بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

۱ مطلب در آبان ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

پاستا پنه آلفردو یکی از این غذاهاست که هم یک شام سریع و خوشمزه برای مهمان‌های سرزده است و هم گزینه‌ی خوبی برای یک وعده‌ی یک یا دو نفره. آماده کردن سس آلفردو بسیار ساده است و همین موضوع باعث شده دستور پخت پنه آلفردو ساده باشد. همراه ما باشید تا طرز تهیه پنه آلفردو با مرغ و قارچ را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای پاستای پنه آلفردو با مرغ

  • پاستا پنه: ۲۰۰ گرم
  • فیله مرغ خرد شده: ۳۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
  • شیر: ۳۰۰ میلی‌لیتر
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • قارچ ورقه شده: ۳۰۰ گرم
  • سیر: ۳ حبه بزرگ
  • نمک، فلفل سیاه و آویشن: به میزان لازم

 

طرز تهیه پنه آلفردو با مرغ و قارچ
مرحله اول: قارچ
در یک تابه‌ی بزرگ، قارچ‌های خرد شده را با استفاده از نیمی از کره و یک قاشق روغن تفت دهید تا کمی طلائی شوند. دقت کنید که قارچ را همیشه با حرارت بالا تفت دهید و هم بزنید؛ قارچ آب درون‌بافتی زیادی دارد و حرارت بالا از آب انداختن آن جلوگیری می‌کند.

مرحله دوم: مرغ
قارچ‌ها را پس از رنگ گرفتن از تابه خارج کنید. فیله‌ی مرغ خورد شده را با مابقی کره به تابه اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید. تفت دادن مرغ با حرارت بالا از آب انداختن مرغ جلوگیری می‌کند و اجازه می‌دهد که مرغ آب‌دار و نرم باقی بماند. 

 

  • لیلا جون