بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

بهترین غذاهای خانگی

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه

  • ۰
  • ۰

پیراشکی گوشت چرخ کرده و قارچ یکی از خوشمزه ترین پیش غذاها یا می توان جز غذاهای اصلی ازش نام برد، نام غذای پیراشکی ریشه روسیه دارد بنام пирожки pirozhki که یک نام عمومی برای غذاهای پخته شده یا سرخ شده است که با مواد متتوعی پر شده. پیراشکی با انواع مواد میانی درست میشود که ما در این دستور یک خمیر خیلی راحت بدون خمیر مایه را با استفاده از گوشت چرخ کرده و قارچ درست می کنیم. حتما این پیراشکی را در منزل درست کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی گوشت چرخ کرده و قارچ

آرد ۳ لیوان
ماست شیرین ۱ لیوان
جوش شیرین ۱ق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۳ ق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه مواد میانی پیراشکی گوشت چرخ کرده و قارچ

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
قارچ ۱۵۰ گرم
رب ۱ ق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه پیراشکی گوشت با قارچ

طرز تهیه خمیر و مواد میانی پیراشکی گوشت چرخ کرده با قارچ

مرحله اول (آماده سازی خمیر)

ابتدا ماست را با جوش شیرین قاطی می کنیم و چند دقیقه صبر می کنیم تا جوش شیرین فعال شود سپس تخم مرغ و روغن مایع را بهش اضافه کرده و کم کم آرد را با قاشق چوبی بهش اضافه می کنیم. وقتی خمیر جمع شد شروع به ورز دادن می کنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد. خمیر ما به همین راحتی و بدون زمان استراحت آماده است.

مرحله دوم (آماده سازی مواد میانی)

درون ماهیتابه روغن ریخته پیاز را نگینی خرد کرده تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد و سپس فلفل و زردچوبه و نمک را بهش اضافه کرده و در آخر فلفل دلمه و رب را اضافه کرده و تفت می دهیم تا ربمون خوب باز شود. مواد میانی را کنار می گذاریم تا خنک شود.

مرحله سوم (قالب زدن پیراشکی)

خمیر را روی سطح کار به ضخامت ۲ میل باز کرده سپس با استفاده از کاتر گرد یا قالب پیراشکی کاتر زده و سپس با مواد میانی آنها را پر می کنیم.

مرحله سوم (پخت)

وقتی کار پر کردن خمیر ها با مواد گوشتی تموم شد مواد را در سینی فر گذاشته و با مخلوط زرده تخم مرغ و کمی شیر رومال کنید و کنجد بپاشید و در فر ۱۸۰ درجه بمدت ۲۵ دقیقه قرار دهید تا زمانی که زیر پیراشکی ها طلایی شود.

می توان پیراشکی ها را با روغن نیز سرخ کرد که در اون سر صورت نیازی به رومال نیست.

 

نکات و فوت فن های پیراشکی گوشت چرخ کرده با قارچ

  • حتما سعی کنید خمیر را خوب ورز بدید. میزان آرد گفته شده تقریبی و به جنس آرد شما بستگی دارد. ممکن کمی بیشتر مصرف شود.
  • مواد میانی کاملا سلیقه ای بوده و می توان از مرغ نیز استفاده کرد.
  • به دلخواه می توان از مقداری پنیر پیتزا برای مواد میانی استفاده کرد.
  • حتما صبر کنید تا مواد میانی کاملا خنک شده بعد پیراشکی را بپیچید.

 منبع : سایت آموزش آشپزی آشمزی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی