بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

  • ۰
  • ۰

لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشت چرخ کرده که به پلو شیرازی معروف می باشد غذایی خوشمزه و بسیار مقوی می باشد. لوبیا چشم بلبلی دارای خواص زیادی از جمله حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان، درمان دیابت و بهبود هضم غذا می باشد. این پلو خوشمزه را می توانید با مرغ و گوشت تکه ای و یا سویا نیز تهیه کنید. برای تهیه این غذا حتما لوبیا چشم بلبلی را چند ساعت از قبل خیس کنید و چندین بار آبش را عوض کنید تا نفخ آن از بین برود. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو شیرازی ساده و مجلسی با گوشت چرخ کرده.

مواد لازم برای تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشت چرخ کرده

لوبیا چشم بلبلی ۱٫۵ پیمانه
شوید خشک یا تازه ۱٫۵ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
برنج ۲ پیمانه
زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه پلولوبیا چشم بلبلی و گوشت چرخ کرده

طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو شیرازی مجلسی با گوشت چرخ کرده

مرحله اول ( پخت لوبیا )

ابتدا لوبیا را که از قبل خیس کردید داخل قابلمه با مقداری نمک می گذاریم تا بمدت ۱ ساعت خوب پخته شود ( برای سریع تر شدن مراحل پخت از زودپز نیز می توانید استفاده کنید)

مرحله دوم ( مواد میانی )

ابتدا پیاز را پوست کنده و نگینی خرد می کنیم و با همراه کمی زردچوبه تفت می دهیم تا پیاز خوش رنگ شود سپس سیر را رنده می کنیم و به پیاز اضافه کرده کمی که تفت خورد گوشت چرخ کرده را به همراه کمی فلفل سیاه و نمک اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد سپس لوبیا پخته شده را به همراه زعفران اضافه می کنیم کمی هم می زنیم و کنار می گذاریم.

مرحله آخر

برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کرده و روی حرارت می گذاریم و مدام کف روی برنج را می گیریم سپس برنج را آبکش می کنیم و کف قابلمه را روغن می ریزیم تا داغ شود سپس ته دیگ دلخواه را می گذاریم و یک لایه برنج می ریزیم و روی آن از مواد گوشتی به همراه شوید ریخته و هم میزنیم و این کار را ادامه می دهیم تا برنج و مواد گوشتی تمام شود و برنج را دم می گذاریم در آخر روغن کرمانشاهی یا کره روی برنج ریخته و در ظرف سرو کشیده همراه با سالاد شیرازی میل نمایید.

 

نکات و فوت و فن های لوبیا چشم بلبلی پلو ساده با گوشت چرخ کرده

  • برای خوش عطر شدن این پلو انتهای پخت مقداری گل محمدی روی برنج بریزید.
  • می توانید شوید را هم خشک و هم تازه استفاده کنید ولی در نظر داشته باشید عطر شوید خشک بیشتر است.
  • به دلخواه مقداری پودر دارچین به مواد گوشتی اضافه کنید.
  • می توانید به مواد میانی سیب زمینی مکعبی شده نیز اضافه کنید.
  • مقدار شوید را بنا به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.

منبع : آشمزی 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی