بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

  • ۰
  • ۰

دمی لخلاخ یا دمپختک ماهی بوشهری که به زبان محلی به آن ماهی می‌یَدُم نیز می گویند لخلاخ از کلمه عربی به معنی بوی خوش آمده است. یک غذای سنتی و مانند دیگر غذاهای جنوبی پر ادویه و تند و تیز است. دمی لخلاخ جنوبی فوق العاده خوشمزه است و تهیه آن در منزل بسیار آسان است. جنوب کشور ماهی و میگو و خرما جزء مهم ترین محصولات این منطقه می باشد که با آن ها انواع و اقسام غذاهای محلی را طبخ می کنند. قرار گرفتن بوشهر در کنار خلیج فارس مناطق جنوب را جز قطب ماهی و میگو در کشور کرده است که الحق می توان گفت بهترین ماهی و خوش طعم ترین ماهی برای جنوب کشور است. شما برای تهیه دمی لخلاخ از ماهی هامور سنگسر و یا سرخو نیز استفاده کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه دمی لخلاخ بوشهری خوشمزه و محلی با فیله ماهی.

مواد لازم برای تهیه دمی لخلاخ بوشهری

  • برنج ۴ پیمانه
  • فیله ماهی سرخو ۳ عدد
  • پیاز ۴ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • شوید تازه ۱.۵ پیمانه
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر لیمو عمانی به مقدار لازم

طرز تهیه دمی لخلاخ

طرز تهیه دمی لخلاخ یا دمپختک ماهی

مرحله اول : مرینت کردن ماهی

ابتدا فیله ماهی را با نمک و پودر لیموعمانی و فلفل سیاه و کمی سیر خوب ماساژ دهید و برای نیم ساعت بگذارید داخل یخچال تا مزه دار شود.

 

مرحله دوم : سرخ کردن ماهی

ماهی مزه دار شده را از یخچال خارج کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید.

 

مرحله سوم : تفت دادن پیاز

پیاز ها را شسته و خلالی خرد کنید و داخل روغن با کمی زردچوبه خوب تفت دهید تا طلایی و سبک شود مقداری از پیاز داغ را برای تزئین کنار بگذارید. سپس سیر ها را پوست بگیرید و رنده ریز یا له کنید و با پیاز داغ تفت دهید تا عطر سیر خارج شود در انتها مقداری فلفل قرمز اضافه کنید.

 

مرحله چهارم : جوشاندن برنج

داخل قابلمه پیاز داغ و سیر دو لیوان آب ریخته و اجازه دهید تا به جوش بیاد وقتی آب جوش آمد برنج را داخل آب در حال جوش بریزید سپس کمی که برنج نرم شد شوید تازه را که پاک کردید و خرد کردید به همراه نمک و فلفل سیاه و روغن مایع به برنج اضافه کنید.

 

مرحله پنجم : تهیه دمی لخلاخ

وقتی آب برنج در حال تمام شدن بودن ماهی سرخ شده را داخل برنج ریخته و هم بزنید سپس دم کنی رو در قابلمه قرار دهید و دمی لخلاخ را به مدت ۴۵ دقیقه دم بگذارید تا حاضر شود سپس در ظرف سرو کشیده و همراه با پیاز داغ و گرد لیموعمانی تزئین کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه دمی لخلاخ محلی

  1. برای دمی لخلاخ از هر ماهی که دوست دارید می توانید استفاده کنید.
  2. مدت زمان مرینت کردن ماهی نباید بیشتر از ۳۰ دقیقه باشد.
  3. می توانید ماهی را به جای سرخ کردن با مقداری آب نیم پز کنید.
  4. بجای شوید می توانید از گشنیز و شنبلیله نیز استفاده کنید.
  5. می توانید در ۲۰ دقیقه انتهای پخت ماهی سرخ شده را روی برنج گذاشته تا با بخار آن نرم شود.

منبع : پارسی دی 

  • ۰۰/۰۷/۲۱
  • لیلا جون

طرز تهیه دمی لخلاخ

نظرات (۲)

واقعا عالی بود - خداقوت - اینجارو سیو کردم که دفع بعدم بیام

سایت کانون خرد آموزشی و فرهنگی انجمن کنکور کانون خرد


بخش کنکور کانون خرد | بخش روانسناسی کانون خرد | بخش مذهبی کانون خرد | بخش اجتماعی کانون خرد | بخش ورزشی کانون خرد | بخش دانشگاهی کانون خرد | بخش دانش آموزی کانون خرد | بخش داستان کوتاه کانون خرد | بخش رمان کانون خرد | بخش کودکان کانون خرد | بخش تکنولوژی کانون خرد | بخش خودرو کانون خرد | بخش گردشگری کانون خرد | بخش تجربه کانون خرد | بخش زناشویی کانون خرد | بخش آموزشی کانون خرد | بخش هنر کانون خرد | بخش غذا کانون خرد | بخش تناسب اندام کانون خرد | بخش انگیزشی کانون خرد | بخش زیبایی کانون خرد | بخش اختراع کانون خرد | بخش تبلیغات کانون خرد | بخش حیوانات کانون خرد | بخش استخدام کانون خرد | بخش سالمندان کانون خرد | بخش گیاهان کانون خرد | بخش نجوم کانون خرد | بخش درمانی کانون خرد | بخش متافیزیک کانون خرد | بخش جنسی کانون خرد | بخش فینگر فود کانون خرد | بخش فال آنلاین کانون خرد | آشنایی با فروشگاه کانون خرد ماندگار ایران

دوست عزیز سلام

 

برای کمتر از یک دقیقه وقتت رو به من بده و ادامه متن رو بخون

 

 

آیا می دونستی وب سایت لینک پین، بستری هست برای تولید محتوا یعنی چی؟ یعنی محلی برای انتشار مطالب کاربران، یعنی میتونی برای انتشار مطلب از www.linkpin.ir استفاده کنی

 

 

حالا چجوری میشه ازش استفاده کرد؟ برای استفاده از لینک پین ابتدا باید ثبت نام کنی، بعدش شروع کنی به افزودن مطلب D:

 

 

https://www.linkpin.ir
منتظر حضور گرمتون هستیم

 

 

با تشکر
لینک پین

 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی