بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

۶ مطلب در آذر ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

کبه نوعی غذای عربی است که بسیار خوشمزه و پر طرفدار می باشد. کبه را با برنج، بلغور و سیب زمینی و مواد میانی گوشتی تهیه می کنند. کبه را در شهرهای جنوبی کشور بیشتر طبخ می کنند. کبه سیب زمینی بوشهری یکی از خوشمزه و جذاب ترین نوع کبه ها به حساب می آید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کبه سیب زمینی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای کبه سیب زمینی بوشهری خوشمزه با گوشت چرخ کرده برای 4 نفر

سیب زمینی بزرگ 4 عدد
پیاز 2 عدد
گوشت چرخ شده 200 گرم
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
جعفری ساطوری شده     2 قاشق غذا خوری
روغن به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
پودر کاری و پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه کبه سیب زمینی عربی خوشمزه با گوشت به سبک فست فودی

دستور پخت کبه سیب زمینی بوشهری خوشمزه با گوشت چرخ کرده برای 4 نفر

 

طرز تهیه کبه سیب زمینی با گوشت چرخ کرده

مرحله اول: ابتدا سیب زمینی ها را خوب می شوییم، سپس آنها را به همراه 2 پیمانه آب داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شوند. بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شدند. اجازه دهید تا سرد شوند، حالا سیب زمینی ها را پوست کنده و رنده می کنیم.

مرحله دوم: آماده سازی مواد میانی

پیازها را نگینی بسیار ریز خرد و یا رنده می کنیم. سپس داخل تابه ای ریخته و به همراه روغن زیتون تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس کمی نمک، فلفل، زردچوبه، پودر کاری و پاپریکا می افزاییم و تفت می دهیم تا عطر ادویه ها به مشام برسد.

 

مرحله سوم: افزودن گوشت چرخ کرده

در این مرحله گوشت چرخ شده را به پیاز داغ و ادویه ها می افزاییم و خوب با کفگیر فشار می دهیم تا گوشت ها کاملا ریز ریز شوند و تکه بزرگی از گوشت باقی نماند. عطر خوشی که از مواد بلند شد جعفری را هم افزوده و سس گوشتی را از روی حرارت بر می داریم.

 

مرحله چهارم: آماده سازی کبه ها

مقدار کمی نمک و فلفل به سیب زمینی پخته شده می افزاییم و خوب ورز می دهیم تا کاملا منسجم شود، حالا از سیب زمینی آماده شده به اندازه 1 نارنگی بر می داریم بین دو دست کمی باز می کنیم از مواد گوشتی داخل آن می ریزیم و خوب سیب زمینی را جمع می کنیم طوری که مشخص نباشد مواد میانی داخل سیب زمینی است.

 

مرحله پنجم: سرخ کردن کبه سیب زمینی

حالا داخل تابه دیواره بلند یا قابلمه کوچکی را تا نیمه روغن می ریزیم و زمان می دهیم تا کاملا روغن داغ شود. سپس کبه سیب زمینی ها را داخل روغن داغ انداخته و کاملا سرخ می کنیم تا طلایی شود.

 

مرحله آخر: سرو کبه سیب زمینی

کبه ها را بعد از سرخ شدن داخل توری فلزی و یا روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود. حالا داخل ظرف زیبایی چیده و در کنار سس تند نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه کبه سیب زمینی بوشهری مخصوص

  • اگر سیب زمینی پخته و له شده انسجام کافی را نداشت، کمی پودر سوخاری به سیب زمینی ها بیفزایید.
  • 2 قاشق روغن زیتون برای تهیه سس گوشتی کافی است، زیرا اگر بیشتر باشد از داخل توپک بیرون می زند و موقع سرخ کردن کبه دچار مشکل می شوید.

منبع: سلام دنیا 

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

محلبی دسری لطیف و خوشمزه و بسیار پر کاربرد می باشد و اصالتی ترکیه ای دارد. محلبی به تنها دسری عالی و می تواند از آن برای لایه رویی کیک و دسر های دیگر هم استفاده کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه محلبی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای وانیلی و شکلاتی خوشمزه مجلسی ترکیه با نشاسته

شیر 2 لیوان
شکر 1/2 لیوان
نشاسته گندم 2 قاشق غذا خوری
آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو 1 قاشق مربا خوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
کره 1 قاشق غذا خوری
پودر نارگیل برای تزیین     به میزان لازم

طرز تهیه محلبی وانیلی و شکلاتی خوشمزه مجلسی ترکیه با نشاسته

دستور پخت وانیلی و شکلاتی خوشمزه مجلسی ترکیه با نشاسته

 

طرز تهیه دسر محلبی خوشمزه و مجلسی به سبک ترکیه

مرحله اول: ابتدا شیر، نشاسته، آرد و شکر را داخل قابلمه ای ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا از حل شدن کل مواد مطمئن شویم. حالا مواد را نصف کرده و نیمی از مواد را داخل ظرف دیگری می ریزیم.

 

مرحله دوم: افزودن پودر کاکائو و وانیل

حالا به یک ظرف وانیل و به یک ظرف پودر کاکائو افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

 

مرحله سوم: گذاشت روی حرارت

حالا ظرف ها را روی حرارت می گذاریم و مدام مخلوط می کنیم تا نشاسته از خامی در آمده و به آرامی مواد به غلظت برسند.

مرحله چهارم: ریختن محلبی داخل ظرف

ظرف مناسب و دلخواهتان را کمی چرب کنید و محلبی را داخل ظرف ریخته و به مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا سفت و منسجم شود.

 

مرحله آخر: تزیین و سرو محلبی

حالا محلبی را از داخل یخچال بیرون آورده و با یک چاقو دور تا دور آن را جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردانده و با پودر نارگیل تزیین و نوش جان کنید.

کات مهم و فوت و فن تهیه محلبی ترکیه ساده وانیلی و شکلاتی در خانه

  • محلبی را با هر اسانس دلخواهی می توانید تهیه کنید.
  • در صورت تمایل از هل و گلاب هم می توانید استفاده کنید.

منبع: سلام دنیا 

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

باگت فرانسوی یکی از محبوب ترین نون ها در سراسر دنیا می باشد. نان باگت در واقع نمادی از فرهنگ فرانسه می باشد زیرا تاریخچه طولانی دارد در زمان لوئی چهاردهم نان هایی با طول زیاد و عرض کم طبخ می شد در واقع نان باگت فرانسوی با طول ۶۵ سانتی متر و عرض ۵ سانت تهیه می شود در آوریل ۱۹۴۴ مسابقه ای در فرانسه آغاز شد که چی کسی بهترین نان را می پزد تقریبا ۲۰۰ نانوا در این مسابقه شرکت کردند که ۱۴ داور این مسابقه را داروی می کرد آنها به بو، مزه و شکل ظاهر امتیاز می دادند سرانجام یک نفر انتخاب شد و برنده ۴۰۰۰ یورو شد و باید نان روزانه رئیش جمهور فرانسه را به مدت یکسال تهیه می کرد. افسانه های زیادی در تاریخچه باگت فرانسوی وجود دارد برخی می گویند ناپلئون بنا پارت در اصل باگت فرانسوی را کشف کرده. امروز طرز تهیه نان باگت ساندویچی خانگی پوک و عالی به روش فرانسوی را به شما آموزش خواهیم داد، برای تهیه باگت فرانسوی ابتدا باید خمیر ترش را تهیه کنید سپس ادامه مراحل را بروید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر ترش باگت 

  • آب هم دمای محیط ۲۵۰ گرم
  • آرد ۲۵۰ گرم
  • خمیر مایه فوری ۱/۲ ق چای خوری

مواد لازم برای تهیه خمیر اصلی نان باگت خانگی

  • آرد ۴۰۰ گرم
  • آب ۲۵۰ گرم
  • خمیر مایه تازه ۱۲ گرم یا خمیر مایه فوری ۶ گرم
  • نمک ۱۵ گرم
  • آرد کمی برای رومال کردن نان

طرز تهیه باگت فرانسوی

طرز تهیه نان باگت ساندویچی به روش فرانسوی

مرحله اول : تهیه خمیر ترش

تمام مواد خمیر ترش را داخل یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید و روی خمیر ترش را با یک پلاستیک بپوشانید و یک سوراخ کوچک روش ایجاد کنید و برای ۱۲ ساعت بگذارید داخل محیط آشپزخانه بماند تا ترش شود در واقع یک خمیر ترش فوری تهیه می کنید.

 

مرحله دوم : تهیه خمیر باگت فرانسوی

خمیر ترش را با کمی آب گفته شده در دستور در همان ظرفی که هست مخلوط کنید تا راحت تر جدا شود سپس خمیر ترش و آب را داخل کاسه ای ریخته و خمیر مایه تازه را خرد کنید (برای رسیدن به نتیجه بهتر از خمیر مایه تازه استفاده کنید که می توانید از لوازم قنادی ها تهیه کنید خمیر مایه تازه نیازی به آماده سازی ندارد و حجم بسیار خوبی به نان های فانتزی می دهد) و همزن را روشن کنید و آرد را کم کم اضافه کنید این خمیر باید کمی چسبنده باشد و نباید خیلی سفت باشد به مدت ۵ دقیقه خمیر را با همزن بزنید و در انتها نمک را اضافه کنید.

 

مرحله سوم : استراحت دادن خمیر باگت فرانسوی

حالا باید خمیر را بمدت ۱۵ دقیقه خوب ورز دهید تا لطیف و نرم شود و یا می توانید ۱۰۰ بار خمیر را به سطح کار بکوبید سپس خمیر را داخل یک ظرف یا همان روی میز کار قرار دهید و یک پارچه تمیز روی آن بکشید و بمدت ۱ ساعت بگذارید بماند تا حجم آن دو برابر شود. می توانید خمیر را داخل فر خاموش بگذارید و یک کاسه آب داغ کف فر قرار دهید تا با ایجاد یک حمام بخار خمیر خوب حجم بگیرد.

 

مرحله چهارم : تهیه باگت فرانسوی

خمیر بعد از دو برابر شدن حجم آن چونه های ۲۹۰ گرمی بگیرید و روی سطح کار آرد پاشی شده قرار دهید. یک دستمال ضخیم بردارید و روش را آرد بپاشید و کنار بگذارید. حالا خمیر ها را مانند رول در بیاورید و روی یک پارچه تمیز آردپاشی شده به مدت ۲۰ دقیقه مجدد استراحت دهید. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه رول ها را یکی از زیر دستمال بیرون بیاورید تا بقیه رول خشک نشوند سپس خمیر را مانند باگت رول کنید و با دست کاملا تمام درزهای آن را بپوشانید دقت کنید باید کلفتی و نازکی خمیر در همه جا یکسان باشد سپس رول ها را داخل آن پارچه که از قبل آرد پاشی کردیم قرار دهید و بمدت ۴۵ دقیقه دیگر استراحت بدهید.

 

مرحله پنجم : پخت باگت فرانسوی

فر را حتما ۲۰ دقیقه از قبل گرم کنید سپس نان ها را به آرامی روی سنی فر که از قبل کاغذ روغنی انداختید قرار دهید و روی آنها آرد بپاشید و با چاقو تیز به دلخواه روی نان طرح بزنید سپس روی نان را آب اسپری کنید سپس سریع داخل فر داغ بگذارید و بمدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید با دمای ۱۸۰ درجه پخته شود اگر فر شما فن دار نیست می توانید روی نان را کمی گریل کنید تا طلایی شود. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه نان باگت خانگی پوک

  1. برای اینکه نان خشک نشود می توانید یک ظرف آب در حین پخت داخل فر قرار دهید.
  2. داغ بودن فر بسیار مهم است پس حتما ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ روشن کنید.
  3. زمان فر با توجه به فرهای مختلف ممکن است بیشتر یا کمتر شود.
  4. می توانید سطح نان را با کنجد تزئین کنید.

منبع : پارسی دی

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

چیپس یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و پرطرفدار در کل دنیا می باشد. برای اولین بار یک سر آشپز آفریقایی برای اینکه مشتریان راحت تر سیب زمینی های سرخ شده را میل کند در سال 1853 چیپس را ابداع کرد. امروزه چیپس ها با طعم های بسیار متفاوتی تهیه می شوند اما بهترین نوع چیپس، چیپس خانگی می باشد که با مواد اولیه سلامت تهیه می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه چیپس کچاپ را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای چیپس کچاپ ترد و خوشمزه در خانه مرحله به مرحله

سیب زمینی      2 عدد
سرکه سیب 1/4 لیوان
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا 2 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه چیپس کچاپ خانگی ترد و خوشمزه بازاری در فر

دستور پخت چیپس کچاپ ترد و خوشمزه در خانه مرحله به مرحله

 

طرز تهیه چیپس خانگی با طعم کچاپ

مرحله اول: ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و با رنده چیپس کن و با چاقوی خیلی تیز برش های بسیار نازکی به سیب زمینی می دهیم. بعد سیب زمینی ها را می شوییم تا نشاسته اضافی آنها خارج شود. سپس روی دستمال پارچه ای می چینیم تا رطوبت آنها از بین برود.

مرحله دوم: آماده سازی چاشنی

در این مرحله داخل کاسه مناسبی پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و شکر قهوه ای را با هم مخلوط می کنیم و آماده می گذاریم.

 

مرحله سوم: آماده سازی سیب زمینی ها برای پخت

سیب زمینی ها را داخل کاسه مناسبی ریخته و به روغن آغشته می کنیم

 

مرحله چهارم: پخت چیپس ها

داخل سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و سیب زمینی ها را روی کاغذ روغنی می چینیم و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه می پزیم تا کاملا برشته شود.

 

مرحله آخر: افزودن چاشنی

چیپس ها که آماده شدند داخل کاسه بزرگی ریخته روی آنها سرکه اسپری کرده و از چاشنی آماده شده روی آنها می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا چیپس کچاپ ما آماده شود. حالا داخل ظرف سرو ریخته و این چیپس سلامت را نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه چیپس سیب زمینی خانگی با طعم کچاپ

  • سرکه را داخل یک ظرف اسپری پاش ریخته تا راحت تر استفاده کنید.
  • چیپس کچاپ کمی طعم شیرین دارد اگر با ذائقه تان جور نیست شکر را حذف کنید.

منبع:  سلام دنیا 

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

آش کلم قمری یا داش کلم آشی ، یکی از آش های اصیل ایرانی است که بسیار خوشمزه و مقوی می باشد. آش کلم قمری اصالتی مربوط به آذربایجان دارد. کلم قمری استفاده شده در این آش بسیار مغذی می باشد و از خواص آن می توان به خاصیت ضد سرطانی، مرحم زخم معده، رفع یبوست، سرما خوردگی و مرهمی برای درمان زخم ها اشاره کرد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه آش کلم قمری را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای آش کلم قمری آذری خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر

کلم قمری 1 عدد
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
قرص عصاره گوشت 1 عدد
سبزی آش 500 گرم
لپه 1/2 پیمانه
برنج 1 پیمانه
بلغور 1/2 پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زرد چوبه و پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه آش کلم قمری [داش کلم آشی] خوشمزه مجلسی به روش تبریز

دستور پخت آش کلم قمری آذری خوشمزه و مجلسی برای 4 نفر

 

طرز تهیه آش کلم قمری آذری خوشمزه خانگی و سنتی تبریزی

مرحله اول: ابتدا کلم را شسته و پوست می گیریم، سپس به شکل نگینی ریز خرد می کنیم. حالا داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن کلم قمری را تفت می دهیم.

مرحله دوم: آماده سازی پیاز

در این فاصله که کلم تفت می خورد، پیاز را پوست گرفته نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی زردچوبه به کلم قمری تفت خورده می افزاییم و به مدت 10 دقیقه دیگر این دو را با هم تفت می دهیم.

 

مرحله سوم: آماده سازی گوجه

گوجه ها را پوست گرفته، رنده و یا پوره می کنیم و به همراه رب به مواد در حال تفت خوردن می افزاییم و خوب با هم تفت می دهیم تا به روغن بیفتد.

 

مرحله چهارم: افزودن حبوبات

در این مرحله لپه، برنج و بلغور را به باقی مواد می افزاییم، تفت کوچکی داده سپس عصاره گوشت را به همراه 4 لیوان آب به مواد افزوده درب قابلمه را می گذاریم تا آش کاملا پخته و جا افتاده شود.

 

مرحله آخر: افزودن سبزی و سرو آش

زمانی که حبوبات نیم پز شدند، سبزی آش را می افزاییم و زمان می دهیم تا پخت کامل حبوبات آش کاملا جا افتاده شود. در نهایت نمک و فلفل آش را می افزاییم و داخل ظرف زیبایی ریخته سرو و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه آش کلم قمری تبریزی اصیل و خوشمزه 

  • سبزی این آش شامل: اسفناج، جعفری و تره می باشد.
  • می توانید عصاره قلم را جایگزین عصاره گوشت آماده کنید که خیلی مغذی تر است.

منبع : salamdonya

  • لیلا جون
  • ۰
  • ۰

شاید شما بانوان عزیز از آن دسته باشید که دوست دارند همه چیز را به صورت خانگی تهیه کنند حتی ژامبون و سویس و کالباس. شاید برای خیلی از شما عزیزان سوال باشد که آیا میشود کالباس و ژامبون را در خانه تهیه کرد؟ باید گفت که بله … آشمزی برای شما عزیزان در این پست طرز تهیه ژامبون مرغ و قارچ خانگی را آماده کرده است تا بتوانید به راحتی در خانه ژامبون تهیه کنید و بدون نگرانی آن را برای کودکان و خانواده عزیزتان آماده کنید و نوش جان فرمائید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی ساده و لذیذ با قارچ به روش بازاری

مواد لازم برای تهیه ژامبون مرغ خانگی ساده

سینه مرغ ۱ عدد
سیر ۱ بوته
پیاز ۱ عدد
قارچ ۵ عدد
هویج ۲ عدد
پسته ۲ قاشق غذا خوری
پودر سیر، برگ بو، میخک به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، آویشن به میزان لازم
آب ۵ لیوان
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
فویل آلومینیومی ۱ عدد

طرز تهیه و دستور پخت ژامبون مرغ و قارچ خانگی

دستور پخت ژامبون مرغ و قارچ به روش بازاری

مرحله اول: مرغ

مرغ را در غذاساز انداخته و چند پالس بزنید تا حسابی چرخ شود.

مرحله دوم: سیر و پیاز

سیر و پیاز را پاک کرده و به مرغ اضافه کنید و دوباره پالس بزنید.

مرحله سوم: ادویه

ادویه های لازم را نیز اضافه کرده و مجدد پالس بزنید و خمیر ژامبون مرغ را از غذاساز بیرون بیاورید و روی فویل چرب شده قرار دهید.

مرحله چهارم: رول کردن ژامبون مرغ و قارچ 

خمیر ژامبون را روی فویل باز کرده و قارچ های خرد شده و هویج و پسته را روی خمیر ژامبون مرغ قرار دهید و ژامبون را رول کنید و سپس فویل را به دور ژامبون مرغ و قارچ بپیچید و سر و ته فویل را محکم کنید.

مرحله پنجم: پخت ژامبون مرغ خانگی

آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت گذاشته و زمان دهید تا به جوش آید و سپس فویل ژامبون مرغ و قارچ را داخل آب جوش انداخته و زمان دهید تا به مدت ۱ ساعت و نیم زمان پخت دهید تا ژامبون مرغ و قارچ پخته شود.

مرحله ششم: سرو ژامبون مرغ خانگی

در آخر پس از پخت ژامبون مرغ و قارچ را برش زده و به همراه سبزیجات تزئین کرده و نوش جان فرمائید.

نکات تکمیل کننده در تهیه ژامبون مرغ و قارچ بدون دستگاه

  1. ژامبون را قبل از پخت و همینطور بعد از پخت می توانید در فریزر نگهداری کنید.
  2. می توانید به همین روش از تکه های گوشت خورشتی استفاده کنید و ژامبون گوشت را نیز آماده کنید.
  3. می توانید به جای پسته از باقالا سبز ریز نیز استفاده کنید.
  4. می توانید از عصاره های مرغ و سبزیجات و گوشت نیز در خمیر ژامبون استفاده کنید.
  5. می توانید ژامبون را آماده سازی کنید و به مقدار زیاد تهیه کنید و در انواع سالادها و فینگر فودها از ژامبون نیز استفاده کنید.
  6. سعی کنید ژامبون را به مانند آماده یا صورت پهن رول کنید تا در آخر ظاهرش شبیه به آماده نیز باشد.

منبع : آشمزی

  • لیلا جون