بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

  • ۰
  • ۰

ترشی لبو یکی از ترشی های پر طرفدار است. ترشی لبو نه تنها سر سفره در کنار غذا سرو می شود بلکه یکی از آیتم های های سالاد هم می تواند باشد که در طول سال می توانیم روی سالاد فصل لبو هم داشته باشیم که بسیار خوشمزه و تکمیل کننده سالاد است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ترشی لبو را به شما آموزش بدهیم .

مواد لازم برای ترشی لبو

  • لبو    1 کیلوگرم
  • سرکه    2 لیوان
  • دانه فلفل سیاه    5 عدد
  • رزماری    1 شاخه متوسط
  • تخم گشنیز    1 قاشق غذا خوری
  • نمک    به میزان لازم

دستور پخت ترشی لبو

طرز تهیه ترشی لبو ساده

1. طرز تهیه ترشی لبوی خانگی

ابتدا لبو ها را خوب شسته، پوست بگیرید و برای دو ساعت بپزید. حالا مطابق سلیقه تان لبو ها را برش دهید یا با کاتر قالب بزنید.

 

2. مرحله دوم: افزودن مواد ترشی به لبو

حالا لبو های آماده شده را داخل سرکه بریزید و تخم گشنیز، نمک، فلفل، رز ماری را افزوده خوب مخلوط کنید.

 

3. مرحله سوم: قرار دادن ترشی در یخچال

حالا مواد آماده شده را داخل شیشه مناسب خشک و تمیزی ریخته و در یخچال بگذارید.

 

4. مرحله آخر: سرو ترشی لبو

این ترشی بعد از گذشت یک هفته قابل مصرف است. فقط باید در طول مصرف هم در یخچال قرار گیرد.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه ترشی لبو

  • حتما از لبو های صیقلی و خوشرنگ و بدون ریشه برای این ترشی استفاده کنید.
  • به هر شیشه ترشی یک تکه نبات اضافه کنید تا تندی ترشی را تعدیل کند.

 

منبع: سایت سلام دنیا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی