرحله

توجه کنید که مواد توضیح داده شده در این قسمت برای تهیه شله زرد نذری برای ۵۰ نفر است. اگر می خواهید آن را برای تعداد افراد کمتر یا بیشتری تهیه کنید، باید نسبت مواد را کاهش یا افزایش دهید.

برای تهیه شله زرد بهتر است تا همیشه از برنج های دانه ریز ایرانی استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید. برنج های مخصوص آش و خرد شده برای تهیه شله زرد مناسب تر هستند و کیفیت آن را بهبود می بخشند. اگر این نوع برنج را در اختیار نداشتید، می توانید از هر نوع برنج دیگری استفاده کنید. اما باید به خاطر داشته باشید که برنج دانه درشت به آب بیشتری نیاز دارد.

مراحل تهیه شله زرد

مرحله ۱:

برنج را ۲۴ ساعت قبل از تهیه شله زرد شسته و اجازه دهید تا با آب سرد خیس بخورد. پس از گذشت ۲۴ ساعت بهتر است تا کمی برنج را با دست تان هم بزنید تا دانه ها خردتر شوند.

مرحله ۲:

در یک قابلمه بزرگ آب ریخته و آن را بر روی شعله قرار دهید. بهتر است برای این منظور از قابلمه تفلن استفاده نکنید چون به احتمال زیاد شله زرد را با ملاقه فلزی هم می زنید که باعث خراب شدن قابلمه می شود. توصیه می شود از دیگ های مسی یا از جنس نیکل استفاده کنید.

مرحله ۳:

وقتی قابلمه به جوش آمد، آب اضافی برنج را خالی کرده و برنج را در داخل آب جوش بریزید. میزان آب ریخته شده باید ۷ برابر برنج باشد. تا زمانی که آب و برنج جوش بیایند، شلعه گاز را زیاد کنید.

مرحله ۴:

پس از به جوش آمدن باید حرارت قابلمه را کم کنید تا برنج مغزپخت شود. حدود ۲ ساعت زمان برای مغزپخت شدن شله زرد در نظر بگیرید. در این مدت نیازی نیست تا شله زرد را به طور مرتب هم بزنید، تنها کافی است تا مراقب باشید که ته نگیرد.

مرحله ۵:

اکنون زمان آماده کردن شکر فرا رسیده است. همه شکر را در یک قابلمه ریخته و بر روی آن آب بریزید تا به طور کامل حل شود. برای این کار نیازی به حرارت دادن شکر نیست. شکر بدون حرارت دادن قابلمه در آب حل خواهد شد. اکنون آب شکر را از یک صافی ریز رد کرده تا ناخالصی های آن جدا شود. سپس شکر را به برنج اضافه کنید. این کار را به تدریج انجام دهید و قبل از آن مطمئن شوید که برنج به طور کامل مغزپخت شده است.

مرحله ۶:

نگران رقیق بودن شل زرد نباشید. با کمی جوشیدن بیشتر شله زرد به غلظت مورد نظر می رسد. اگر بعد از اضافه کردن شکر، برنج کمی سفت شد، می توانید یک تا دو لیوان آب به آن اضافه کنید. با جوش آمدن، غلظت مورد نظر را پیدا خواهد کرد.

مرحله ۷:

اکنون ۷۵۰ گرم خلال بادام را در شله زرد بریزید تا کمی نرم شود. وقتی غلظت مورد نظر ایجاد شد، زعفران را دم کرده و همراه با گلاب به شله زرد اضافه کنید. توجه کنید که از زمانی که شکر را اضافه می کنید، باید شله زرد را به طور منظم هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله ۸:

وقتی شله زرد به غلظت مورد نظر رسید، درب ظرف را بسته و شعله را کم کنید. به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا شله زرد کاملا جا افتاده و رقیق شود. اکنون زیر شعله را خاموش کرده و از یک ترفند برای خوش آب و رنگ شدن و دم کشیدن شله زرد استفاده کنید. باید شله زرد نذری را با یک دم کنی بپوشانید و به مدت نیم ساعت بدون شعله گاز قرار دهید. این کار باعث بهبود طعم شله زرد می شود.

مرحله ۹:

اکنون زمان تزئین شله زرد فرا رسیده است. می توانید شله زرد را با دارچین، پودر هل، خلال بادام و خلال پسته تزئین کنید. حتی می توانید به مناسبت ایام مذهبی یا شهادت ائمه، نام مبارک معصومین را بر روی آنها با استفاده از شابلون بنویسید.

