بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

۱۳ مطلب در خرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

رب گوجه فرنگی یکی از چاشنی های پر مصرف و محبوب بین المللی است که در کشور عزیزمان ایران هم از پر استفاده ترین چاشنی های غذایی محسوب می شود. این چاشنی به دلیل رنگ و طعم خوبش در اکثر غذاهای سنتی ایرانی مورد استفاده قرار می گیرد.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید حدود ۲ کیلوگرم رب گوجه فرنگی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری رب گوجه فرنگی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی سنتی ساده با ماندگاری بالا.

 

مواد لازم رب گوجه فرنگی خانگی

  • نمک ۴۰ گرم
  • آب ۲ کیلوگرم
  • روغن مایع ۱۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۱۰ کیلوگرم

 

طرز تهیه رب گوجه فرنگی کارخانه , دستور پخت رب گوجه فرنگی خوشمزه , xvc jidi vf i tvk d

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی سنتی با مادگاری بالا

برای تهیه رب گوجه فرنگی خانگی ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود سپس از وسط تمامی گوجه فرنگی ها را با چاقو نصف می کنیم و در قابلمه ای بزرگ قرار می دهیم.
 

زمانیکه تمامی گوجه فرنگی ها نصف شدن قابلمه را روی حرارت می گذاریم و صبر می کنیم تا آب خود گوجه فرنگی ها در بیاید و به جوش بیاید.اینطوری پوست گوجه فرنگی ها خیلی راحت جدا می شود.البته همچنان اجازه می دهیم تا گوجه فرنگی ها بجوشند تا کمی نرم شوند.

 

پس از آنکه گوجه فرنگی ها نرم شدن، توری سیمی که سوراخ های آن بسیار ریز است را داخل قابلمه یا ظرف بزرگی قرار می دهیم و زیر قابلمه را خاموش می کنیم و گوجه فرنگی ها را کم کم یا یکدفعه (اگر توری سیمی بزرگ باشد) داخل توری می ریزیم و گوجه فرنگی ها را روی توری فشار می دهیم تا پوست آن و دانه های داخل گوجه ها راحت جدا شوند و آب گوجه فرنگی داخل قابلمه یا ظرفی که توری را در آن گذاشته ایم بریزد.

 

دقت کنید دانه های گوجه فرنگی از صافی توری رد نشود چون باعث کپک زودهنگام می شود. زمانیکه همه گوجه فرنگی ها آبشان از توری رد شد قابلمه را روی حرارت می گذاریم و صبر می کنیم تا آب گوجه فرنگی ها به جوش بیاید.

 

پس از اینکه آب گوجه فرنگی ها کمی غلیظ شد و شروع به قل زدن کرد نمک را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.برای اینکه متوجه شویم به غلظت کافی برای رب گوجه فرنگی رسیده است یا نه بهترین و راحترین کار این است که با قاشق روی رب خطی بکشیم.

 

اگر طول کشید تا شکاف ایجاد شده پر شود یعنی به غلظت رب گوجه فرنگی رسیده است و باید کاملا مراقب رب گوجه فرنگی بود و اگر سریع شکاف پر شد باید هنوز صبر کرد و زمان داد تا غلیظ شود.

 

اگر رب را در حالی که شل است بر داریم باعث می شود که زود کپک بزند پس صبر کنید تا قوام یابد. باید مرتبا رب گوجه فرنگی را هم بزنیم تا ته نگیرد چون طعم بدی به ما می دهد و امکان دارد ته آن سیاه شود.در پایان روغن را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و اگر تمایل داشتید می توانید روغن بیشتر نیز به آن اضافه کنید.

 

زیر قابلمه را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا رب گوجه فرنگی آماده شده خنک شود و به دمای محیط برسد.سپس در ظرف مورد نظر می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم و در یخچال نگهداری می کنیم و برای انواع غذاها از این رب گوجه فرنگی سالم و خانگی استفاده می کنیم.نوش جان

 

منبع : پارسی دی

 

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

خوراک قارچ یک غذای بسیار لذیذ و راحت است که در کمترین زمان ممکن می توان آن را تهیه کرد. خوراک قارچ به دلیل داشتن سبزیجات بسیار پر خاصیت می باشد. این غذا را در صورت تمایل با برنج هم می توانید سرو کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه خوراک قارچ را به شما آموزش بدهیم.

 

مواد لازم برای خوراک قارچ

 

  • قارچ 500 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • سیب زمینی 1 عدد
  • گوجه گیلاسی 3 عدد
  • سیر 2 حبه
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
  • نمک،فلفل و آویشن به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

 

دستور پخت خوراک قارچ و سیب زمینی و پیاز

 

طرز تهیه خوراک قارچ با سیب زمینی

 

1. طرز تهیه خوراک قارچ و سیب زمینی

مرحله اول: ابتدا پیاز را پوست کنده نگینی برش می دهیم و داخل تابه مناسبی به همراه روغن تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود.

 

2. مرحله دوم: تفت دادن قارچ

قارچ ها را شسته و اجازه دهید کمی رطوبت قارچ کم شود و بعد به شکل ورقه ای برش دهید و به همراه سیر ریز خرد شده به پیاز بیفزایید و خوب تفت دهید تا قارچ ها پخته و نرم شوند.

 

3. مرحله سوم: سرخ کردن سیب زمینی

سیب زمینی ها را پوست کنده و نگینی ریز خرد می کنیم و داخل تابه مناسبی کاملا تفت می دهیم تا پخته و طلایی شود. زمانی که به این مرحله رسید رب را به سیب زمینی افزوده و کاملا تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود و بعد این مخلوط را به قارچ ها می افزاییم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن ادویه به خوراک

در این مرحله مواد را خوب با هم مخلوط کرده، ادویه غذا را که شامل نمک، فلفل و پودر آویشن است را می افزاییم خوراک ما آماده است.

 

5. مرحله آخر: سرو خوراک قارچ

زمانیکه از روی حرارت برداشتیم، داخل ظرف مناسبی ریخته و با گوجه گیلاسی تزئین می کنیم. نوش جان.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه خوراک قارچ:

 

  • در انتها بنا به سلیقه می توانید 1 استکان آب به خوراک افزوده و اجازه دهید تا جا بیفتد و خوراکی آب دار داشته باشید.
  • از کره برای طبخ این غذا می توانید استفاده کنید.
  • اگر 1/2 قرص عصاره مرغ را جایگزین نمک کنید طعم عالی به خوراک می دهد.
  • در صورت تمایل می توانید در نهایت کار از 2 عدد تخم مرغ هم استفاده کنید.

منبع:  وب سایت سلام دنیا

 

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

کراکت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده، یک فینگرفود بی نظیر میباشد. کراکت سیب زمینی مناسب برای دورهمی ها و همینطور یک شام سبک اما با کالری مناسب برای افراد خانواده می باشد. برای خانم های عزیز که دائم از خودشان می پرسند حالا چی درست کنم. کراکت می تواند یک پیشنهاد خوب باشد آن هم به دلیل تنوع زیادی که دارد. با استفاده از یک سری سبزیجات و صیفیجات شما می توانید به راحتی کراکت تهیه بفرمائید. دستور تهیه ای که در این پست برای شما آورده ایم طرز تهیه کراکت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده است. اما پایه کراکت برای شما توضیح داده خواهد شد و شما می توانید هر نوع گوشت و یا سبزیجات را جای گوشت چرخ کرده جایگزین کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه کراکت سیب زمینی ساده و خوشمزه با گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا.

مواد لازم برای تهیه کراکت سیب زمینی پنیری با گوشت

مواد داخل کراکت

  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان یک بسته
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • نمک، فلفل قرمز، پاپریکا، آویشن و دارچین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

  • نعنا و جعفری تازه ۵ شاخه
  • شکر ۱ قاشق غذا خوری
  • آب جوشیده به میزان لازم
  • سرکه ۲ قاشق غذا خوری
  • سس کچاب ۲ قاشق غذا خوری
  • سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
  • ماست چکیده ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل قرمز، پاپریکا، آویشن و دارچین به میزان لازم

مواد لازم برای سرخ کردن کراکت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده

  • سیب زمینی درشت ۵ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • آرد سوخاری ۱ کاسه
  • آرد سفید ۱ کاسه
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • روغن مایع به مبزان لازم

کراکت سیب زمینی همراه با گوشت چرخ کرده و پنیر

طرز تهیه کراکت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا

مرحله اول: گوشت چرخ کرده

برای آماده سازی کراکت سیب زمینی با گوشت ابتدا لازم است که مایع اصلی آن را آماده سازی کنیم. در یک ماهی تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را رنده کنید و داخل ماهی تابه سرخ کنید. کمی که گذشت گوشت را به همراه پیاز تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. ادویه های مورد نیاز را به مقدار لازم بر روی گوشت بریزید و تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده تفت دهید تا رنگ رب باز شود. ۱ لیوان آب به داخل ماهی تابه برزید و با مخلفات گوشت هم بزنید کمی زمان دهید تا مایع گوشت کراکت آماده شود. از روی حرارت برداشته و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید و کنار بگذارید.

 

مرحله دوم: سس مخصوص

برای کراکت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده پارسی دی پیشنهاد می کند که سس مخصوص سرو کراکت را خودتان تهیه بفرمائید. ابتدا نعنا و جعفری را با غذاساز بسیار ریز کنید و سرکه را به همراه کمی آب جوشیده و ادویه های لازم و همینطور سس کچاب، سس مایونز و ماست چکیده و شکر همه را با هم در غذاساز چند پالس بزنید تا سس مخصوص شما آماده شود. در یخچال بگذارید تا مزه ها بخورد هم بروند.

 

مرحله سوم: سیب زمینی

سیب زمینی ها را پوست بکنید و بشورید و داخل قابلمه قرار دهید و مقداری آب بریزید طوری که روی سیب زمینی را بگیرد و بر روی شعله گاز زمان دهید تا سیب زمینی ها پخته شود. بعد از پخت آبکش کرده و در غذاساز به همراه کره و ۲ عدد تخم مرغ پوره کنید.

 

مرحله چهارم: سوخاری کردن

به اندازه یک نارنگی کوچک از پوره سیب زمینی بردارید و در کف دست پهن کنید سپس ۱ قاشق غذا خوری از مایع گوشت و پنیر بر روی پوره سیب زمینی قرار دهید و به شکل گوله فرم دهید. ابتدا در آرد سفید بغلتانید و بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری و در روغن فراوان داغ کراکت سیب زمینی با گوشت پنیری را سرخ کنید.

 

مرحله پنجم: پایان کار

تمامی مواد را به همین ترتیب آماده کرده و سرخ کنید. کراکت گوشت چرخ کرده پنیری شما آماده است. می توانید به همراه سس مخصوص سرو کنید.

نکات مهم در تهیه کراکت سیب زمینی پنیری با گوشت

  1. در کنار کراکت سیب زمینی با گوشت می توانید از سالاد و یا هر نوع سبزیجاتی که می پسندید سرو کنید.
  2. برای سرو کراکت می توانید از هر نوع سسی که میپسندید سرو نمائید.
  3. همانطور که گفته شد پایه مراحل آماده سازی کراکت آموزش داده شد.
  4. هر نوع گوشت و سبزیجات و یا صیفیجات را می توانید جایگزین گوشت چرخ کرده نمائید.
  5. انواع کراکت را می توانید هم به صورت داغ سرو نمائید و هم یه صورت سرد.
  6. قبل از سرخ کردن می توانید کراکت را فرم دهید و بسته بندی کنید و در فریزر به مدت ۱ ماه نگه داری کنید.

 

منبع : پارسی دی

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

ترشی لبو یکی از ترشی های پر طرفدار است. ترشی لبو نه تنها سر سفره در کنار غذا سرو می شود بلکه یکی از آیتم های های سالاد هم می تواند باشد که در طول سال می توانیم روی سالاد فصل لبو هم داشته باشیم که بسیار خوشمزه و تکمیل کننده سالاد است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ترشی لبو را به شما آموزش بدهیم .

مواد لازم برای ترشی لبو

  • لبو    1 کیلوگرم
  • سرکه    2 لیوان
  • دانه فلفل سیاه    5 عدد
  • رزماری    1 شاخه متوسط
  • تخم گشنیز    1 قاشق غذا خوری
  • نمک    به میزان لازم

دستور پخت ترشی لبو

طرز تهیه ترشی لبو ساده

1. طرز تهیه ترشی لبوی خانگی

ابتدا لبو ها را خوب شسته، پوست بگیرید و برای دو ساعت بپزید. حالا مطابق سلیقه تان لبو ها را برش دهید یا با کاتر قالب بزنید.

 

2. مرحله دوم: افزودن مواد ترشی به لبو

حالا لبو های آماده شده را داخل سرکه بریزید و تخم گشنیز، نمک، فلفل، رز ماری را افزوده خوب مخلوط کنید.

 

3. مرحله سوم: قرار دادن ترشی در یخچال

حالا مواد آماده شده را داخل شیشه مناسب خشک و تمیزی ریخته و در یخچال بگذارید.

 

4. مرحله آخر: سرو ترشی لبو

این ترشی بعد از گذشت یک هفته قابل مصرف است. فقط باید در طول مصرف هم در یخچال قرار گیرد.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه ترشی لبو

  • حتما از لبو های صیقلی و خوشرنگ و بدون ریشه برای این ترشی استفاده کنید.
  • به هر شیشه ترشی یک تکه نبات اضافه کنید تا تندی ترشی را تعدیل کند.

 

منبع: سایت سلام دنیا

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

کرم کارامل یک دسر بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که اصالتی فرانسوی دارد. کرم کارامل از یک لایه ی کرمی و یک لایه کاراملی تشکیل شده است که بسیار لذیذ است و با رعایت نکاتی می توانید یک دسر کاملا حرفه ای برای مهمانی هایتان تهیه کنید. امروز در بخش آشپزی قصد داریم تا طرز تهیه کرم کارامل را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای کرم کارامل

  • شیر    500 گرم

  • شکر    220 گرم

  • تخم مرغ    5 عدد
  • وانیل    1/2 قاشق غذا خوری

دستور پخت کرم کارامل

طرز تهیه کرم کارامل فرانسوی | سلام دنیا


1. طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه و مجلسی

ابتدا 70 گرم از شکر را به همراه 2 قاشق غذا خوری آب داخل شیر جوشی ریخته و روی حرارت بگذارید تا شکر آب شده و شربت طلایی به دست بیاید. حالا 1/2 لیوان آب به شربت بیفزایید و اجازه دهید بجوشد تا قوام آمده و حجم آن نصف شود.


2. مرحله دوم: آغشته کردن ظرف به کارامل

حالا شربت بدست آمد را داخل ظرفی که می خواهیم کرم کارامل را در آن تهیه کنیم ریخته و تمام قسمت های ظرف را آغشته به شربت کنید.

 

3. مرحله سوم: جوشاندن شیر و شکر

در این مرحله باقی مانده شکر را به همراه شیر داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شکر آب شده و به جوش بیاید و بعد از روی حرارت بردارید.

 

4. مرحله چهارم: مخلوط تخم مرغ و وانیل

حالا تخم مرغ ها را داخل ظرفی ریخته و به همراه وانیل خوب مخلوط کنید تا کرمی شود.

 

5. مرحله پنجم: افزودن تخم مرغ به شیر

حالا تخم های زده شده را به شیر و شکر خنک شده می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

6. مرحله ششم: قرار دادن کرم کارامل در فر

مخلوط آماده شده را داخل ظرف آغشته به شربت ریخته و به مدت 60 تا 90 دقیقه داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می گذاریم.

 

7. مرحله آخر: سرو کرم کارامل

کرم کارامل را بعد از اینکه از فر خارج کردیم، داخل یخچال گذاشته و بعد داخل ظرف سرو بر گردانید و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه کرم کارامل

  • کرم کارامل را می توانید در دو صورت سرد و گرم سرو کرد ولی در حالت سرد باید 24 ساعت قبل سرو در یخچال استراحت کند.

  • میزان غلظت کارامل در حالت سرد باید مانند عسل باشد.

منبع: سلام دنیا

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

امروز قصد داریم تا شما همراهان عزیز را با طرز تهیه خمیری آشنا کنیم که بسیار کاربردی است. این خمیر در قنادی و آشپزی کابردهای فراوانی دارد به همین دلیل به اسم خمیر جادوئی در بین سرآشپزها و قنادها گفته می شود. خمیر جادویی برای تهیه انواع نان ها و پیراشکی ها و یا برای تهیه خمیر پیتزا و همینطور برای انواع غذاهای لقمه ای نیز کاربرد دارید. خمیر جادویی به دلیل وجود خمیر مایعی که دارد، عمل آوردنش کمی سخت است ولی نه آنقدر که شما عزیزان نتوانید آن را تهیه کنید. در این پست برای شما همراهان طرز تهیه خمیر جادویی را آورده ایم و با تمام نکات و فوت و فن ها که با کمی دقت بتوانید در منزل خمیر جادویی تهیه کنید. خوبی خمیر جادویی این است که بسیار ماندگاری بالایی دارد و شما می توانید در فریزر آن را نگهداری کنید. پس با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه خمیر جادویی همه کاره با خمیر مایه برای پیتزا، پیراشکی، کلوچه و سمبوسه.

مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی با خمیر مایه

  • آرد ۳ لیوان
  • خمیر مایع ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آب ۱ لیوان
  • روغن مایع ۱ فنجان
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر جادوئی_همه کاره

طرز تهیه خمیر جادویی همه کاره برای پیتزا و پیراشکی و ...

مرحله اول: خمیر مایع

اولین مرحله برای شروع کار عمل آوردن خمیر مایع است. در یک کاسه آب ولرم (دست را نسوزاند) را به همراه خمیر مایع و ۱ قاشق شکر را بریزید و هم بزنید و زمان دهید تا خمیر مایع عمل کن. هنگامی که خمیر مایع کف کند، یعنی به خوبی عمل آمده است.

 

مرحله دوم: آماده سازی خمیر جادویی

آرد و نمک را باهم الک کرده و در یک ظرف گود بریزید و تخم مرغ و روغن را با هم، هم بزنید و به آرد اضافه کنید. کمی هم زده و سپس خمیر مایع عمل آمده را به مواد داخل ظرف بریزید و همه را با هم خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم: ورز دادن

خمیر را باید از زیر به رو و از رو به زیر مانند نانوایی ها، خمیر را ورز دهید. در حدود ۵ دقیقه ورز دادن کافی است.

 

مرحله چهارم: استراحت و پایان کار خمیر جادویی

خمیر جادویی را در کاسه بگذارید و با کف دست روغنی، کمی روی خمیر جادویی را چرب کنید و روی ظرف را با دستمال نخی بپوشانید و در محیط آشپزخانه قرار دهید تا خمیر حجیم شود. بعد از استراحت خمیر جادویی آماده است و شما پس از مرحله استراحت دادن به خمیر می توانید از خمیر استفاده کنید و یا آن را فرم دهید و با وردنه باز کنید و سپس فریز کنید و نگهداری کنید.

نکات کلیدی در تهیه خمیر جادویی 

  1. خمیر جادوئی عمر نگهداری تا ۱ ماه را دارد.
  2. می توانید در انواع  خمیر پیتزا و پیراشکی ها و... از خمیر جادوئی نیز استفاده کنید.
  3. برای تهیه نان از خمیر جادوئی توجه داشته باشید که آرد آن نان را به جای آرد سفید باید جایگزین نمائید و باقی مراحل را به همین صورت ادامه دهید. برای مثال وقتی نان فانتزی را قصد دارید تهیه کنید، آرد نان فانتزی را باید از نان فانتزی فروشی ها تهیه کنید و سپس در تهیه خمیر استفاده کنید.
  4. برای نگهداری خمیر جادوئی پس از وردنه زدن، در بین خمیر ها کاغذ روغنی قرار دهید تا خمیرها بهم نچسبند.

منبع : پارسی دی 

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

ساندویچ مرغ، یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین ساندیچ ها می باشد. ساندویچ ها این لقمه جذاب که می تواند در هر شرایطی همراهمان باشد و یک میان وعده خانگی و سالم را برایمان فراهم کند. ساندویچ برای اولین بار در قرن 18 میلادی تهیه شد و جز غذاهایی است که می تواند متشکل از گوشت، سبزیجات و انواع پنیر باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ساندویچ مرغ را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای ساندویچ مرغ

  • سینه مرغ 300 گرم
  • سس مایونز 1/2 پیمانه
  • گردو 1/2 پیمانه
  • سیر 12 حبه
  • پیاز 1 عدد
  • برگ کاهو 4 عدد
  • نان باگت 4 عدد
  • گوجه فرنگی به میزان لازم
  • نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ | سلام دنیا

 

دستور پخت ساندویچ مرغ

1. طرز تهیه ساندویچ مرغ خانگی ساده

ابتدا مرغ را با پیاز، 1 حبه سیر له شده، نمک و فلفل کمی تفت داده آب جوشیده به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود بعد از پخت کامل از داخل آب مرغ خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود.

 

2. مرحله دوم: افزودن مواد به مرغ ریش ریش
حالا مرغ پخته شده را ریز خرد یا ریش ریش می کنیم و با سیر، گردو و سس مایونز مخلوط می کنیم در نهایت نمک و فلفل سس آماده شده را اندازه کرده و اجازه می دهیم این مواد برای 30 دقیقه در یخچال بماند.

 

3. مرحله سوم: درست کردن ساندویچ مرغ
حالا نان ساندویچی را از وسط برش داده کاهو و برش ها گوجه را داخل نان قرار می دهیم و با سس مرغ آماده شده ساندویچ را پر می کنیم.

 

4. مرحله آخر: سرو ساندویچ مرغ
ساندویچ آماده شده را هم به طور کامل و هم برش خورده داخل سینی مزه می توانید استفاده کنید.

منبع: salamdonya.com

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

میگو سوخاری یکی از انواع غذاهای فست فودی و خوشمزه در جهان است که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد. این غذای خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانید به عنوان یک غذای کامل استفاده کنید ، می توانید آنرا به عنوان یک پیش غذای مجلسی هم سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر میگو سوخاری تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری میگو سوخاری تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. پس با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه میگو سوخاری ترد و رستورانی خانگی خوشمزه و ساده.

مواد لازم میگو سوخاری خانگی

  • سیر ۵ حبه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد سفید ۱ لیوان
  • آرد سوخاری ۱ لیوان
  • آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
  • میگو پاک شده ۱ کیلوگرم
  • روغن سرخ کردنی به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

میگو سوخاری , کالری میگو سوخاری , طرز تهیه میگو سوخاری , ld', s,ohvd

طرز تهیه میگو سوخاری ترد و رستورانی

میگو پاک شده آماده است فقط باید با یک چاقو پشت کمر میگو را می بریم و با یک خلال دندان رگ سیاه آن را خارج می کنیم و تمیز آبکش می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم و سیر ها را پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم

 

و داخل ظرف میگو ها می ریزیم و آبلیمو را نیز اضافه می کنیم و نمک،فلفل روی میگو ها می پاشیم و مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا میگوها با مواد آغشته شوند و روی کاسه را سلفون می کشیم

 

و به مدت ۳ ساعت اجازه می دهیم تا در یخچال میگوها طعم دار شوند. سپس میگو ها را از یخچال خارج می کنیم و تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و با چنگال هم می زنیم و آرد سوخاری را نیز در کاسه ای می ریزیم

 

و آرد سفید را نیز در کاسه ای دیگر می ریزیم و کنار هم قرار می دهیم و در تابه ای کوچک و عمق دار روغن به اندازه ای می ریزیم که میگوها در آن شناور باشند و حرارت را کم می کنیم تا آرام داغ شود. زمانیکه روغن داغ شد میگو را ابتدا در آرد سفید می غلتانیم

 

و بعد داخل تخم مرغ می زنیم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم تا کاملا پوشیده شود و داخل روغن داغ قرار می دهیم تا مغز پخت و سرخ شود. میگو ها زود سرخ می شوند پس همین که طلایی شدند از روغن بیرون می آوریم

 

و در صافی یا روی دستمال تمیز آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود. میگو های سرخ شده را در ظرف می چینید و با سیب زمینی سرخ شده یا سالاد فصل این غذای لذیذ را نوش جان کنید.

 

منبع : parsiday.com

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

سمنو (سمنک) یک خوردنی غلیظ شیرین و خوشمزه است که از جوانه گندم تهیه شده است و اصالتی خراسانی دارد. سمنو برای برکت زمین در ماه اول فصل بهار پخته می شود و جایگاه ویژه ای در سر سفره هفت سین نوروزی دارد. سمنو دارای کلسیم، پتاسیم، فسفر، آهن و مفید برای استخوان ها می باشد. خواص شفابخش سمنو آن را معروف به اکسیر جوانی کرده است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سمنو خانگی با آرد سنگک را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای سمنو

  • آرد سبوس دار نان سنگک    3 کیلو
  • گندم    1 کیلو

طرز تهیه سمنو سنتی

دستور پخت سمنو حرفه ای با آرد گندم

1. طرز تهیه سمنو خانگی با آرد سنگک
گندم را می شوییم و به مدت سه روز خیس می کنیم و در این سه روز چندین بار آب آن را عوض می کنیم.

 

2. مرحله دوم

بعد از گذشت سه روز جوانه های گندم دیده می شود آنها را داخل کیسه پارچه ای تمیزی و خیسی ریخته تا ریشه های گندم مشاهده شود. (همواره کیسه را مرطوب نگهدارید)

 

3. مرحله سوم

گندم ها را داخل چند سینی پهن کنید تا گندم ها ساقه نقره ای بزنند.

 

4. مرحله چهارم تهیه سمنو
گندم ها را چرخ می کنیم و داخل صافی می گذاریم تا آب آنها خارج شود و همچنین تفاله ها را تحت فشار قرار می دهیم تا کاملا عصاره آنها خارج شود.

 

5. مرحله پنجم

حالا آرد سبوس دار را به آرامی به عصاره افزوده و کاملا مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند. حالا مواد مخلوط آماده شده را روی حرارت می گذاریم تا به آرامی پخته و در نهایت غلیظ شده و سرخ شود و در نهایت بافتی مانند حلوا پیدا می کند.

 

6. مرحله ششم
مقدار کمی آب خنک به سمنو افزوده و سمنو را برای 2 ساعت دم بگذارید.

 

7. مرحله آخر تهیه سمنو در منزل
سمنوی اعلای ایرانی آماده است. یک سمنوی شیرین و جا افتاده حالا می توانید نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه سمنو با جوانه گندم تازه در منزل

  • استفاده از آرد درجه یک نانوایی سنگکی پخت یک سمنوی اعلا را تضمین می کند.

  • از فندق و بادام در سمنو استفاده کنید که بی نظیر می شود.

منبع: salamdonya.com

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

سبزی پلو با ماهی شب عید از دیر باز مرسوم بود و دلایل زیادی برای تهیه این غذا در شب عید وجود داشته است. سبزی، نماد سرسبزی و خرمی بوده، برنج نماد برکت و ماهی که نماد ثروت است که ترکیب این سه باعث می شود تا آخر سال زندگی شاد، سلامت و پر رزق و روزی را داشته باشند و علاوه بر این، سبزی پلو ماهی غذایی کامل تشکیل شده از سه گروه غذایی مهم می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سبزی پلو با ماهی خانگی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای سبزی پلو با ماهی

  • برنج 1 کیلو

  • سبزی پلویی 500 گرم

  • زعفران دم شده 2
  • نمک به میزان لازم
  • کره یا روغن به میزان لازم

مواد مورد نیاز برای ماهی 

  • ماهی قزل آلا 2 عدد
  • لیموترش تازه 2 عدد
  • زعفران دم شده غلیظ 4 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

https://images.kojaro.com/2020/10/1d3de71a-aae7-4342-927c-a4a6d5e4a872.jpg

دستور پخت سبزی پلو با ماهی

1. طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شب عید

ابتدا برنج را شسته و به همراه نمک به مدت 2 ساعت خیس می کنیم. داخل قابلمه بزرگی آب و نمک ریخته و اجازه می دهیم تا به جوش آید.

 

2. مرحله دوم

حالا آب برنج را جدا کرده و برنج را داخل آب در حال جوش می ریزیم. زمانی که برنج به همراه جوشیدن آب به سطح آب آمد سبزی را به برنج افزوده و بلافاصله آبکش کنید و آب ولرم روی برنج بریزید. ته دیگ دلخواهتان را ته قابلمه چیده و سبزی پلو را که سبزی آن به طور منظم در برنج پخش شده را داخل قابلمه بریزید و زمان دهید تا برنج کاملا دم بکشد.

 

3. مرحله سوم طرز تهیه ماهی سبزی پلو عید

ماهی را شسته و با دستمال آشپزخانه رطوبت آن را بگیرید. حالا داخل کاسه ای نمک، فلفل، پودر سیر، آبلیمو و زعفران را مخلوط کرده و روی ماهی بریزید و زمان دهید تا ماهی مزه دار شود.

 

4. مرحله چهارم:  سرخ کردن ماهی

حالا داخل تابه ای مناسب با سایز ماهی روغن ریخته و اجازه دهید که خوب گرم شود. سپس ماهی ها را با احتیاط داخل تابه گذاشته و به خوبی دو سمت ماهی را تا جایی که خوب برشته و پخته شوند، سرخ کنید.

 

5. مرحله پنجم

در نیمه های دم شدن برنج روغن داغ شده را روی برنج بریزید تا برنج دان و مجلسی آماده شود.

 

6. مرحله آخر تهیه سبزی پلو با ماهی

سبزی پلو و ماهی آماده را در ظرف زیبایی ریخته و نوش جان کنید.

 

منبع: وب سایت سلام دنیا

  • لیلا جون