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

سمبوسه سیب زمینی جنوبی یکی از غذا های فست فودی راحت و آسون و کم هزینه هست در ادامه یک سمبوسه سیب زمینی جنوبی خوشمزه رو باهام درست میکنیم.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه سیب زمینی جنوبی برای ۱۰ نفر

  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سبزی شامل گشنیز و تره و جعفری ۱ ق غذا خوری
  • نان لواش یا یوفکا به مقدار لازم
  • سس فلفل 
  • زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و نمک به مقدار لازم

 

سمبوسه سیب زمینی جنوبی

 

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی جنوبی مرحله به مرحله

مرحله اول (آبپز کردن سیب زمینی)

ابتدا سیب زمینی را آبپز کرده و با رنده درشت، رنده میکنیم.

مرحله دوم (تقت دادن پیاز)

در ماهیتابه پیاز را نگینی خرد کرده و با زرد چوبه تقت میدهیم.

مرحله سوم (اضافه کردن ادویه ها)

سیب زمینی رنده شده را به همراه سبزی، ادویه ها و سس اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم

مرحله چهارم (پیچیدن سمبوسه به صورت مثلثی)

نان لواش را بصورت نواری بریده، مایه را طبق تصویر روی نان میگذاریم و به صورت مثلثی می پیچیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.

 

نکات و فوت فن های سمبوسه سیب زمینی جنوبی

  • برای خوشمزه تر شدن سمبوسه می توانید از مقداری پنیر پیتزا استفاده کنید.

  • هنگام پیچیدن سمبوسه یک ظرف دربدار کنار دستتون باشه داخلش قرار بدید تا سمبوسه بعدی را درست میکنید خشک نشه.

  • میتوانید از خمیر سمبوسه یوفکا نیز استفاده کنید در این صورت برای رژیمی تر شدن بجای سرخ کردن داخل فر قرار بدید.
  • حتما موادتون یکم از داغی بیفته بعد داخل نان بگذارید تا حرارت مواد نان را پاره نکند.
  • به دلخواه پودر سیر هم می توانید اضافه کنید.
  • پس از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.
  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

میرزا قاسمی از دسته غذا های پرطرفدار گیلانی است که توسط محمد قاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین ابداع شد گسترش یافت و به نام خودش نیز اسم گذاری شد. این غذا با برنج سرو می شود و با توجه به فیبر بالایی که دارد به عنوان یک غذا برای افرادی که رژیم لاغری دارند بسیار مفید است. این غذا حاوی پتاسیم بوده و برای افرادی با فشار خون بالا بسیار مفید است و سیر موجود در آن خاصیت آنتی بیوتیک دارد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه میرزا قاسمی سنتی گیلانی را به شما آموزش دهیم. برای یاد گرفتن این غذای خوشمزه و پر فایده با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای میرزا قاسمی

 

 

بادمجان: 5 عدد
گوجه فرنگی: 3 عدد
سیر: 3 حبه
نمک ، روغن: به میزان لازم
زرد چوبه ، فلفل:    1 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 3 عدد

 

دستور پخت میرزا قاسمی

1. آماده سازی بادمجان ها

برای طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی، ابتدا بادمجان ها را میشوییم شکافی روی بادمجان ایجاد می کنیم و بادمجان ها را روی منقل کبابی می کنیم. وقتی بادمجان به صورت کامل پخته شد آنها را پوست میگیریم و به وسیله گوشت کوب کاملا له می کنیم.

دستور پخت میرزا قاسمی

2. آماده سازی گوجه فرنگی ها

ابتدا گوجه فرنگی ها را ده دقیقه داخل ظرفی از آب جوش قرار می دهیم و بعد از خارج کردن از آب پوست آنها را به راحتی جدا می کنیم .حالا گوجه ها را رنده کرده یا به وسیله گوشت کوب برقی پوره می کنیم.

 

3. آماده سازی تخم مرغ ها

مقداری روغن داخل تابه ای نچسب می ریزیم و بعد نیمی از سیر پوره شده را به همراه زرد چوبه و نمک تفت می دهیم حالا تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته کمی مخلوط میکنیم تا از حالت لختگی در بیاید . حالا به مواد داخل تابه اضافه می کنیم اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود . بعد داخل ظرفی برمی گردانیم و با کاتر های زیبا قالب زده برای تزیین کنار می گذاریم و از باقی مانده تخم مرغ برای داخل میرزا قاسمی استفاده می کنیم.

 

4. طبخ میرزا قاسمی

داخل تابه بزرگ تری، نمک، فلفل، زرد چوبه و سیر را تفت می دهیم تا عطر خوش سیر تفت خورده به مشام برسد حالا گوجه پوره شده را اضافه می کنیم و تا زمانی که سسی غلیظ و خوشرنگ داشته باشیم تفت می دهیم . در این مرحله بادمجان های پوره شده را اضافه کرده کاملا کل مواد را با هم مخلوط می کنیم و به مدت 45 دقیقه با شعله ملایم می پزیم حالا تخم مرغ ها را اضافه کرده مخلوط می کنیم و بعد از اتمام پخت در ظرف مناسب قرار می دهیم و با تخم مرغ های قالب زده تزیین می کنیم و کنار برنج ایرانی سرو می کنیم نوش جان.

طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه میرزا قاسمی اصیل شمالی

  • این غذا را می توانید در ظرف های سرو کوچک به عنوان نوعی فینگر فود در مراسم و میهمانی ها استفاده کنید.
  • اگر امکان تهیه کردن بادمجان کبابی را نداشتید می توانید از بادمجان پخته شده استفاده کنید.
  • برای لذید و مجلسی تر شدن این میرزاقاسمی جذاب می توانید کره را جایگزین روغن کنید و از طعم بی نظیر آن استفاده کنید.

منبع: سایت سلام دنیا

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

ساندویچ سالاد تن ماهی

 

برای برخی افراد، روزهایی که ساندویچ تن ماهی (یا به عبارت درست تر ساندویچ سالاد تن ماهی) دارند، یادآوری شادترین خاطرات کودکی است. با درست کردن این ساندویچ ساده خانگی، دلتنگی آن روزها را رفع کنید.

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

مواد لازم:

۲ قوطی تن ماهی

نصف فنجان کرفس خرد شده

¼ فنجان پیاز خرد شده

½ فنجان سس مایونز یا سس سالاد

۱ قاشق چایخوری آبلیمو

¼ قاشق چایخوری نمک

¼ قاشق چایخوری فلفل

۸ تکه نان

 

مراحل تهیه ساندویچ تن ماهی

 

۱- در یک کاسه متوسط تن ماهی، کرفس، پیاز، مایونز، آب لیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

۲- مخلوط تن را روی ۴ تکه نان توزیع کنید. تکه های نان باقی مانده را روی آنها قرار دهید.

 

نکات تخصصی

کرفس و سبزیجات دیگری که می خواهید به آن اضافه کنید را به قطعات خیلی کوچک خرد کنید، بنابراین تهیه کردن ساندویج با آنها آسانتر می شود. ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای قرمز شیرین خرد شده، خیارشور، زیتون بدون هسته، همه برای تهیه سالاد تن خوب هستند.

سس مایونز یا سس سالاد چه تفاوتی دارند؟ هر دو آنها غلیظ، کرمی، دارای روغن سبزیجات، آب لیمو یا سرکه و چاشنی هستند. مایونزها همچنین شامل زرده تخم مرغ است و از سس سالاد کمی شیرین تر است. شما می توانید آنها را به جای همدیگر استفاده کنید و این بستگی به سلیقه شما دارد که کدام را ترجیح می دهید.

همچنین می توانید درون گوجه فرنگی یا آووکادو را خالی کنید و آن را با سالاد تن ماهی پر کنید تا به صورت تازه برای ناهار میل کنید.

همچنین می توانید ماهی تن را با مرغ یا ژامپون نیز جایگزین کنید، مقداری سس خردل یا خردل دیژان با مایونز به آن اضافه کنید.

 

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

 

اطلاعات بیشتر درباره دستور العمل تهیه این غذا

تنها با کمی خرد کردن و حدودا ۱۵ دقیقه تلاش، می توانید یک ساندویچ سالاد تن ماهی لذیذ تهیه کنید که برای تغذیه یک خانواده گرسنه چهار نفره به اندازه کافی دلچسب است. رمز مطبوع بودن این سالاد تن ماهی در ترد بودن و طعم آن است. ترد بودن آن از کرفس و پیاز خرد شده است و مزه آب لیمو یک طعم عالی و متناسب با غذاهای دریایی به آن اضافه می کند. وقتی همه آنها در سس مایونز کرمی غرق می شوند، ساندویچ در بهترین حالت ممکن است. نان ساندویچ خود را تست کنید تا ترد بودن آن بیشتر شود و مطمئن باشید کاهو، گوجه فرنگی و خیارشور را در آن قرار می دهید. حالا که می دانید چطور سالاد تن ماهی درست کنید، در مسیر تهیه ساندویچ های متنوع تر موفق خواهید بود.

 

ارزش غذایی ساندویچ سالاد تن ماهی

برای یک ساندویچ

چربی کل ۲۴ گرم ۳۶%
چربی های اشباع شده ۴ گرم ۱۹%
چربی ترانس ۰ گرم ۰%
کلسترول ۳۰ میلی گرم ۱۰%
سدیم ۸۷۰ میلی گرم ۳۶%
پتاسیم ۲۶۰ میلی گرم ۸%
کربوهیدرات کل ۲۹ گرم ۱۰%
فیبر رژیمی ۱ گرم ۷%
قندها ۴ گرم  
پروتئین ۲۱ گرم  

 

درصد ارزش غذایی روزانه

ویتامین A ۴%
ویتامین C ۲%
کلسیم ۱۰%
آهن ۱۵%

درصد مقدار کالری آن بر اساس یک رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری است.

 

منبع : سایت آشپزی پارسی دی

 


 

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰


سوپ بوقلمون یکی از سوپ های بسیار خوشمزه و مقوی است که مختص روزهای سرد زمستون و پاییز است. چرا همیشه باید در سوپ ها مرغ استفاده شود با اضافه کردن گوشت بوقلمون می توانید یک سوپ بسیار مقوی را تهیه کنید فقط دقت داشته باشید سوپ بوقلمون بسیار کامل است و به عنوان پیش غذا محسوب نمی شود چون سنگین تر از سوپ های دیگر است. گوشت بوقلمون بسته به محل پرورش آن رنگ گوشتش ممکن است قرمز یا سفید باشد و در اروپا بسیار محبوب است و ۱۱ برابر ایران مصرف دارند. از خواص گوشت بوقلمون می توان به پروتئین بالا که باعث ایجاد سیری طولانی مدت می شود اشاره کرد. گوشت بوقلمون بسیار کم چرب بوده و بسیار کم کالری بوده و مخصوص کسانی که در رژیم هستند می باشد. امروز سوپ بوقلمون با جو را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ بوقلمون

  • سینه بوقلمون ۱ عدد
  • جو پرک ۱ پیمانه کره ۴ ق غذاخوری
  • هویج ۲ عدد
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • کرفس ۱ ساقه
  • ذرت نیم پز ۱/۲ پیمانه
  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • سبزی سوپی به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم


مرحله اول : تفت دادن گوشت بوقلمون
ابتدا پیاز را خرد کرده و داخل قابلمه با کره و کمی روغن تفت دهید کمی فلفل سیاه و قرمز افزوده و اجازه دهید تا پیاز شیشه ای و سبک شود سپس گوشت بوقلمون را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

مرحله دوم : افزودن سبزیجات
سیب زمینی و هویج و کرفس را خوب شسته و به اندازه دلخواه خرد کنید حتی می توانید رنده کنید و به قابلمه سینه بوقلمون اضافه کنید و چند لیوان آبجوش اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد سوپ بوقلمون پخته شود.

مرحله سوم : افزودن گوجه
گوجه فرنگی را بشورید و رنده ریز بزنید یا به کمک غذاساز آنها را پوره کنید و در تابه کمی تفت داده تا پوره خوش رنگ شود و آب گوجه کشیده شود سپس به همراه نمک به سوپ بوقلمون اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم : تهیه سوپ بوقلمون
در انتهای پخت ذرت نیم پز و جوی پرک و به همراه سبزی سوپی اضافه می کنیم و هم بزنید تا جو و ذرت نرم شوند سپس وقتی سینه بوقلمون کاملا پخت آن را خارج کنید و ریش ریش کنید و مجدد به قابلمه برگردانید و برای ۱۰ دقیقه دیگر اجازه دهید تا سوپ غلیظ شود. در انتهای پخت مقداری آبلیمو ترش اضافه کنید و نمک سوپ را اندازه کنید سپس در ظرف سرو کشیده و به همراه جعفری تزئین کنید.

نکات کلیدی در تهیه سوپ بوقلمون
1. به دلخواه می توانید کمی ورمیشل اضافه کنید.
2. می توانید گوجه فرنگی را حذف کنید.
3. برای غلیظ شدن سوپ می توانید از عصاره سبزیجات استفاده کنید.
4. برای کودکان زیر یک سال ادویه ها را حذف کنید و مواد سوپ را داخل غذاساز ریخته و پوره کنید.
5. نمک را حتما بعد از پخت گوشت اضافه کنید تا مانع پخت گوشت بوقلمون نشود.

  • لیلا جون